Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

bende bekliycm normalde
4 gun kala idrarda cikmamasi normal bnm r gun gectiginde bile asiri silik cikmisti dollenme zamaniyla alakali adet zamani gecmeden test yapmayin yaniltici oluo kizlar
cuma benimde normalde dayanmak haftaya yapmak istiyorum inşşş beklemekte cok zor yhaaaa

Aynn canim ya insallah bu ay ve mart ayi en çok hamile kalma aylari taş kızımı yani daha önce de soylemistim maşallah subhanallah bak cogu kisi hamile darisi basimiza insallahhhhhhhhhh

inş inşşş bende cok sabırsızlanıyorum heycanla bekliyorum inşşşş allah olmayan ve isteyen herkese nasip etsin evde 2 aydır adet haftası hep beklemedeyiz allah kimseyi geri çevirrmesin inşşşşşşş

Bende bizden sonrakilere faydalı olması için gün gün yazıyım gelişmeleri ben adetin 7. Günü başladım bugün ikinci günüm kürde. Dün ilk gündü ama akşam sanki hafif bi sancı oldu kasıklarımda ama burdaki yorumlardan mı etkilendim psikolojik mi yoksa gerçek mi bilemedim
Hayırlısı artık

Canim miyom dedigi doktorun naai bi tur bilmiyorum ama ben aralik ayinda sogan kurunu uyguladim 4 cm folikul kistim vardi bana da dr engel deil demisti aralikta kur bitti ocakta hamilelik haberimi aldim kistte yok olmus yani faydasi oluo

ben on gün uyguladım 7. günden sonra ağrılarım başladı devam edemedim yaklaşık 5 gündür şiddetli kasık bel ve göğüs hassasiyetim var inş sanada şifalı olur bende merakla bekliyorumm cuma yı bana şifa olmuş mu ?

sanırım seninle aynı günlerimiz soğanda içtim 10 gün çok düzenli uffff bu stres ayrı dert
Olabilir bende soğan suyu içtim şuan bata 2 günüm var çok sancım oldu göğüslerde ağrı çok fazla gazım var üstelikde söylemesi ayıp bağırsaklarım bi tuhaf bi isah olıyorum bi kabız 2 gün önce test yaptım negatif çıktı açıkçası umudımda kalmadı perşembe günü adet olmayı bekliyorum ...

ayy bende öyleyim kasık göğüsüm sanırım sivilcede çıkardım sanırım adet belirtisi bunlar test yapmıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…