Banimde belirtilerim adet belirtileri gibiydi canimayy bende öyleyim kasık göğüsüm sanırım sivilcede çıkardımsanırım adet belirtisi bunlar test yapmıycam
Banimde belirtilerim adet belirtileri gibiydi canim
Canım sen hamile kaldın mı hiç ne zamandır istiyorsunbilmiyorum bi umutsuzluk çöktü bu gün içime
Umutsuz olma canim,bu ay olmazsa bile obir aya olur bence,sogan kuru herkesin derdine derman oluyorbilmiyorum bi umutsuzluk çöktü bu gün içime
Tatlm sen sogan kurunu biraktinmi?bilmiyorum bi umutsuzluk çöktü bu gün içime
10 gün kulandım adetin 7. günü başladım çok ağrım oluyor 7 gündür kasıklarım belim dayanamadım ama bırakıncada devam ettiTatlm sen sogan kurunu biraktinmi?
Canım sen hamile kaldın mı hiç ne zamandır istiyorsun
Umutsuz olma canim,bu ay olmazsa bile obir aya olur bence,sogan kuru herkesin derdine derman oluyorbenim hic bir sorunum olmadigi halde 6 ay ugrawtim stresi anlatamam hele.Ama inandim sogan kurune cok inandim. Belirtiletim tam adet belirteriydi artik gelseds kurtulsam o derece ,ama sonuc guzel oldu. Sende tatlm inan yeterki
Bende sivilcelendim ki sacimin iclerine minik minik cikmisti dedim ahaaa tamam kesin geliyor. Ve sogan kurunu ben cok dengesiz kullandim ki,duyunca hemen uygulamaya basladim,sonradam oyrendim ki adetten sonra icmek lazimmi,ben ayin ortasinda baslamistim,dediyim buna bakmayarakinş sen hamişşin inş içine doğuyordur rabbim isteyen herkese nasip etsin ayyy kusura bakma seninde sevincine gölge düşürmek istememben bu gün sivilcede çıkarınca iyice adet olucam gibi hisettim bakalım artık yha
Bide benim idrarimda tortular olustu canim ,tortulari gorunce ben daha cok subhelendim.Oglunmu var ayy Mawallah.inş sen hamişşin inş içine doğuyordur rabbim isteyen herkese nasip etsin ayyy kusura bakma seninde sevincine gölge düşürmek istememben bu gün sivilcede çıkarınca iyice adet olucam gibi hisettim bakalım artık yha
Özür dilerim benim yüzümden ümitsizliğr düşmeyin ben onun için söylemedim herkesde farklı olur inş dileğiniz gerçekleşir hayırlısıyla mis kokulu yavrunuza kavuşursunuz :)ayy bende öyleyim kasık göğüsüm sanırım sivilcede çıkardımsanırım adet belirtisi bunlar test yapmıycam
Bide benim idrarimda tortular olustu canim ,tortulari gorunce ben daha cok subhelendim.Oglunmu var ayy Mawallah.
Özür dilerim benim yüzümden ümitsizliğr düşmeyin ben onun için söylemedim herkesde farklı olur inş dileğiniz gerçekleşir hayırlısıyla mis kokulu yavrunuza kavuşursunuz :)
Kızlar bende soğan kürü sayesinde 14. Gün yumurtladım hesaplamama göre yatın adet günüm adet belirtilerm var sanırım bende işe yaramadı
Yapmadım adetim de geçmedi ama adet günü yaklaştıkça karnım dahada ağırıyortest yaptın mı ? adetin geçti mi?
Benmi? Yok canim evdeyim,kan tahlillerini verib geldim,yarin 2 de cikicakmis.evet var allah herkeze nasip etsin inş ben çok küçük anne oldum şimdi inş olursa bu ikinci olucak benim idrar rengim koyulaştı onun farkındayım ama dediğin ayrıntıyada dikkat ederim sen bekliyor musun ? hastane desin değil mi
benim de bir tane sivilcem çıktı iki gün önce . göğüs şişliği ağrısı o da yok ben de . sadece seninki gibi karnım şiş ve ağrı var . bir de çok üşüyorum ellerim buz gibi. beklemek zor zor. şu çocuk yapma olayı çok zormuş bunu anladım benBn hala hasta olamadm karnım sıs dolasıorm sıwılcelenme oldu akıntım war hala ne gelen war ne gıden ayın 20 sınde bellı olck ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?