Aynen oyledir,bende cok severim. Yok vallah bende ancak adet belirtileri var, baska bir sey yok. 2 gunum kaldi adetime belkiyorum hadi hayirlisi. Hamisss olmazsam sogan kurunu birdaha deneyicem,birde şu maydanoz ve süt kurunu,şu an bu sut maydanoz kurunu yapmiyorum ki o buharli ve direk borulari aciyormus,adetimi bekliyorum ondan sonra.olurda bir sey olustuysada ziyan etmeyim :))Evet kuru incir hamilelik için de çok faydalıymış kansızlık için de hem çok severim zaten :) bakalım inşallah tamamlamak nasip olur sende var mı belirti falan
Hadi ya ))) kiz niye kusturdun adami ))) 3 gun omru var benim bildigim. Sen gonlunu alirsin.onlarada iyi bahane hemen kusmeyeDilow kizzzz bugun adamla didistim diye bebek falan yapmiyoz dedi küstü yatti bana hahahahah ay napcam ben bu adamla mesela 4 gun sonra iliski olsa spermler bayatlar mi :) eger bayatlarsa kafasinda merdane kircam onun gece gece kendi kendime guluyorum halimize ya
Benimki de tersinedir zaten baska gunleri hep ister,ama sanki onemli bir kac gunu cani cekmez . Ne apicaz ya hic deme ezyeti bize dusuyor hepDilow kizzzz bugun adamla didistim diye bebek falan yapmiyoz dedi küstü yatti bana hahahahah ay napcam ben bu adamla mesela 4 gun sonra iliski olsa spermler bayatlar mi :) eger bayatlarsa kafasinda merdane kircam onun gece gece kendi kendime guluyorum halimize ya
Aynen canım maydonoz gebelikte tehlikeli inşallah hamile olursun da gerek kalmaz ama ben bir kitap almıştım Ebru destanın yalnız değiliz diye hamilelik hakkında orda iki kür veriyor hamilelik olasılığının yüksek olduğu biri maydonoz süt diğeri de aslanpençesi civanperçemi çobançantası çayı eğer bu ay hamilelik olmazsa ki inşallah olur bende önümüzdeki ay maydonoz süt kürünü yapacağım ama kaç gün yapılacak onun hakkında bir bilgi yok netteAynen oyledir,bende cok severim. Yok vallah bende ancak adet belirtileri var, baska bir sey yok. 2 gunum kaldi adetime belkiyorum hadi hayirlisi. Hamisss olmazsam sogan kurunu birdaha deneyicem,birde şu maydanoz ve süt kurunu,şu an bu sut maydanoz kurunu yapmiyorum ki o buharli ve direk borulari aciyormus,adetimi bekliyorum ondan sonra.olurda bir sey olustuysada ziyan etmeyim :))
Bak iyi hatirlattin,yarin disari cikmam lazin bir aktardan alayin ben bu aslpenc cobancant kuru bitkileri. Bu kur nette vardi okumustum,unuttum simdi ama yapinca bakariz zaten. Hatta qaliba kadin kulub vardi bu soruAynen canım maydonoz gebelikte tehlikeli inşallah hamile olursun da gerek kalmaz ama ben bir kitap almıştım Ebru destanın yalnız değiliz diye hamilelik hakkında orda iki kür veriyor hamilelik olasılığının yüksek olduğu biri maydonoz süt diğeri de aslanpençesi civanperçemi çobançantası çayı eğer bu ay hamilelik olmazsa ki inşallah olur bende önümüzdeki ay maydonoz süt kürünü yapacağım ama kaç gün yapılacak onun hakkında bir bilgi yok nette
Ben 4 gün içtim o çayı sonra soğan kürüne başladım işte inşallah şifa olsun hepimize ya birde hamileliği düşünmediğim tek bir an yok sanırım kafaya çok takıyorum ondanBak iyi hatirlattin,yarin disari cikmam lazin bir aktardan alayin ben bu aslpenc cobancant kuru bitkileri. Bu kur nette vardi okumustum,unuttum simdi ama yapinca bakariz zaten. Hatta qaliba kadin kulub vardi bu soru
Kizzzz bu gun olman lazimsa,artik yapcak sey yok at kenara her seyi gir yanina,bu bebiw herseyden onemli :))Dilow kizzzz bugun adamla didistim diye bebek falan yapmiyoz dedi küstü yatti bana hahahahah ay napcam ben bu adamla mesela 4 gun sonra iliski olsa spermler bayatlar mi :) eger bayatlarsa kafasinda merdane kircam onun gece gece kendi kendime guluyorum halimize ya
