Tabi sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim öncelikle de Yani eğer gecen ay hamile kalmadıysan bu ay kaldıysan kesin ikizdir canım ben de ikiz cok istiyoruuuumAyyy ne diyon kizz okadar isterim ki vallah com iyi olur bir arada cikarlar.
Ailede ikizleri olan var mı canmAyyy ne diyon kizz okadar isterim ki vallah com iyi olur bir arada cikarlar.
Canm evt 3 seneye kadar korunduk,vw bu 6 aydi cocuk icin ugrastik durduk. Ve hic bir sorun yokken,bence korucmaktan yumurtaliklar tembelesmis diyd dusunuyirum. Sogan kurunu uyguladim duyunca hemen.ve tam zamaninda digil ayin ortasinda duyunca hemen uyguladim ayin ortasi ve adetime bile deng geldi.vallah hic beklemiyordum.belirtilerim normal adet belrt belim agradi cok karnim wiwti davul kadar yatamadim geceleri 3 aylik gibi ya,qaz oluwtu mide bulantisi sanki yumurtl sira sancilar hafif. Ama gecikmem old cok wukur Rabbime. Bir mucize gibi olduMawalla gunun olsun canim. Ya iste sasirdim kaldim ya sogandan once tutmus ya sonra
Maşallah. Gögüs ağrısı falan oldu mu?Canm evt 3 seneye kadar korunduk,vw bu 6 aydi cocuk icin ugrastik durduk. Ve hic bir sorun yokken,bence korucmaktan yumurtaliklar tembelesmis diyd dusunuyirum. Sogan kurunu uyguladim duyunca hemen.ve tam zamaninda digil ayin ortasinda duyunca hemen uyguladim ayin ortasi ve adetime bile deng geldi.vallah hic beklemiyordum.belirtilerim normal adet belrt belim agradi cok karnim wiwti davul kadar yatamadim geceleri 3 aylik gibi ya,qaz oluwtu mide bulantisi sanki yumurtl sira sancilar hafif. Ama gecikmem old cok wukur Rabbime. Bir mucize gibi oldu
Oylemi oluyor?ben 13 ocak oldum en son ve 28 gun bir olurim 9-10 geliyordu ama Rabbime cokkk wukurler olsun. Tabi onemli digil yeterki kucahima alayimTabi sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim öncelikle de Yani eğer gecen ay hamile kalmadıysan bu ay kaldıysan kesin ikizdir canım ben de ikiz cok istiyoruuuum
Var yakin akrabalarda canimAilede ikizleri olan var mı canm
Benim de ayaklarım buzzz ve belim arada iğne batar gibi oluyor değişik hiç olmamıştı. Ümitlenmek istemiyorum ama bakalım bu ay olsun hayırlısıyla artıkkk. 4 gün kaldı adetime ...Canm evt 3 seneye kadar korunduk,vw bu 6 aydi cocuk icin ugrastik durduk. Ve hic bir sorun yokken,bence korucmaktan yumurtaliklar tembelesmis diyd dusunuyirum. Sogan kurunu uyguladim duyunca hemen.ve tam zamaninda digil ayin ortasinda duyunca hemen uyguladim ayin ortasi ve adetime bile deng geldi.vallah hic beklemiyordum.belirtilerim normal adet belrt belim agradi cok karnim wiwti davul kadar yatamadim geceleri 3 aylik gibi ya,qaz oluwtu mide bulantisi sanki yumurtl sira sancilar hafif. Ama gecikmem old cok wukur Rabbime. Bir mucize gibi oldu
Gogus agrisi bu iki gundur hassasiyet hisetmeye basladim en cok sol tarafimda sinyal gibi sancilanma ve dokununca ikiside agriyor hassas. Ya aslinda ben israrimda tortular oluwmustu otle wublenemdim. Hamile kadinlarda olur genelde.dikkat et cok onemli idrarda tortularMaşallah. Gögüs ağrısı falan oldu mu?
Evet canım ikiz oluyor bu değerle yani maşallah yüksek :) ne zaman gidip görüneceksin doktoraOylemi oluyor?ben 13 ocak oldum en son ve 28 gun bir olurim 9-10 geliyordu ama Rabbime cokkk wukurler olsun. Tabi onemli digil yeterki kucahima alayim
Ayy hadi hayirisi canim,idrarina bir dikkat et ben oyle wublehendim,tortular oluwtugunu gordum bayaBenim de ayaklarım buzzz ve belim arada iğne batar gibi oluyor değişik hiç olmamıştı. Ümitlenmek istemiyorum ama bakalım bu ay olsun hayırlısıyla artıkkk. 4 gün kaldı adetime ...
Doktor ancak 4-5haftafan sonra goruyormus kiseyi ondan gitmedim. Sonuclari poliklinikte verdim orda da kadin doktoru yokmus,yosa gosterebilirdim ordaEvet canım ikiz oluyor bu değerle yani maşallah yüksek :) ne zaman gidip görüneceksin doktora
Amin canim Allah kimsenin duasini geri cevirmesinDoktor ancak 4-5haftafan sonra goruyormus kiseyi ondan gitmedim. Sonuclari poliklinikte verdim orda da kadin doktoru yokmus,yosa gosterebilirdim orda
Nasıl bişey ki tortu anlamadım hiçAyy hadi hayirisi canim,idrarina bir dikkat et ben oyle wublehendim,tortular oluwtugunu gordum baya
tşAyy hadi hayirisi canim,idrarina bir dikkat et ben oyle wublehendim,tortular oluwtugunu gordum baya
5 haftalık sonucun bence git doktora yarın hem kese görmezse de yüksekliğin sebebini söyler çoğul gebelik olabilir mi diyeDoktor ancak 4-5haftafan sonra goruyormus kiseyi ondan gitmedim. Sonuclari poliklinikte verdim orda da kadin doktoru yokmus,yosa gosterebilirdim orda
Toulete kucuk idrarini yaparkdn kalk bir bak icinde bir seyler ucusuyormu beyazNasıl bişey ki tortu anlamadım hiç
tş
Hımmm dikkat ettim biraz önce ama yok bişey :)Toulete kucuk israrini yaparkdn kalk bir bak icinde bir seyler ucusuyormu beyaz
Simdi intern bakiyorum sanki bana 2 hafta gibide geliyor bilemedim. Zaten oyle olmali bence 2-3 haftada olmam lazim5 haftalık sonucun bence git doktora yarın hem kese görmezse de yüksekliğin sebebini söyler çoğul gebelik olabilir mi diye
Ben bir hafta once farketyim sasirdim hic olmazdi ama dedim bu kesin hamilelik olabilir diye,daha yeno oldu bende de 1 haftaHımmm dikkat ettim biraz önce ama yok bişey :)
Biz bu iki aydır tam anlamıyla istiyoruz ve düzenli ilişki yaşıyoruz gecen ay umutluydum baya belirti vardı cunku. Mavi damarlar oluşmaya başlamıştı göğsümde ve inanılmaz hassasiyet vardı ama adete girdim acaba o zaman vücut kendisini gebeliğe mi hazırlıyor diye düşündüm bu ay olur mu acaba diye sorular kafamda hep ..Toulete kucuk israrini yaparkdn kalk bir bak icinde bir seyler ucusuyormu beyaz
Bundan sonra bakıcam dikkat edicem bakalım görürüm belki ilerleyen günlerdeBen bir hafta once farketyim sasirdim hic olmazdi ama dedim bu kesin hamilelik olabilir diye,daha yeno oldu bende de 1 hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?