Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah canim ah sende hic icemiyorsun ki,bwn genelde hic yemekte sogan yemem,evde hep sogan sorunu yasardim.ama suyunu iyi ictim,bide hazirlamasi biraz her gun her gun yoruyor eller sogan kokuyor ve evi sogan kokusu sariyorSuan burnumu sıkıyorum icip pprtakal yiyorim![]()
Canım içmekte ne var ki ben soğan yemezdim asla yemeklerde bile. Suyunu bardağa koyduktan sonra hafif ılık olunca burnumu diğer elimle kapatıyorum bir nefesle içiyorum sonra hemen dişlerimi fırçalıyorum :) burnunu açıp açıp içersen olmaz ki ben yapamam öyle aslaaa. Tek seferde olmasa da burnunu kapalı tutup birkaç seferde içmeye çalış ama açma burnunu sakınBi elimde sogan bi elimde portakal ayyyyy oluyorum bulantidan gecmez bu 14 gun
Ictim kurtuldum bugunluk kizlar oh ya sogani severdim ama tiksindim artik. Oglen esimde heves edip icmisti aksam icmem ben bidaha diyoCanım içmekte ne var ki ben soğan yemezdim asla yemeklerde bile. Suyunu bardağa koyduktan sonra hafif ılık olunca burnumu diğer elimle kapatıyorum bir nefesle içiyorum sonra hemen dişlerimi fırçalıyorum :) burnunu açıp açıp içersen olmaz ki ben yapamam öyle aslaaa. Tek seferde olmasa da burnunu kapalı tutup birkaç seferde içmeye çalış ama açma burnunu sakın
Aynen bende hic yemezdim,ama suyunu ictim tabi ilk gunler biraz tuaf ama alistim iyi ictim sorunsuzCanım içmekte ne var ki ben soğan yemezdim asla yemeklerde bile. Suyunu bardağa koyduktan sonra hafif ılık olunca burnumu diğer elimle kapatıyorum bir nefesle içiyorum sonra hemen dişlerimi fırçalıyorum :) burnunu açıp açıp içersen olmaz ki ben yapamam öyle aslaaa. Tek seferde olmasa da burnunu kapalı tutup birkaç seferde içmeye çalış ama açma burnunu sakın
Benm 2 ay oldu :) ama bende pko ve tiroid var kizlar aranizda en dusuk sans benim. Eger bi gun bebisim olursa imkansiz diye bsy yokms dicem :)Allah yardımcımız olsun :) sizin sorunlarınız ne acaba kızlar ? Ne zamandır deniyorsunuz olmuyor Bebiş
Allah yardımcımız olsun :) sizin sorunlarınız ne acaba kızlar ? Ne zamandır deniyorsunuz olmuyor Bebiş
Benm 2 ay oldu :) ama bende pko ve tiroid var kizlar aranizda en dusuk sans benim. Eger bi gun bebisim olursa imkansiz diye bsy yokms dicem :)
Anlatirmisin biraz neyi nasil yaptin nasil oldu,cokmu bekledin,belirtileri neydi cnmBen soğan kürü ile hamis kaldım :)
Anlatirmisin biraz neyi nasil yaptin nasil oldu,cokmu bekledin,belirtileri neydi cnm
Arkadasim cok sagol bilgin icinİki sene bebeğimiz olmadı eşim varikosel den ameliyat oldu bir sene sonra hamile kaldım canım suan kızım kucağımda. Soğan kürü denedigim ilk ay hamile kaldım, aşılama yapılacak ay soğan kürü denedim tuttu, adetin 7. Günü başlanır 21. Günü bırakılır toplam 15 gün uygulanır sabah aksam ac ılık içilir. Dışı kahverengi içi beyaz soğan olacak iki su bardağı suyu kaynat soganlarin kabuğunu soy dörde böl icine at kapağı kapalı bes dk kaynat sonra süz ve ılık iç, sabah akşam taze hazirlanacak
Böyle okuyunca insan çok ümitleniyor gerçekten ben şimdi aslanpençesi çobançantasi civanperçemi içiyorum hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş bu çay Çarşamba günü de adetimin 7.günü başlayacağım inşallah hayırlı haberler alalım inşallah en kısa zamandaİki sene bebeğimiz olmadı eşim varikosel den ameliyat oldu bir sene sonra hamile kaldım canım suan kızım kucağımda. Soğan kürü denedigim ilk ay hamile kaldım, aşılama yapılacak ay soğan kürü denedim tuttu, adetin 7. Günü başlanır 21. Günü bırakılır toplam 15 gün uygulanır sabah aksam ac ılık içilir. Dışı kahverengi içi beyaz soğan olacak iki su bardağı suyu kaynat soganlarin kabuğunu soy dörde böl icine at kapağı kapalı bes dk kaynat sonra süz ve ılık iç, sabah akşam taze hazirlanacak
Nsll yptin ve yaptiktan ne kdr zaman sonra kaldinBen soğan kürü ile hamis kaldım :)
Yazmissin cevabi sonra gordum :) ama sende pko guatr fln yoktur dimiİki sene bebeğimiz olmadı eşim varikosel den ameliyat oldu bir sene sonra hamile kaldım canım suan kızım kucağımda. Soğan kürü denedigim ilk ay hamile kaldım, aşılama yapılacak ay soğan kürü denedim tuttu, adetin 7. Günü başlanır 21. Günü bırakılır toplam 15 gün uygulanır sabah aksam ac ılık içilir. Dışı kahverengi içi beyaz soğan olacak iki su bardağı suyu kaynat soganlarin kabuğunu soy dörde böl icine at kapağı kapalı bes dk kaynat sonra süz ve ılık iç, sabah akşam taze hazirlanacak
Bende de pco var canım. Umudumuzu yitirmeyelim canım bizBenm 2 ay oldu :) ama bende pko ve tiroid var kizlar aranizda en dusuk sans benim. Eger bi gun bebisim olursa imkansiz diye bsy yokms dicem :)
Insallah olur ya. Cocuk evin nesesi derlerdi doğruymuş insanin cani sklyoBende de pco var canım. Umudumuzu yitirmeyelim canım biz![]()
Nsll yptin ve yaptiktan ne kdr zaman sonra kaldin
Âmin canım amiiiin cümlemizin olsun Allah'ın izniyle hayırlı sağlıklı evlatları. 6bucuk yıl demişsin çok zor yaaa bizim iki buçuk yıl oldu senin psikolojini düşünemiyorum bileKızlar benimde yarın soğanım bitiyor çok şükür inşallah hayırlı haberler alırız bizde 6.5yıldır uğraşıyoruz ve hiç bir sorun yok iki aşılamam var bu ay soğanı denedim inşallah isteyen herkes bebeğine kavuşur çok yıpratıcı Bi süreç Rabb'im yardımcımız olsun