Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

bilmiyorum bi umutsuzluk çöktü bu gün içime
Umutsuz olma canim,bu ay olmazsa bile obir aya olur bence,sogan kuru herkesin derdine derman oluyor benim hic bir sorunum olmadigi halde 6 ay ugrawtim stresi anlatamam hele.Ama inandim sogan kurune cok inandim. Belirtiletim tam adet belirteriydi artik gelseds kurtulsam o derece ,ama sonuc guzel oldu. Sende tatlm inan yeterki

Canım sen hamile kaldın mı hiç ne zamandır istiyorsun

evet benim 1 tane oğlum var 10 yaşında bu ikinci olucak inşşşş dr 3,5 cm kist gördü ama zararsız dedi adetle atabilirsin dedi bende soğan kürüne başladım ama tam denildiği gibi kulanamadım

inş sen hamişşin inş içine doğuyordur rabbim isteyen herkese nasip etsin ayyy kusura bakma seninde sevincine gölge düşürmek istemem ben bu gün sivilcede çıkarınca iyice adet olucam gibi hisettim bakalım artık yha

Bende sivilcelendim ki sacimin iclerine minik minik cikmisti dedim ahaaa tamam kesin geliyor. Ve sogan kurunu ben cok dengesiz kullandim ki,duyunca hemen uygulamaya basladim,sonradam oyrendim ki adetten sonra icmek lazimmi,ben ayin ortasinda baslamistim,dediyim buna bakmayarak

Bide benim idrarimda tortular olustu canim ,tortulari gorunce ben daha cok subhelendim.Oglunmu var ayy Mawallah.

Bide benim idrarimda tortular olustu canim ,tortulari gorunce ben daha cok subhelendim.Oglunmu var ayy Mawallah.

evet var allah herkeze nasip etsin inş ben çok küçük anne oldum şimdi inş olursa bu ikinci olucak benim idrar rengim koyulaştı onun farkındayım ama dediğin ayrıntıyada dikkat ederim sen bekliyor musun ? hastane desin değil mi

Özür dilerim benim yüzümden ümitsizliğr düşmeyin ben onun için söylemedim herkesde farklı olur inş dileğiniz gerçekleşir hayırlısıyla mis kokulu yavrunuza kavuşursunuz :)

amin amin canım estafurullah senle ilgili değil ben bugun ruh halim böyle bi sanki adet olucam gibi o yoksa aşk olsun birbirimize destek oluyoruz inş hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

Kızlar bende soğan kürü sayesinde 14. Gün yumurtladım hesaplamama göre yatın adet günüm adet belirtilerm var sanırım bende işe yaramadı

Benmi? Yok canim evdeyim,kan tahlillerini verib geldim,yarin 2 de cikicakmis.

kızlar ben de bu ay soğan kürü yaptım. sarı akıntım çok olmuştu. yarın bat günüm takvime göre. ama gebelik belirtim de yok sadece çok fazla karnım ağrıyor adet olucam gibi.

Bn hala hasta olamadm karnım sıs dolasıorm sıwılcelenme oldu akıntım war hala ne gelen war ne gıden ayın 20 sınde bellı olck ınsallah

Bn hala hasta olamadm karnım sıs dolasıorm sıwılcelenme oldu akıntım war hala ne gelen war ne gıden ayın 20 sınde bellı olck ınsallah
benim de bir tane sivilcem çıktı iki gün önce . göğüs şişliği ağrısı o da yok ben de . sadece seninki gibi karnım şiş ve ağrı var . bir de çok üşüyorum ellerim buz gibi. beklemek zor zor. şu çocuk yapma olayı çok zormuş bunu anladım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…