Aminnnn sagol canim,sukomadayim sanki sevincimden. Allahim herkese versin sizlerinde guzel haverlerini alayimCanım tebrıklerrrrrr Rabbım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah sıra esıne haber wermede Rabbım bızlerede nasıp etsn ınsallah ıstyen herkeseee
Sagol canimmm, evt bir kan testi vereyimOhhh yaaaa harikaaaa cok sevndimmmmkac haftaliksin acaba aramiz baya az olcakk bence hemen bi kanda ver , kan degerinin duzenli yukselmesi onemli
Kizlarrrrr
Tebrikler
Canim kan testinde kac haftalik oldugu belli oluyormu? Bawka ne yapmam lazim?Ohhh yaaaa harikaaaa cok sevndimmmmkac haftaliksin acaba aramiz baya az olcakk bence hemen bi kanda ver , kan degerinin duzenli yukselmesi onemli
Yok artik iwe guce gucenmek yok camasir sulari filan, sey sorcam bu idrar testi acaba kac haftalik olunca sonuc veriyor?Asagi yukari degerden belli olur sen yaptir sonucu yaz ben sana asa yukari solerm bise kendimnkiyle karsilastirip kan verdikten sora dr unu haberdar et 5. Haftadan once kese gorunmuyo ztn ben heyecan yapip gitmistm ama 5 yada 6. Haftada muayeneye gtmek daha mantikli ; artk hic bisekilde agir kaldirma cok ani hareketler yapma tansiyonun duser , bide son adet tarihini ezberle heryerde sorucaklar
Allahım çığlık attım cok sevindim cooook :) maşallah Yaa süper bize bol dua et canım inşallah biz de bu güzel haberi veririz en kısa zamandaKizlarrrrr pozitivvvv
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmm :*Yok artik iwe guce gucenmek yok camasir sulari filan, sey sorcam bu idrar testi acaba kac haftalik olunca sonuc veriyor?
Ayyy sagolun allah hepinizden razi olsun,sen gel bide beni gorrr aglayimmi guleyimmi bilemedim,elim kolum bowaldi. Bol bol dua ediyorum her namazda her aklima geldikce,allahim sizlerede nasib etsin Ya RabbimAllahım çığlık attım cok sevindim cooook :) maşallah Yaa süper bize bol dua et canım inşallah biz de bu güzel haberi veririz en kısa zamanda
Aminnn sizdend bekliyorum bu guzel bebiwww haberlerini. Hepimiz bir arada hamisss olub dogub buyuturuz bebiwlerimiziiiAllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmm :*
ayyyyy caaaanim coook tebrik ederim yehuuuKizlarrrrr pozitivvvv
Coxxx sagol canim benim,amin inwallah Allah senede gismet elesin yezlikleayyyyy caaaanim coook tebrik ederim yehuuubiliyodum zaten..InwAllah sag salim kucagina da alirsin Amin
canim yaaa Allah hep mutlu etsin Amin inwAllah bende gorunce cok mutlu oldum canim..mawAllah mawAllahAllahim ya inanamiyorum bile Ya Rabbimm sevincimden ucuyommm iki cizgi ve kalin kalin. Nekarad mutlu oldum cok sukurler olsun Allahima
caan cox saol ureim inwAllahCoxxx sagol canim benim,amin inwallah Allah senede gismet elesin yezlikle
Ayyy cnm ya insallah cnm benimki gelisse bile bu ay ilişkiye bi kere yada iki kere girdik sonra yarayi yaktirdir iliski yasak 3 hafta artik diğer ay insallah bende hamis olurum hepimiz insallah allahin izniyle olucak bizimkilerde insallahhhhhhhhhhhhhhh
Arkadaslar bu benim karnimin şiši ne zaman inecek bu ne boyle acayib bir sey
Yok daha iwte o soylemedim ))))mawallah gunun olsun canim.seninde gozel habetimi bekliyorum :))canim yaaa Allah hep mutlu etsin Amin inwAllah bende gorunce cok mutlu oldum canim..mawAllah mawAllahewine soyledinmi canim benim?
Sagol cokkk sahol canim amin allhom bu mutlu gunleri hepimize nasib etsinseni tebrik ederimmmm allahım ne güzel mutluluk cok sevindim maşlhhh
Sagol cokkk sahol canim amin allhom bu mutlu gunleri hepimize nasib etsin
tebrik ederim canım Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede bol bol dua et. Malesef benim bu ay da olmadı kızlar regl oldum iki gün geçince ümitlenmiştim test yapmayı düşünürken oldum. İnş bidaki aya nasıl geçcek bi ay şimdiSagol cokkk sahol canim amin allhom bu mutlu gunleri hepimize nasib etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?