Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canimmm saolasinn valla bende sonuc almama ragmen buralardan kopamadim cok guzel bilgiler aldim cunku umut oldum kendim gibi simdi umut bekleyen sizlerdende guzel haberleri duymayi bekliyorum

ben her an takipteyim ve ilk bebek haberi aldığım sensinn inş inş benim haftaya cuma adetim inşşş olmam da mutlu haberler paylaşırım sonra hamiş muhabbeti yaprız tek kalmazssın inşşşşşş

Kızlar bende içtim bu ay normale e17.gün yumurtlarım bu ay 14. Gün yumurtladım bıraktım şimdi 1 hafta var adetime gögüs uçlarım çok ağırıyor ve kasığım ağırıyor adet olacakmış gibi. Bunları yaşayıp adet olan varmı?yada hamile kalan?

Hayırlı olsun belirtileriniz nelerdi?

Bende pek belirti olmadi o kisiden kisiye degisio adet belirtileriyle ayni zaten goguslerim sisti vucudum odem yapti sanki regly olcakmsm gbi karnm agrimaz bnm ztn normaldede beyaz renkte akintim var di ama regly oncesindede olurdu o simdide baya bi cok var

Senın gctımı cnm gunun ne durumdasın
Bak cnm bende uyguladim sogan kurunu,bende de hic bir belirti olmadi,diyorumya sanki cay icmisim normal. Benim hic bir sorunum olmadigin dir belkide,hatta akimdim bile olmadi,nede kast agrilari. Her kiside farkli oluyor

Bak cnm bende uyguladim sogan kurunu,bende de hic bir belirti olmadi,diyorumya sanki cay icmisim normal. Benim hic bir sorunum olmadigin dir belkide,hatta akimdim bile olmadi,nede kast agrilari. Her kiside farkli oluyor
salam dilow canm ncs?senden ne xeber?xestelenmedin inwAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…