Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Benim hayatımda ilk defa göğüsümde hassasiyet vardı ucuna değemiyordım.. yeşil damarlar belirmişti hatta çok fenaydım kesin hamileyim diye düşünüyordum ama adete girmiştim
Ay canim ya uzulme bi dahaki aya inwAllah..bende bazen adete 2-3gun kala oluyodu ama bu ay 10gun kala bawladi hemde her zamankindan daha kotu ya..belki de adet belirtisi bosuna umitlenmeyim

Ay canim ya uzulme bi dahaki aya inwAllah..bende bazen adete 2-3gun kala oluyodu ama bu ay 10gun kala bawladi hemde her zamankindan daha kotu ya..belki de adet belirtisi bosuna umitlenmeyim
Gecen ay olmustu benim hassasiyet canım söylememişim gecen ay diye :) bu ay 7 gün var adetime bakalım kasıklarımda bi dolgunduk var sadece başka da bişi yok bakalım hayırlısıyla olsun hepimizin bu ay

Tek bildiğim düşündükçe gecikiyor adet stres geciktiriyor ... ama düşünmeden de yapamıyor insan .. ne diyim hayırlısı

gunaydin kizlar ben de bu sbh atesimi olctum yerimden kalkmadan 36.9cikti ama erkenden olcmedim sbh 10gibi olcdum boyle dogrumu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…