• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

:-):-):rolleyes:yaaa,diyorum ya zamanla keyfleri istediyi gibi oluyor
Hihihih bi arkadasim var o da hergun hergun biktim artik diyo adam hic durmuyomus hergun illa istiyomus o da kotu ama ne biliyim :) pasamiz strese girince olmuyomus yrn stres yapmasin bakalim hic soylemicem kendi isticek mi cok merak ediyorum :)

Dilow Dilow neyse hadi yatalim bari hic uykum yok ama uyumaya calisiyim azcik :) bu arada sende insallah adet olmazsinda hamis olursun az kaldi gunune cok mrk ediyorum hayirli haber aliriz ins. Iyi geceler canmm <3

Dilow Dilow kizzzz bugun adamla didistim diye bebek falan yapmiyoz dedi küstü yatti bana hahahahah :KK70: ay napcam ben bu adamla :KK70: mesela 4 gun sonra iliski olsa spermler bayatlar mi :) eger bayatlarsa kafasinda merdane kircam onun gece gece kendi kendime guluyorum halimize ya :KK70:

Ay cnm yAa sende isini halledip sonra tartisaydin kiz illaki tembellesir spermler ama yinede rabbjmin bilecegi is o yol verirse hersey olur

Hayatta yapmaz. Beyefendi calisiyomus erken kalkiyomus o isi yapcakmista bitcekmiste dusa gircekmiste ohooo diyo :KK70: saat 11de gec oldu diyo zaten cok usengec adam bi opmek icin kalkmiyo bile yattigi yerden olcak sanki hersey :) bide biraz kilolu acaba diyorum fazla istekli olmama sebebi bu mu

Ya canim bu kadar mi herseyleri benzer ya cok benziyoruz senle eslerimizde birbirine cok benziyor ayni laflari diyor bizimkide dedigin gibi kilolu benimkide artik vucut agir heralde ondan diyorum bazen huylaniyorum afedersiniz gotu agir olanin cocugu olmaz derler bizim burda bende kendisjne diyorum ki senin bu agirligindan bizim cocuk zor olur diyom:KK39::rolleyes:

Kizlar gittim bugun yarayi yaktirdim geldim narkozla uyuttular hic bisey gormedim 've o islemde yapilan yer catal denilen yer kadin dogurmus gitmis bebek hala ben gittigimde duruyordu oyle mi guzel olur bebek melek gibi dunya ya yeni gozunu acmis cok guzeldi erkekti galiba mavi elbiseleri vardi 've sonra beni uyuttular sonra hemsire kaldirirken cok guzeldi bebek istiyorum diyormusum Geri uyumusum hemsire diyo rezil oldum kiz seni uyandirana kadar geri odaya getirmisler beni kaynanam kizim nasil oldun diyormus bana elimi tutup gozumden yas geliyormus bebek istiyorum ben diyormusum cok guzeldi fln diye anlatilayorlar gulmeden öldum ama allahim soyletti belki dunyadan haberim olmayarak bilmeyerek sadece bebek istiyorum cok guzel diyormusum insallAh en kisa zamanda banada hepimizede verir rabbim hersey kalbinizce olsun...:anneadayı::KK200::anneadayı:
Çok geçmiş olsun. . Tez zamanda iyileşirsin inşallah. . Donrada bebiş çalışmaları allah herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin..

Ya canim bu kadar mi herseyleri benzer ya cok benziyoruz senle eslerimizde birbirine cok benziyor ayni laflari diyor bizimkide dedigin gibi kilolu benimkide artik vucut agir heralde ondan diyorum bazen huylaniyorum afedersiniz gotu agir olanin cocugu olmaz derler bizim burda bende kendisjne diyorum ki senin bu agirligindan bizim cocuk zor olur diyom:KK39::rolleyes:
Kusura bakmayın kızlarda bende de kilosuzu var ama bencil olunca adam uğraşman gerekiyor. Benimkide tersine geç yatıyo o iş için yorgun kolunu kıbırtamıyor oluyor..:KK46::halay::halay:

Ben pko var die kur yapiyodum ayni zamanda midemde hassasti deniyim dedim acillik oldum biraktim 2.gunde simdi ovulasyon testi yapiyorum dun soluktu bugun koyulasmaya basladi 10.gunumdeyim bu ay yumurtlicam zaten teste gore iliski yapicam bide boyle deniyim bakalim :) zaten denemede 2. Ayimiz eger tutarsa haber vericem :)

benimde ikinci ayım :) bende soğan kürünü bu gün içmedim çok şidetli olmasada kasık bel agrım göğüsüm çok hassas belki tututrmuşumdur diye devam etmek istemedim inşşşş haftaya cuma regl günüm belkliyorum bende paylaşmak için mutlu haberimi

Dilow Dilow neyse hadi yatalim bari hic uykum yok ama uyumaya calisiyim azcik :) bu arada sende insallah adet olmazsinda hamis olursun az kaldi gunune cok mrk ediyorum hayirli haber aliriz ins. Iyi geceler canmm <3
Canim uyumusum gece ya :)))) evt yarin buyuk gun,bakalim belki bu gunde hafifce kendini gostere bilir.

