- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.543
- 63
Kopiruyosa hamissin diolar ama sacma geliyo bana ya. Gerci benm kopurmemisti :) benm adam usengec olduğu surecede kopurmez zatenLimonla karbonati cok denedim,camaşir suyunu hic duymadim.
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kopiruyosa hamissin diolar ama sacma geliyo bana ya. Gerci benm kopurmemisti :) benm adam usengec olduğu surecede kopurmez zatenLimonla karbonati cok denedim,camaşir suyunu hic duymadim.
Limonla karbonatda oyle kopurmesi lazim,benimde hic kopurmedi gerci hic gebe olmadigim icin:)) banada arada sacma geliyor,ama işte meraktan bizimki yaKopiruyosa hamissin diolar ama sacma geliyo bana ya. Gerci benm kopurmemisti :) benm adam usengec olduğu surecede kopurmez zaten![]()
Adamdan hic deme yaa, ay cok gicik oluyorum ya,gecey ay 15 gun sogan kurunu uyguladim ve o surecde iş stresi deye boşa gitti,dedim ya ben ne sassiz bitiyim boyleKopiruyosa hamissin diolar ama sacma geliyo bana ya. Gerci benm kopurmemisti :) benm adam usengec olduğu surecede kopurmez zaten![]()
HahahhaAdamdan hic deme yaa, ay cok gicik oluyorum ya,gecey ay 15 gun sogan kurunu uyguladim ve o surecde iş stresi deye boşa gitti,dedim ya ben ne sassiz bitiyim boyle
Ceviz fındık fıstık yedir bol bol :) bizim de öyle bi sorunumuz vardı beyfendinin keyfine bağlıydı ama yok dedim buna çare bulmak lazım aldım 5 kilo ceviz yedikçe yedi durmuyor da artıkAdamdan hic deme yaa, ay cok gicik oluyorum ya,gecey ay 15 gun sogan kurunu uyguladim ve o surecde iş stresi deye boşa gitti,dedim ya ben ne sassiz bitiyim boyle
Inan ki yiyor olurmu hic her aksam cerez fistik o bu cerez yani cok sever ve yer. Uşengec digil ister ama benim sogan kuru yaptigim zaman bunu keyfi bozuk zamanina deng geldiCeviz fındık fıstık yedir bol bol :) bizim de öyle bi sorunumuz vardı beyfendinin keyfine bağlıydı ama yok dedim buna çare bulmak lazım aldım 5 kilo ceviz yedikçe yedi durmuyor da artıkher gün istiyor ama olmaz diyorum bir gün arayla lütfen
![]()
Bende pekmez falan yediriom ama yok ya bazen supheleniyomCeviz fındık fıstık yedir bol bol :) bizim de öyle bi sorunumuz vardı beyfendinin keyfine bağlıydı ama yok dedim buna çare bulmak lazım aldım 5 kilo ceviz yedikçe yedi durmuyor da artıkher gün istiyor ama olmaz diyorum bir gün arayla lütfen
![]()
Kokuyu icine cekmeden nefes almadan tut agzina ve iç an meselesi yapAz sonra 2. Bardak soganimi icicem kizlarr ins yine tiksinmem
Zaten bi bebek olsun yüzüne bakmam diyorum kendi kendimeInan ki yiyor olurmu hic her aksam cerez fistik o bu cerez yani cok sever ve yer. Uşengec digil ister ama benim sogan kuru yaptigim zaman bunu keyfi bozuk zamanina deng geldi![]()
Ne şubhesi:))Bende pekmez falan yediriom ama yok ya bazen supheleniyom![]()
Bal fln koysam olmuyo mu yaKokuyu icine cekmeden nefes almadan tut agzina ve iç an meselesi yap![]()
Ben pekmez aldım ağzına sürmedi Yaa paşalar işteBende pekmez falan yediriom ama yok ya bazen supheleniyom![]()
Valla 2 gun once kizdim hayirdir bize mi yok yani diyeNe şubhesi:))
Aynen öyle ahahh belkide onlarda oyle dusunuyorlarZaten bi bebek olsun yüzüne bakmam diyorum kendi kendimebu süreçte küsmek Yok mecbur :)
Dedigin gbi bende hamis olsam bidaha bulur...Ben pekmez aldım ağzına sürmedi Yaa paşalar işte
Valla 2 gun once kizdim hayirdir bize mi yok yani diye[/QUOTE Keçi boynuzu pekmezi bende bir kac gun zor bela bir kac kasik bebekleri gibi pesinden giderek yedirdim ancakk
Ben ictikten sonra agzima hemen bir parca cikilata ya kirtlama seker filan attimBi elimde sogan bi elimde portakal ayyyyy oluyorum bulantidan gecmez bu 14 gun
Suan burnumu sıkıyorum icip pprtakal yiyorimBen ictikten sonra agzima hemen bir parca cikilata ya kirtlama seker filan attim