• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

6. günümmm 2 gün çok midem bulandı ara verdim günde bir bardak tok içiyorum soğanı normaldede yiyemem ama kader suyunu bile içiriyo valla aman işe yarasın da sıkıntı değil artık inşallah vesile olur bişeylere :) :)

Ama bu mide bulantisi aşiri bir sekilde bende perisan etti beni.kac gun oldu yemek yoyemyrm icemiyrm.:KK12::KK12: ilaclar haratlyckm bakalim hayirlisi.

5 haftalikken gorunui evet 1 tane var ozaman dmi , biz 6 haftalikkende kalbini dinlemistik ama cok kisa dinletti bakalm bu gidiste ins daha uzun olur

Kiyamam yaa ilaclar rahatlatir insallah canim :dua:bnmde bu cumartesi kontrolum var 9. Hafta :anneadayı:
Ayy mawallah 4 hafta benden ondesin. Aslinda serimda taktiricaktim,dr dedi istersen serom takalim rahatla,cunki hastaneye bile zor bela gittim,onun ucreti 54 lira deyince danisman bayan.yok defim recetem var ilaclari alirim en iyisi

Kizlar merhaba tekrardan bende bu ay sogan kuru yapmayi istyrm bana da biri yardimci olursa sevinirim.
Bir tane kistim vardi 3mm yasmin ictim gittim doktor bakti gecmis dedi tam masadan kalkcam dur dur bu seferde sagda var 2.5mm lik dedi oysaki klomene baslayacaktik cok heycanliydim. Neyse simdi geldim evdeyim adetimin 5.gunu ne yapsam neler etsem biraz dertlesmek istyrm

Kizlar merhaba tekrardan bende bu ay sogan kuru yapmayi istyrm bana da biri yardimci olursa sevinirim.
Bir tane kistim vardi 3mm yasmin ictim gittim doktor bakti gecmis dedi tam masadan kalkcam dur dur bu seferde sagda var 2.5mm lik dedi oysaki klomene baslayacaktik cok heycanliydim. Neyse simdi geldim evdeyim adetimin 5.gunu ne yapsam neler etsem biraz dertlesmek istyrm

Cnm daha once sogan kuru yaptin mi her ay yeni bi umut cnm bnm sıkma canini

Kafana takcak bisey yokki. Kisti olup hamile olan cok kadin var. Herkeste kist olur. Kimi belli eder kendini kimi etmez. Ustelik dogumda atiliyomus o kistler. Kafana takma. Stres hormonlarinida etkiliyo. Benmde 1 yil once 4cm kistim vardi ama bak adet gordum geçti o kist. Anlicagin stresten uzak dur

Cnm daha once sogan kuru yaptin mi her ay yeni bi umut cnm bnm sıkma canini
Evet canim her ay bi umut daha once denedim ama soyle gecen yil sadecw 3 gun icip biraktim dayanamadim ama simdi yapcam bayilsam da iccem napim hersey bebisler icin. Hepimiz anne olalim insallah bazen o kadar dayanamiyorum ki evladim yok ama diyorumki Allahim sanki ev bebek kokuyo birinin kokusu var ozluyorum birini sanki.. Ahh ahh Allahim hepimize yardim et yalvaririm

Hic canini sıkma benimde uc yil once 8.5 santim kisim olmustu 've patlamaya gelmis hap yazdi bi ay kullandim gecti kisti sıkınti etme su gunumizde cok normallesti cnm kist cocuga Engel de degil yani

Kafana takcak bisey yokki. Kisti olup hamile olan cok kadin var. Herkeste kist olur. Kimi belli eder kendini kimi etmez. Ustelik dogumda atiliyomus o kistler. Kafana takma. Stres hormonlarinida etkiliyo. Benmde 1 yil once 4cm kistim vardi ama bak adet gordum geçti o kist. Anlicagin stresten uzak dur
Ayy insallah benimde gecer. Benim bir bos gebelikle biten kurtajla sonuclanan bir dusugum ve bir kimyasal gebeligim var o yuzzden artik cok kprkuyorum tekrar dusuk olmasindan canim iki yillik evliyim insallah bende hamile kalirim bu ay hepimizin hayirli saglikli evlatlari olur aminn

Hic canini sıkma benimde uc yil once 8.5 santim kisim olmustu 've patlamaya gelmis hap yazdi bi ay kullandim gecti kisti sıkınti etme su gunumizde cok normallesti cnm kist cocuga Engel de degil yani
Cok gecmis olsun gecmis nihayet gozun aydin canim. Bilmiyorum herseyden korkar oldum bir bos gebelik birde kimyasl olarak 2 dusugum var ondan artik yuzumde sivilce ciksa benim cocugum olmaz diyorum artik kafayi yicem yakindir galiba :halay::halay:

Back