- 19 Ocak 2017
- 486
- 301
- 23
- 36
Him iyi insallah faydasini gosterir cnm bnm bendede akinti oluyor fln artik kismet nasibimizde varsa olur insallah
Benimde kasiklarima sanci gibi ara ara agri giriyor yumurtalar gelisiyordur belki calisiyordur ondan oalbilir cnm bnm ben iliskiye girmiyorum bu ay malesef diger ay insallah faydasini gosterir bendede bu ay iciyorum and sogan kurunude kismet artik insallah Sen bu ay hamissindirrrbende de olmuştu ama yumurtlama zamanımdı aynı anda 3 gündür belirtiler şiddetlendi kasıklarım belim heleee göğüsüm adet olurken de ağrıyordu ama bu soğandan olabilir diye çokta ümitlenmek istemiyorum inş hepimizn olsun
Kizlaaar bende hayirli haberlerinizi merakla bekliyi ve takip ediyorum ben tam 15 gun yaptim sogan kurunu bende ne akinti oldu ne baska bise hatta sorasindada hic bi belirtim olmadi hatta ve hatta 1 hafta reglim gecmesine ragmen bebisten suphelenmedim allah hayirlisiyla herkese yasatsn bu duyguyu
Kizlaaar bende hayirli haberlerinizi merakla bekliyi ve takip ediyorum ben tam 15 gun yaptim sogan kurunu bende ne akinti oldu ne baska bise hatta sorasindada hic bi belirtim olmadi hatta ve hatta 1 hafta reglim gecmesine ragmen bebisten suphelenmedim allah hayirlisiyla herkese yasatsn bu duyguyu
Evet canim bende aralikta yaptim sogan kurunu ilk bu grubu takip ederek baslamistim ve burdada paylastim cok sukur daha yeni benimde yani
Benimde kasiklarima sanci gibi ara ara agri giriyor yumurtalar gelisiyordur belki calisiyordur ondan oalbilir cnm bnm ben iliskiye girmiyorum bu ay malesef diger ay insallah faydasini gosterir bendede bu ay iciyorum and sogan kurunude kismet artik insallah Sen bu ay hamissindirrr
Benimde kasiklarima sanci gibi ara ara agri giriyor yumurtalar gelisiyordur belki calisiyordur ondan oalbilir cnm bnm ben iliskiye girmiyorum bu ay malesef diger ay insallah faydasini gosterir bendede bu ay iciyorum and sogan kurunude kismet artik insallah Sen bu ay hamissindirrr
Canım uzun zamandır cok eskıleri okuyorum bu kurle alakalı dıkkatımı cektınızz bu sfer ısmen takıp edıp sızle hyecanladın bıkac kısıyle de öle oldum en sona dgru yazılarda sılık de olsa cızgıyı gormenıze bn cok mutlu oldum smdı durumunuz nedır kac haftalık oldunuz merak ettm vede sız 236ydı sanırım ılk testınız dusuk demıssınız yenı oldugu ıcın ama baya ıyı geldı sonuc bana maşallah bnde cocuk dusunuorm gecen ay sogan kuru yaptm hala beklıorum 15gun gctı daha 6gun once catladı bnm yumurtalarım 10 gun snra bellı olcak sonucum pko luyumOlsun canim emin ol seni anliyoruzzz ya aslinda cidden cok takilmamak gerek dicem ama imkansz biliorm bnde 1 seneye yakin cok takildm son ay artk napalim hayrlisi deyip sogan kurune verdm kendimi daha rahattm olmaassa da bi yoluna bakarz diodm ole olunca dahami ii oluo blmiorm ama bide benm oldugunu tahmjn ettgim aksam ben baya hemen kalktm dolastm hatta sey dedm ogun hemen kalkmasamydim fln soraa bosverdm bu arada bnde ovulasyon testlerini kullandm ve faydasinin oldugunu dusunuyorum
Olsun canim emin ol seni anliyoruzzz ya aslinda cidden cok takilmamak gerek dicem ama imkansz biliorm bnde 1 seneye yakin cok takildm son ay artk napalim hayrlisi deyip sogan kurune verdm kendimi daha rahattm olmaassa da bi yoluna bakarz diodm ole olunca dahami ii oluo blmiorm ama bide benm oldugunu tahmjn ettgim aksam ben baya hemen kalktm dolastm hatta sey dedm ogun hemen kalkmasamydim fln soraa bosverdm bu arada bnde ovulasyon testlerini kullandm ve faydasinin oldugunu dusunuyorum
inş umutlarımız tez zamanda gercek olsun canımBeklemek cok Zor hergun buraları okuorum ınsallah bnde bırgun ve dıger ısteyen tum arkadaslar hamılelık haberi werır bnde 1 sene 3aydır ewlıyım 6aydır dusunuorm gecen hafta test yaptm 2.00 cıktı meger o gun yumurtm catlmıs ama burda yazılanlar we hamıle kalanları gorunce ınsan umut doluor
ayyy şuan idolümsün maşlhhhh maşlhhhh :) ayyy çok güzelAmiiin cok saol kuzumm , ay evet benim maceram cok degisik oldu 3 kez 3 gun arayla test yaptim 3. De acik pembeydi 2. Cizgi ama ben kan testiyle netlestrdim simmdi 7. Haftadayim daha yeni yani ilk yaptigim test negatif cikti benim oyuzden hic beklemiodum ama zamani gelince geliomus cok degisik bise gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?