• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ben pko var die kur yapiyodum ayni zamanda midemde hassasti deniyim dedim acillik oldum biraktim 2.gunde simdi ovulasyon testi yapiyorum dun soluktu bugun koyulasmaya basladi 10.gunumdeyim bu ay yumurtlicam zaten teste gore iliski yapicam bide boyle deniyim bakalim :) zaten denemede 2. Ayimiz eger tutarsa haber vericem :)
Canim sen nasilsin,mide agrisi getciti,daha iyimisin?

Canim merhaba.bende bir cok seyi anlamiyordum deneyimsiz,aynen takvime bakara cozmeye calistim. Inwallah hem sogan kuru hem yumurtlama gunun iliskisi sande guzel etki olmustur. Hem uyumussun o tam super olmus,zaten cok kisi oyle hamile kaliyormus,iliskiden sonra uyuya kalmak. Inwallah kasik agrilarin sonucu guzel olur :anneadayı::KK200:
Canım birşey soracağım sen soğan kürünü yaptın değil mi ? Sanki öyle okumuştum sende adet düzensizliği yada kist falan var mı ?

Bilinc alti işte canim oyle oluyor ,insanin aklinda olanlari hep narkozda sayiklarmiş. Cok cok gecmis olsun tatlm umudumuzu kesmiyek olcak inwallah. Allah soyletmistir olur hayirlisiyla :anneadayı::KK200::anne:

Aynn canim benim valla bebek istiyorum diye diye kalmisim insallah canim cumlemizki olur tum isteyenler ki insallah

Canım birşey soracağım sen soğan kürünü yaptın değil mi ? Sanki öyle okumuştum sende adet düzensizliği yada kist falan var mı ?
Aha yaptim canim ben dogru,bende kis yok hic olmadi zaten kadinlikta hic sorunum olmadi benim fazla akindi bile olmaz bende,adetimde bu gune kadar hep duzeldi 28 gun den bir hep olurum.ama 3 seneye yakin korunduk,ve uzun zaman korundugum icin yumurtaliklar tembelesmistir bence

Aha yaptim canim ben dogru,bende kis yok hic olmadi zaten kadinlikta hic sorunum olmadi benim fazla akindi bile olmaz bende,adetimde bu gune kadar hep duzeldi 28 gun den bir hep olurum.ama 3 seneye yakin korunduk,ve uzun zaman korundugum icin yumurtaliklar tembelesmistir bence
Dilow canim necesen?
Geçti valla iyiki devam etmemisim cunku dun bile midem hafif yandi bgn iyiyim sukur :) sagol sordugun için canm yaaa cok mtlu oldum
Ne demek canim tabi sorucam salik onemli :) artik arkadas olduk burda hepimiz

Anladım canım bende bugün başladım ardından hemen bir kutu incir yiyorum hatta bende de seninki gibi şükür ne düzensizlik ne kist bir sorun yokken soğan kürünü yapmanın bir zararı olur mu acaba ?

Anladım canım bende bugün başladım ardından hemen bir kutu incir yiyorum hatta bende de seninki gibi şükür ne düzensizlik ne kist bir sorun yokken soğan kürünü yapmanın bir zararı olur mu acaba ?
Yok yok olmaz,tam ters her seyin dermanidir. Aslinda tek hamilelik icin digil hele kişin cok iyi icilmesi,allah korusun kansere bile iyidir. Bak ben azeriym melezim yani kavkaz turk kokennli,bizim orda hicilac derman olmaz genelde hep bitkiseldir,dahlara cikariz ya bahcelerden bitkiler toplar kurutur iceriz derman yerine, az cok anlarin bu islerden.şunu diycem yillar once ben cok kotu qrip olmustum haftalar surdu gecmedi,ve bana sogan sukuyu ictiyimi bilirim ayni sekilde bir kac gune iylewtirdi.antibiotik yerine gecerlidir

Yok yok olmaz,tam ters her seyin dermanidir. Aslinda tek hamilelik icin digil hele kişin cok iyi icilmesi,allah korusun kansere bile iyidir. Bak ben azeriym melezim yani kavkaz turk kokennli,bizim orda hicilac derman olmaz genelde hep bitkiseldir,dahlara cikariz ya bahcelerden bitkiler toplar kurutur iceriz derman yerine, az cok anlarin bu islerden.şunu diycem yillar once ben cok kotu qrip olmustum haftalar surdu gecmedi,ve bana sogan sukuyu ictiyimi bilirim ayni sekilde bir kac gune iylewtirdi.antibiotik yerine gecerlidir
Ay canım çok sağol bilgilendirdiğin için ben ilk defa yapıyorum bugün ilk gündü inşallah hepimize şifa olsun

Kuru incir kansizlik icindir genelde,o yuzden onun kurunude tavsiye ediyor Ib.Sr kansiz kadinda da cocuk zor olur zaten, kuru incir kuru kansizlik icin bire birdir

Kuru incir kansizlik icindir genelde,o yuzden onun kurunude tavsiye ediyor Ib.Sr kansiz kadinda da cocuk zor olur zaten, kuru incir kuru kansizlik icin bire birdir
Evet kuru incir hamilelik için de çok faydalıymış kansızlık için de hem çok severim zaten :) bakalım inşallah tamamlamak nasip olur sende var mı belirti falan

Dilow Dilow kizzzz bugun adamla didistim diye bebek falan yapmiyoz dedi küstü yatti bana hahahahah :D ay napcam ben bu adamla :D mesela 4 gun sonra iliski olsa spermler bayatlar mi :) eger bayatlarsa kafasinda merdane kircam onun gece gece kendi kendime guluyorum halimize ya :D

Back