- 20 Ekim 2011
- 163
- 35
- 98
Cevabın için çok teşekkür ederim hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin sizler bizlere ümit oluyorsunuzHoş geldin canim, variz canim ben varim bu gun test yaptim pozitiv cikti. Yeterki inan canim. Olucak kesin
Amin canim,sizlerede nasib olsun canimCevabın için çok teşekkür ederim hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin sizler bizlere ümit oluyorsunuz
Inanki su an bi qarib geliyor dusundukce, gercekten de qarib bir diygu bir his bi aglafim bi guldum mutluluktan. Gercekten cokk cokk dua ediyorum sizin icin. Inwallah seninde guzel haberini aliriz
cuma benimde normalde dayanmak haftaya yapmak istiyorum inşşş beklemekte cok zor yhaaaa4 gun kala idrarda cikmamasi normal bnm r gun gectiginde bile asiri silik cikmisti dollenme zamaniyla alakali adet zamani gecmeden test yapmayin yaniltici oluo kizlar
Bencede yapma moral bozukluğu olıyo tamamen günün geçince yapman en doğrusu ...
Aynn canim ya insallah bu ay ve mart ayi en çok hamile kalma aylari taş kızımı yani daha önce de soylemistim maşallah subhanallah bak cogu kisi hamile darisi basimiza insallahhhhhhhhhh
Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım soğan kürüne bugün başladım inşallah işe yarar
Var mı bildiğiniz bu kürle hamile kalan birileri
Canım bende miyom varmış doktor engel değil hamile kalmaya diyor ama ben yine de korkuyorum bu forumda hep pko lular fayda gördüğünü yazmış acaba miyomu olup da bu kürden fayda gören var mıhoşgeldin canımmmm inş uğurluuu gelir sanda şifa olur beklentilerineee :)
Bende bizden sonrakilere faydalı olması için gün gün yazıyım gelişmeleri ben adetin 7. Günü başladım bugün ikinci günüm kürde. Dün ilk gündü ama akşam sanki hafif bi sancı oldu kasıklarımda ama burdaki yorumlardan mı etkilendim psikolojik mi yoksa gerçek mi bilemedim
Hayırlısı artık
Arkadaslar bende gittim polikligine kan testi verib geliyorum,yarin sabah 2 de cikacak sinuclar. Hadi hayirlisi
Olabilir bende soğan suyu içtim şuan bata 2 günüm var çok sancım oldu göğüslerde ağrı çok fazla gazım var üstelikde söylemesi ayıp bağırsaklarım bi tuhaf bi isah olıyorum bi kabız 2 gün önce test yaptım negatif çıktı açıkçası umudımda kalmadı perşembe günü adet olmayı bekliyorum ...sanırım seninle aynı günlerimiz soğanda içtim 10 gün çok düzenli uffff bu stres ayrı dert
Harika tebrik ederim darısı başımızaCanim miyom dedigi doktorun naai bi tur bilmiyorum ama ben aralik ayinda sogan kurunu uyguladim 4 cm folikul kistim vardi bana da dr engel deil demisti aralikta kur bitti ocakta hamilelik haberimi aldim kistte yok olmus yani faydasi oluo
Olabilir bende soğan suyu içtim şuan bata 2 günüm var çok sancım oldu göğüslerde ağrı çok fazla gazım var üstelikde söylemesi ayıp bağırsaklarım bi tuhaf bi isah olıyorum bi kabız 2 gün önce test yaptım negatif çıktı açıkçası umudımda kalmadı perşembe günü adet olmayı bekliyorum ...
İnşallah fayda etmiştir allah yardımcın olsunben on gün uyguladım 7. günden sonra ağrılarım başladı devam edemedimyaklaşık 5 gündür şiddetli kasık bel ve göğüs hassasiyetim var inş sanada şifalı olur bende merakla bekliyorumm cuma yı bana şifa olmuş mu ?
Bilemedim ki canimAaa niye okadar uzun suruyomuskiiii ???
Sagol canim benim,benimde dualarim sizinledir,takibdeyim haydi hepimiz birden hamissss olalim burda :)) inaniyorum sizinde guzel haberlerinizi yakin zamanda alicazinşşş minnak fasulyeniiii görürüsünnn tatlımmm dualarım seninleee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?