Canimmm saolasinn valla bende sonuc almama ragmen buralardan kopamadim cok guzel bilgiler aldim cunku umut oldum kendim gibi simdi umut bekleyen sizlerdende guzel haberleri duymayi bekliyorumayyy şuan idolümsün maşlhhhh maşlhhhh :) ayyy çok güzel
Canimmm saolasinn valla bende sonuc almama ragmen buralardan kopamadim cok guzel bilgiler aldim cunku umut oldum kendim gibi simdi umut bekleyen sizlerdende guzel haberleri duymayi bekliyorum
Senın gctımı cnm gunun ne durumdasıninş umutlarımız tez zamanda gercek olsun canım
Senın gctımı cnm gunun ne durumdasın
ALA alaa normalde adet sancıların cok erkenden kendını bellı edermıydı sogan bnde hıc etkı etmedı hatta akıntı bıle olmadıbenim ayın 17 adetim ama cok göğüsüm ve kasıklarımda agrı var soğandan mı bilmiyorum
Hayırlı olsun belirtileriniz nelerdi?Amiiin cok saol kuzumm , ay evet benim maceram cok degisik oldu 3 kez 3 gun arayla test yaptim 3. De acik pembeydi 2. Cizgi ama ben kan testiyle netlestrdim simmdi 7. Haftadayim daha yeni yani ilk yaptigim test negatif cikti benim oyuzden hic beklemiodum ama zamani gelince geliomus cok degisik bise gercekten
İltihabın olmadığı için akıntın olmamıştır canım sevin benceALA alaa normalde adet sancıların cok erkenden kendını bellı edermıydı sogan bnde hıc etkı etmedı hatta akıntı bıle olmadı
Blkıde oolabılır polikistikoverler gtmedı sanırım hala adet olamadm yumurta catlamasndan daha 5gun gectıİltihabın olmadığı için akıntın olmamıştır canım sevin bence
Ben tam anlymdim,senin adetinden gectimi yoksa daha varmi? Gecikme varmi?Blkıde oolabılır polikistikoverler gtmedı sanırım hala adet olamadm yumurta catlamasndan daha 5gun gectı
Bak cnm bende uyguladim sogan kurunu,bende de hic bir belirti olmadi,diyorumya sanki cay icmisim normal. Benim hic bir sorunum olmadigin dir belkide,hatta akimdim bile olmadi,nede kast agrilari. Her kiside farkli oluyorSenın gctımı cnm gunun ne durumdasın
salam dilow canm ncs?senden ne xeber?xestelenmedin inwAllahBak cnm bende uyguladim sogan kurunu,bende de hic bir belirti olmadi,diyorumya sanki cay icmisim normal. Benim hic bir sorunum olmadigin dir belkide,hatta akimdim bile olmadi,nede kast agrilari. Her kiside farkli oluyor
Aleykum salam canim. Yox hele gozum yoldadi gozluyurem ahahasalam dilow canm ncs?senden ne xeber?xestelenmedin inwAllah
Efendim kuzucum, ne durumdadin?Kuzucuklaaaarrrr
Yumurtlamayi bekleyen tavuk gibiyimEfendim kuzucum, ne durumdadin?
AhahaaYumurtlamayi bekleyen tavuk gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?