• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Hihihih bi arkadasim var o da hergun hergun biktim artik diyo adam hic durmuyomus hergun illa istiyomus o da kotu ama ne biliyim :) pasamiz strese girince olmuyomus yrn stres yapmasin bakalim hic soylemicem kendi isticek mi cok merak ediyorum :)
Canım iki aylık evli değil misiniz bu ne istersizlik hergun yapmanız lazım daha çok yenisiniz :)

Canım iki aylık evli değil misiniz bu ne istersizlik hergun yapmanız lazım daha çok yenisiniz :)
Ha bi de canım kiloyla ilgisi Yok benim dayım baya kilolu ve 45 yasında falan 25 yıllık evli maşallah her gün yapıyorlar bu ne be diyorum her Allah'ın günü bu nasıl bir istektir :D

Ha bi de canım kiloyla ilgisi Yok benim dayım baya kilolu ve 45 yasında falan 25 yıllık evli maşallah her gün yapıyorlar bu ne be diyorum her Allah'ın günü bu nasıl bir istektir :KK70:
Ay bilmiyorumki ilk 2 hafta hergun istiyodu o zamanlar aciyodu pek beceremiyoduk sonra 1 yapti bidaha 2gunde 1 olmaya baslamisti simdi 4 gun 5 gun ara veriyo adam ne yapsamda farketmiyo. Demekki izinliyken istiyo bu ise gitcek sabah erken kalkcak diye yapmak istemiyo benmde 8 9 gibi cnm istemiyo o yuzden bi ayak uyduramadik :D

Ay bilmiyorumki ilk 2 hafta hergun istiyodu o zamanlar aciyodu pek beceremiyoduk sonra 1 yapti bidaha 2gunde 1 olmaya baslamisti simdi 4 gun 5 gun ara veriyo adam ne yapsamda farketmiyo. Demekki izinliyken istiyo bu ise gitcek sabah erken kalkcak diye yapmak istemiyo benmde 8 9 gibi cnm istemiyo o yuzden bi ayak uyduramadik :KK70:
Gerçi işi ağır bi işse yoruluyor olabilir canım :) benim eşim bazen ek iş olarak inşaatta çalışıyordu yanına yaklaşılmıyordu zaten hemen de uyuyordu yoruldugu için :) ama kendi işi rahat oldugu için sıkıntı yaşamıyoruz :)

Bu ay ov. Testi kullaniyorum eger bi yapmasn ymrtlama gunlerinde o zmn dovcem onu
Hayırlısıyla bu ay tutar hepimizin inşallah canım... ya bi de bişey sorucam benim 4 gün önceydi takvime göre yumurtlamam ama hiç kasık ağrım falan olmadı hissetmedim ve akıntım da yoktu. Dünden beri akıntım var acaba yumurtalamadım mı geç mi yumurtlicam anlamadım ben bir türlü bu işi :işsiz:

Hayırlısıyla bu ay tutar hepimizin inşallah canım... ya bi de bişey sorucam benim 4 gün önceydi takvime göre yumurtlamam ama hiç kasık ağrım falan olmadı hissetmedim ve akıntım da yoktu. Dünden beri akıntım var acaba yumurtalamadım mı geç mi yumurtlicam anlamadım ben bir türlü bu işi :işsiz:
Bak mesela 1 saat once geldi eve :) sen akintini kontrol et yumurtlama gununde yumurtanin beyazi gibi akinti oluyo uzuyo yapisik kivamli geliyo o gunleri degerlendir daha yumurtlamamissin akinti olmadiysa

Kizlar ayin 4 den beri sogan kuru uyguluyorum fakat 1 / 2 gun aksattim icmedim bi sey olur mu ya yani devam ediyorum hala 've aksattigim gunlerin yerinede bi iki gun fazla kullanicam ama faydsi illki olur demi ?

Kizlar ayin 4 den beri sogan kuru uyguluyorum fakat 1 / 2 gun aksattim icmedim bi sey olur mu ya yani devam ediyorum hala 've aksattigim gunlerin yerinede bi iki gun fazla kullanicam ama faydsi illki olur demi ?

bende 10 gün kullandım 1 gün ara verdim ancak devam edemedim bende belirtiler fazlalaştı

ayy şu soğan kürüne devam eden yada 10 gün kulanan var mı ben kasık bel ve göğüsüm fenalrda adetime 1 gün var ateşleniyorum alev alev :) ayyy acaba nedersiniz ??

Back