Kendi bilir valla bebek diye ölüyo yarin korkutcam onu yumurtlama gunum gecmis dun yapmadin yapsaydin sansimiz vardi diyeBenimki de tersinedir zaten baska gunleri hep ister,ama sanki onemli bir kac gunu cani cekmez . Ne apicaz ya hic deme ezyeti bize dusuyor hep
Takmadanda olmuyor ki,basit bir konu digil zaten cok acitiyor.bende o gundeyim. Bu gun bir yun ve şiş aldim tum gun nette girmeden aksama kadar hordum ve okadar iyi geldiki sanki dunyadan uzagim herseyden kafam bow rahat,piskolojim rahatladi vallahBen 4 gün içtim o çayı sonra soğan kürüne başladım işte inşallah şifa olsun hepimize ya birde hamileliği düşünmediğim tek bir an yok sanırım kafaya çok takıyorum ondan
Gece gece yine guldurdun vallah kiz yaKendi bilir valla bebek diye ölüyo yarin korkutcam onu yumurtlama gunum gecmis dun yapmadin yapsaydin sansimiz vardi diyehahahah gorsun bakalim.. bu 3 gun yapman lazim yoksa cocuk fln olmaz testler bosa gider dicem bak nasil korkuyo
Hayatta yapmaz. Beyefendi calisiyomus erken kalkiyomus o isi yapcakmista bitcekmiste dusa gircekmiste ohooo diyoKizzzz bu gun olman lazimsa,artik yapcak sey yok at kenara her seyi gir yanina,bu bebiw herseyden onemli :))
Daha yumurtlamadim ama araya 4 5 gun sokunca hem sperm eskiyo diye biliyorum hemde uzun sure yapmadigimizda yanma hissediyorum zorlaniyorm o an o yuzden kiziyorm onada cok bosluk birakma arada diyeGunun gecmesin hadi isini bitir,he korkut iyi ce
Ya kizim erkeklwrin geni oyle ya,hepsi ayni vallah hic kiloyla alakasi oldugunu sanmiyorum.bak bahaneler bile ayni. Ben hep duyorum ki bebek icin iliski savaha karsi gece yarisi filan daha iyi,daha cok sans oluyormus ama bizde de ayni bahaneler diyorum yaHayatta yapmaz. Beyefendi calisiyomus erken kalkiyomus o isi yapcakmista bitcekmiste dusa gircekmiste ohooo diyosaat 11de gec oldu diyo zaten cok usengec adam bi opmek icin kalkmiyo bile yattigi yerden olcak sanki hersey :) bide biraz kilolu acaba diyorum fazla istekli olmama sebebi bu mu
Tabi o gunlerde 2-3 gun araya olmali hatta 2 olsa daha iyi.ya zaten 2 gun arayla 3 kere oluyor yani,cok onemsiyorlar kendileriniDaha yumurtlamadim ama araya 4 5 gun sokunca hem sperm eskiyo diye biliyorum hemde uzun sure yapmadigimizda yanma hissediyorum zorlaniyorm o an o yuzden kiziyorm onada cok bosluk birakma arada diye
Ohh çok iyi yapmışsın denemek lazım iyi geceler o zaman canımTakmadanda olmuyor ki,basit bir konu digil zaten cok acitiyor.bende o gundeyim. Bu gun bir yun ve şiş aldim tum gun nette girmeden aksama kadar hordum ve okadar iyi geldiki sanki dunyadan uzagim herseyden kafam bow rahat,piskolojim rahatladi vallah
Izinliyken bizim gec saatte oluyo haftaici 9 10 gibi o da kendi cok isterse yapiyo. Adetim biteli 5 gun oldu 1 kere oldu ancak ondan once 15 gun dokunmadi bana kiz cok garip degilmi? 15gunden sonra 5 gunde adet girdi araya 20gun oldu 1kere yaptik iste ondada cok yandi ilk yapiyomusuz gibi.Ya kizim erkeklwrin geni oyle ya,hepsi ayni vallah hic kiloyla alakasi oldugunu sanmiyorum.bak bahaneler bile ayni. Ben hep duyorum ki bebek icin iliski savaha karsi gece yarisi filan daha iyi,daha cok sans oluyormus ama bizde de ayni bahaneler diyorum ya
Kiz ilk evlendigimizde 2 gunde 1 kesin yapiyodu gun gectikce 3 gunde 1 oldu sonra 4e cikti derken yapmamaya alisti adam. Anaaa ben erkek olsam bu kdr bos birakmazdimTabi o gunlerde 2-3 gun araya olmali hatta 2 olsa daha iyi.ya zaten 2 gun arayla 3 kere oluyor yani,cok onemsiyorlar kendilerini
Sanada canm evt gec oldu. Allah rahatlik versin dusunmeden yat cnm iyi gecelerOhh çok iyi yapmışsın denemek lazım iyi geceler o zaman canım
Kiz ilk evlendigimizde 2 gunde 1 kesin yapiyodu gun gectikce 3 gunde 1 oldu sonra 4e cikti derken yapmamaya alisti adam. Anaaa ben erkek olsam bu kdr bos birakmazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?