Kizlar gittim bugun yarayi yaktirdim geldim narkozla uyuttular hic bisey gormedim 've o islemde yapilan yer catal denilen yer kadin dogurmus gitmis bebek hala ben gittigimde duruyordu oyle mi guzel olur bebek melek gibi dunya ya yeni gozunu acmis cok guzeldi erkekti galiba mavi elbiseleri vardi 've sonra beni uyuttular sonra hemsire kaldirirken cok guzeldi bebek istiyorum diyormusum Geri uyumusum hemsire diyo rezil oldum kiz seni uyandirana kadar geri odaya getirmisler beni kaynanam kizim nasil oldun diyormus bana elimi tutup gozumden yas geliyormus bebek istiyorum ben diyormusum cok guzeldi fln diye anlatilayorlar gulmeden öldum ama allahim soyletti belki dunyadan haberim olmayarak bilmeyerek sadece bebek istiyorum cok guzel diyormusum insallAh en kisa zamanda banada hepimizede verir rabbim hersey kalbinizce olsun...:anneadayı::KK200::anneadayı:

geçmişler olsun inş tez zamanda istedğin olsun

Sen
Hihihih bi arkadasim var o da hergun hergun biktim artik diyo adam hic durmuyomus hergun illa istiyomus o da kotu ama ne biliyim :) pasamiz strese girince olmuyomus yrn stres yapmasin bakalim hic soylemicem kendi isticek mi cok merak ediyorum :)[/QUOT kizzzz sen stresini al olun,gonlunu al bu gunleri kacirtsan birdaha ki aya kalicak yoksa. Sen ona bakma sen harekata gec :sinirli::tokat:onlarin nazina kalirsa ohooo :))))

Prenses357 Prenses357 Dilow Dilow prensesle biz ayni karakterdeyiz galiba yaa bende koca g...nu kaldirda bari bu ay yap sunu diyorum :D adam kafasinda belli günler saatler belirlemis onun disina cikmiyo az tartissak beni kivama getircegine donup yatip horluyo ya dun testim daha koyuydu bgn brz dha acik bende al iste snn yzunden bu ayda kacirdik dedim :D hahah

Prenses357 Prenses357 Dilow Dilow prensesle biz ayni karakterdeyiz galiba yaa bende koca g...nu kaldirda bari bu ay yap sunu diyorum :KK70: adam kafasinda belli günler saatler belirlemis onun disina cikmiyo az tartissak beni kivama getircegine donup yatip horluyo ya dun testim daha koyuydu bgn brz dha acik bende al iste snn yzunden bu ayda kacirdik dedim :KK70: hahah

Aynn canim kafalarina gore kiz inatcilar valla bahaneleride hazir huylatiyorlar iki dknin icinde uyuyor horluyor bende sinirden uyuyamiyorum cimcikliyorum itiyorum ben uyumuyosam sende uyumayacan diyorum ama hic kâr eder mi :KK43::KK48:

Aynn canim kafalarina gore kiz inatcilar valla bahaneleride hazir huylatiyorlar iki dknin icinde uyuyor horluyor bende sinirden uyuyamiyorum cimcikliyorum itiyorum ben uyumuyosam sende uyumayacan diyorum ama hic kâr eder mi :KK43::KK48:
Hahahah dun bende yatirmadim ama dedigin gibi umrunda degil. Smdi benmde bebek istedgmi biliyo ya ondan boyle dvraniyo smdi ben istemiyom bosver fln dicem bakalm :)

Arkadaslar sogan kuru kullandım hala adet olamadm 3-4gun once test yapmıstm 2.00 cıkmıstı bıdaha yaptrmadm yumurtalar daha yenı catlamıs bıdaha test yapmaya korkuorm ama mıdem yanıor ya

Arkadaslar sogan kuru kullandım hala adet olamadm 3-4gun once test yapmıstm 2.00 cıkmıstı bıdaha yaptrmadm yumurtalar daha yenı catlamıs bıdaha test yapmaya korkuorm ama mıdem yanıor ya
Kac gun oldu regl kac gun gecti ? Yumurta yeni catladiysa 14 15 gun sonra olursun adet zaten

Back