Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kopiruyosa hamissin diolar ama sacma geliyo bana ya. Gerci benm kopurmemisti :) benm adam usengec olduğu surecede kopurmez zaten
Limonla karbonatda oyle kopurmesi lazim,benimde hic kopurmedi gerci hic gebe olmadigim icin:)) banada arada sacma geliyor,ama işte meraktan bizimki ya

Kopiruyosa hamissin diolar ama sacma geliyo bana ya. Gerci benm kopurmemisti :) benm adam usengec olduğu surecede kopurmez zaten
Adamdan hic deme yaa, ay cok gicik oluyorum ya,gecey ay 15 gun sogan kurunu uyguladim ve o surecde iş stresi deye boşa gitti,dedim ya ben ne sassiz bitiyim boyle

Adamdan hic deme yaa, ay cok gicik oluyorum ya,gecey ay 15 gun sogan kurunu uyguladim ve o surecde iş stresi deye boşa gitti,dedim ya ben ne sassiz bitiyim boyle
Ceviz fındık fıstık yedir bol bol :) bizim de öyle bi sorunumuz vardı beyfendinin keyfine bağlıydı ama yok dedim buna çare bulmak lazım aldım 5 kilo ceviz yedikçe yedi durmuyor da artık her gün istiyor ama olmaz diyorum bir gün arayla lütfen

Inan ki yiyor olurmu hic her aksam cerez fistik o bu cerez yani cok sever ve yer. Uşengec digil ister ama benim sogan kuru yaptigim zaman bunu keyfi bozuk zamanina deng geldi

Bende pekmez falan yediriom ama yok ya bazen supheleniyom

Inan ki yiyor olurmu hic her aksam cerez fistik o bu cerez yani cok sever ve yer. Uşengec digil ister ama benim sogan kuru yaptigim zaman bunu keyfi bozuk zamanina deng geldi
Zaten bi bebek olsun yüzüne bakmam diyorum kendi kendime bu süreçte küsmek Yok mecbur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…