Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Sogan kurunu kullandigm zaman zaten adetime deng geldi ozama kanamam cok olmaliymis demek ama,inciri sonradan yaptim ve sadece 1 hafta ve sirf hamilelik icn digil baska funksionlarida var kansizliga iyi geliyor vucud direncine filan ondan kulkandim canim,ama hamilelik icin 25 bir 25 bir tam 50 gun uygulaniyor.
Kizzz biter mi 50 gunnn :KK57: ay sanirim en iyisi oluruna birakmak valla:KK50:

Kizlar şimdi anlamadım şimdi ibrahim saracoglu ogle yemeginden 10 dk once aksam yemeginden 10 dk once gunde ikikez diyor burda yazilmis sabah ac karnına anlamadim simdi ac karninami daha iyi oluyor ?

Kizlar şimdi anlamadım şimdi ibrahim saracoglu ogle yemeginden 10 dk once aksam yemeginden 10 dk once gunde ikikez diyor burda yazilmis sabah ac karnına anlamadim simdi ac karninami daha iyi oluyor ?
Yemekten onceden kasti ac karnina olmasi tatlimmm. Mutlaka sabah da aksam da ac karnina olman lazim. Oglen kalkiyorsan senin icin sabah odur:rolleyes:maksat ac karnina olmak. Bende oglen uygulayacam cunku oglen kalkiorum ve kahvaltimida ogleden sonra yapiyorum msela.

Yemekten onceden kasti ac karnina olmasi tatlimmm. Mutlaka sabah da aksam da ac karnina olman lazim. Oglen kalkiyorsan senin icin sabah odur:rolleyes:maksat ac karnina olmak. Bende oglen uygulayacam cunku oglen kalkiorum ve kahvaltimida ogleden sonra yapiyorum msela.

Ayniymisiz kiz bende gec kalkiyorum cnm anladim cvp icin teşekkürler insallah faydası olur :anneadayı::KK48::KK16:

Hahaha bende valla uyuyabldigim kadar uyuyup islerimi gec yapiyorum butun gun evde canm sklir diye :KK49:bakalim insaalah sifa olur bu ay hepimizeee

Bende esimi sabah yolcu edib sonra birdaha yatiyorum,neapicaz sabahin 7 de oturub :işsiz:uyandimimda artik uyguladim,aynen benimde sabah cayimdan once oluyor artik saati farketmiyor :kk77:

Ya kizlar ogure ogure zorla 1 bardak ictim ama nasil devam ederim bilmiyorum cok tiksindim hala midem kalkik... ne yapicam ben yaa 1.gnumdeyim soganda

Ya kizlar ogure ogure zorla 1 bardak ictim ama nasil devam ederim bilmiyorum cok tiksindim hala midem kalkik... ne yapicam ben yaa 1.gnumdeyim soganda

Kokusunu almadan ic canim benimde 2. Gunum hafif midem bulandi ama mecubur bunu yapamiyorsan balli corek otlu tarifi yap oda faydali cnm

Kizlarrr bu ay calismalara sıkı sıkı devam cunku bu ay kedi ayi bu ay 've onumuzdeki ay buyuklerimiz tas gızımi derler ama iste kedi ayi yani kedilerde bu ay hamile kalir bu iki ayi cok degerlendirelim insallah hamile oluruz :anneadayı::KK200:

Canim cok ilik icme kötü oluyor icilmez,hafif sicak gibi,daha iyi iciliyor,birde ilk gun bende oyleydim,bir kac gun sonra alistim.alisirsin bence ya

Arkadaslar bende bu 5 gune regl olmam lazim,artik etkilerini 2 gundur yasiyorum,bu gece uyuyamadim cok fena mide bulantisina uyandim oguye oguye kaldim birde yumurtaliklarda ara sira sanci ve qaz hissetdim, bel alti agrisiiiii,ayy bu ay reglim cokkk fena geliyorr

Canim cok ilik icme kötü oluyor icilmez,hafif sicak gibi,daha iyi iciliyor,birde ilk gun bende oyleydim,bir kac gun sonra alistim.alisirsin bence ya
Insallah ya. Cok ilik degildi dilim yandi ama buharindan cikan sogan kokusu tiksindiriyo tadinda sorun yok koku berbat :)

Insallah ya. Cok ilik degildi dilim yandi ama buharindan cikan sogan kokusu tiksindiriyo tadinda sorun yok koku berbat :)
Katiliyorum bugun 7.gun basladim anam agladi o kokudan ya:olamaz: Bu arada benim regl hala bitmedi ya 7.gunde enfazla azcik leke gelir ogleden sonra oda biterdi. Simdi koyulasti kahverengi oldu tamam ama hic leke falan degil yani geliyo yani baya baya :rolleyes:

Katiliyorum bugun 7.gun basladim anam agladi o kokudan ya:olamaz: Bu arada benim regl hala bitmedi ya 7.gunde enfazla azcik leke gelir ogleden sonra oda biterdi. Simdi koyulasti kahverengi oldu tamam ama hic leke falan degil yani geliyo yani baya baya :rolleyes:
Benm biteli 2 gun oldu ama hala bendende leke geliyo :)

Back