Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

CAnım ya okadar ii anlıyorum ki seni test yapmak istersin elin gitmez tek çizgi görecem diye korkarsın test yapmayım beklerim dersin saatler geçmez sana ne diyim ki inşallah çift çizgiyi görürüz karnının şişliği bebiştir inşallah ay çok heycanlı yaaa
Arkadaslar bu benim karnimin şiši ne zaman inecek bu ne boyle acayib bir sey

Aynen canim,hayal kirikligi yasamak istemiyorum. Hatta su an bile dusunuyorum ya sadete normal gecikmeyse,ya adet olursa diye

Kan testi vermek icin illah doktoran randevuya gerek varmi,yoksa sadece hastaneye gidince laboratuara yaklasib verebiloyormuyuz ??
Can'ım randevuya gerek Yok aile hekiminden de baktırabilirsin yada özel poliklinik lerdende kan verebilirsin yarın çok da düşünmemeye çalış Can'ım başka şeylerle ilgilen geçmez dakikalar

Can'ım randevuya gerek Yok aile hekiminden de baktırabilirsin yada özel poliklinik lerdende kan verebilirsin yarın çok da düşünmemeye çalış Can'ım başka şeylerle ilgilen geçmez dakikalar
Hee demek randevuya gerek yok demeki doktorsuzda kan testi yaptirabilirim. Cok sagol canim bilgilndrn icin. Evt yarin disariyami ciksam. Canim senin ne durumda,sanki senin gununde yaklasmismiydi?

Kizlar bende pcos var ve ne yazıkki bu yüzden bebişim olmuyor 13 aylık evliym doktorun verdiği ilaci 3 ay kullandım adetmi 35 günde bir gormeye basladm. İlacı biraktigimdn bu yana 3. Adetimi görmeme 10 gün kaldı yani hamilelik konusunda tabiki geçen aylr gibi yine umitsizim çok stres yapiyorm ve çokta istiyrm ama olmuyr. Adet olursam soğan kürünü deniycm burdaki yorumlrn çoğunu okudum ve bende denym bisey kaybetmem nasıl olsa ne olur dua edin çok ihtiyacm var RABBİM isteyn herkese en kısa zamnda hayırlı bebisler nasip etsin. AMİN

Canim umutunu kesme,stres yapma uzulme. Sogan kurunu uygula ve senin probleminide cozecektik. Daha yeni evlisin 13 aylik.bende hic bir sorun olmama bakmayarak 6 aydir ugrasib duruyorum. Sogan kuru adet duzensizliyinide cozucektir hastaliginida,sogan kuru bir mucize gibi bur sey,nasil hastaliklarini iylestirib hamisssss kalanlar var. Sende guclu ol uzulme,adet olucna sende hemen sogan kurune basla ve ayni zaman gunde 1 tane kuru incir de ye guc versin,hayirlisiyla olcaktr

Canlaarrr guzel haberlerr yaklasti gibi hissettimm :) diloww sen bencede yarin bi test yap ama idrarda cikmassa kesin kanda baktir canim benimde idrarda belli belirsiz cikmisti bn 1 hafta sora kanda ogrendim

Canlaarrr guzel haberlerr yaklasti gibi hissettimm :) diloww sen bencede yarin bi test yap ama idrarda cikmassa kesin kanda baktir canim benimde idrarda belli belirsiz cikmisti bn 1 hafta sora kanda ogrendim
Ayyy heycanliyim cokkk sagol canim benim bencede guzel haberim yaklasti gibi. Yarin inwallah eczn kosayim test alym.

Bende bayadir peynir rengi beyaz akinti varr ogrenmeden oncede vardi simdide yogun sekilde devam ediyor ne anlama geldigini bilmiyorum dr a sordum ama cok ustunde durmadi gebelikle alakasi varmi yokmu cok bilmiyorum acikcasi

Erken ama bende eşimde çok istiyorz duanızı eksit etmeyn soğan kürünu kullanmaya başlar baslamaz burda gelismeleri paylascm umarm olur ve herkes denemeye başlar

Bende bayadir peynir rengi beyaz akinti varr ogrenmeden oncede vardi simdide yogun sekilde devam ediyor ne anlama geldigini bilmiyorum dr a sordum ama cok ustunde durmadi gebelikle alakasi varmi yokmu cok bilmiyorum acikcasi
Dün bende de basladı o yumurtam catlayalı 6 gun oldu en az 14 gun gcmesı gerek galıba dun test yaptm negatıf cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…