Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

yaaa,diyorum ya zamanla keyfleri istediyi gibi oluyor
Hihihih bi arkadasim var o da hergun hergun biktim artik diyo adam hic durmuyomus hergun illa istiyomus o da kotu ama ne biliyim :) pasamiz strese girince olmuyomus yrn stres yapmasin bakalim hic soylemicem kendi isticek mi cok merak ediyorum :)

Dilow neyse hadi yatalim bari hic uykum yok ama uyumaya calisiyim azcik :) bu arada sende insallah adet olmazsinda hamis olursun az kaldi gunune cok mrk ediyorum hayirli haber aliriz ins. Iyi geceler canmm <3

Ay cnm yAa sende isini halledip sonra tartisaydin kiz illaki tembellesir spermler ama yinede rabbjmin bilecegi is o yol verirse hersey olur

Ya canim bu kadar mi herseyleri benzer ya cok benziyoruz senle eslerimizde birbirine cok benziyor ayni laflari diyor bizimkide dedigin gibi kilolu benimkide artik vucut agir heralde ondan diyorum bazen huylaniyorum afedersiniz gotu agir olanin cocugu olmaz derler bizim burda bende kendisjne diyorum ki senin bu agirligindan bizim cocuk zor olur diyom

Çok geçmiş olsun. . Tez zamanda iyileşirsin inşallah. . Donrada bebiş çalışmaları allah herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin..

Kusura bakmayın kızlarda bende de kilosuzu var ama bencil olunca adam uğraşman gerekiyor. Benimkide tersine geç yatıyo o iş için yorgun kolunu kıbırtamıyor oluyor..

benimde ikinci ayım :) bende soğan kürünü bu gün içmedim çok şidetli olmasada kasık bel agrım göğüsüm çok hassas belki tututrmuşumdur diye devam etmek istemedim inşşşş haftaya cuma regl günüm belkliyorum bende paylaşmak için mutlu haberimi

Dilow neyse hadi yatalim bari hic uykum yok ama uyumaya calisiyim azcik :) bu arada sende insallah adet olmazsinda hamis olursun az kaldi gunune cok mrk ediyorum hayirli haber aliriz ins. Iyi geceler canmm <3
Canim uyumusum gece ya :)))) evt yarin buyuk gun,bakalim belki bu gunde hafifce kendini gostere bilir.

geçmişler olsun inş tez zamanda istedğin olsun

Sen

Prenses357 Dilow prensesle biz ayni karakterdeyiz galiba yaa bende koca g...nu kaldirda bari bu ay yap sunu diyorum adam kafasinda belli günler saatler belirlemis onun disina cikmiyo az tartissak beni kivama getircegine donup yatip horluyo ya dun testim daha koyuydu bgn brz dha acik bende al iste snn yzunden bu ayda kacirdik dedim hahah

Aynn canim kafalarina gore kiz inatcilar valla bahaneleride hazir huylatiyorlar iki dknin icinde uyuyor horluyor bende sinirden uyuyamiyorum cimcikliyorum itiyorum ben uyumuyosam sende uyumayacan diyorum ama hic kâr eder mi

Aynn canim kafalarina gore kiz inatcilar valla bahaneleride hazir huylatiyorlar iki dknin icinde uyuyor horluyor bende sinirden uyuyamiyorum cimcikliyorum itiyorum ben uyumuyosam sende uyumayacan diyorum ama hic kâr eder mi
Hahahah dun bende yatirmadim ama dedigin gibi umrunda degil. Smdi benmde bebek istedgmi biliyo ya ondan boyle dvraniyo smdi ben istemiyom bosver fln dicem bakalm :)

Arkadaslar sogan kuru kullandım hala adet olamadm 3-4gun once test yapmıstm 2.00 cıkmıstı bıdaha yaptrmadm yumurtalar daha yenı catlamıs bıdaha test yapmaya korkuorm ama mıdem yanıor ya

Arkadaslar sogan kuru kullandım hala adet olamadm 3-4gun once test yapmıstm 2.00 cıkmıstı bıdaha yaptrmadm yumurtalar daha yenı catlamıs bıdaha test yapmaya korkuorm ama mıdem yanıor ya
Kac gun oldu regl kac gun gecti ? Yumurta yeni catladiysa 14 15 gun sonra olursun adet zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…