Saol canım bir buçuk yıldır olmuyordu canimHayirli olsun canimmmm tebrikler. Kac aydir olmuyordu sogan kuruyle oldu merak ettim dogrusu?
Hayirli olsun canimmmm tebrikler. Kac aydir olmuyordu sogan kuruyle oldu merak ettim dogrusu?
Ay olmadı daha canım haftalık ama daha ne kadar bilmiyorum çok küçük daha 1 buçuk yıldır olmuyordu oldu elhamdülillah bu ayCanim kac ayliksin,belirtilerin nasildi?
Cok cok sevindim canim,Rabbim olmayanlarin hepsine versinAy olmadı daha canım haftalık ama daha ne kadar bilmiyorum çok küçük daha 1 buçuk yıldır olmuyordu oldu elhamdülillah bu ay
Acaba temizleniyormusun?Ya kizlaaaaarr sogan kuru icerken yumurtlama donemi kanli akinti goren varmi???
Haftalik ayy cok tatlo ve heyecanli,cnm gecikmenmi oldu anladin? Adetin hngi gun olcakti?Ay olmadı daha canım haftalık ama daha ne kadar bilmiyorum çok küçük daha 1 buçuk yıldır olmuyordu oldu elhamdülillah bu ay
Yok canim bende hic orda agri olmadi bu gunlerde yok yani cnmGöğüslerime dokunamıyorum çok ağırıyorlar. Sizin de öyle mi?
Buse canimGöğüslerime dokunamıyorum çok ağırıyorlar. Sizin de öyle mi?
aynen bende de oyle canimGöğüslerime dokunamıyorum çok ağırıyorlar. Sizin de öyle mi?
Benim hayatımda ilk defa göğüsümde hassasiyet vardı ucuna değemiyordım.. yeşil damarlar belirmişti hatta çok fenaydım kesin hamileyim diye düşünüyordum ama adete girmiştimBuse canim
aynen bende de oyle canim
Ay canim ya uzulme bi dahaki aya inwAllah..bende bazen adete 2-3gun kala oluyodu ama bu ay 10gun kala bawladi hemde her zamankindan daha kotu ya..belki de adet belirtisi bosuna umitlenmeyimBenim hayatımda ilk defa göğüsümde hassasiyet vardı ucuna değemiyordım.. yeşil damarlar belirmişti hatta çok fenaydım kesin hamileyim diye düşünüyordum ama adete girmiştim
Gecen ay olmustu benim hassasiyet canım söylememişim gecen ay diye :) bu ay 7 gün var adetime bakalım kasıklarımda bi dolgunduk var sadece başka da bişi yok bakalım hayırlısıyla olsun hepimizin bu ayAy canim ya uzulme bi dahaki aya inwAllah..bende bazen adete 2-3gun kala oluyodu ama bu ay 10gun kala bawladi hemde her zamankindan daha kotu ya..belki de adet belirtisi bosuna umitlenmeyim
Tek bildiğim düşündükçe gecikiyor adet stres geciktiriyor ... ama düşünmeden de yapamıyor insan .. ne diyim hayırlısıAy canim ya uzulme bi dahaki aya inwAllah..bende bazen adete 2-3gun kala oluyodu ama bu ay 10gun kala bawladi hemde her zamankindan daha kotu ya..belki de adet belirtisi bosuna umitlenmeyim
haa o zaman bu ay ayni gun adetimiz ve hayirli haber veririz canim ay inwAllahGecen ay olmustu benim hassasiyet canım söylememişim gecen ay diye :) bu ay 7 gün var adetime bakalım kasıklarımda bi dolgunduk var sadece başka da bişi yok bakalım hayırlısıyla olsun hepimizin bu ay
evet ya dusunmeden 1gun bile yapamiyomkiiTek bildiğim düşündükçe gecikiyor adet stres geciktiriyor ... ama düşünmeden de yapamıyor insan .. ne diyim hayırlısı
İnşallah canım inşallahhhh ... inanıyorum olucak en kısa zamanda :)haa o zaman bu ay ayni gun adetimiz ve hayirli haber veririz canim ay inwAllah
Ah ah sorma canım bi de benim bünyem cok hassas hiç stres yapmamam gerekiyor doktor da diyor ama elimden geldiğince rahat olmaya çalışıyorum..evet ya dusunmeden 1gun bile yapamiyomkiihep bi wey oluyo ve hemen arawtirma acaba bu hamilelik belirtisimi falan cok kafaya takiyom
Amin canimİnşallah canım inşallahhhh ... inanıyorum olucak en kısa zamanda :)
evet stress engelliyo zaten hamileligi her kes oyle soyluyo..hayirlisi ile olucak inwAllah canimAh ah sorma canım bi de benim bünyem cok hassas hiç stres yapmamam gerekiyor doktor da diyor ama elimden geldiğince rahat olmaya çalışıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?