Kizzz biter mi 50 gunnnSogan kurunu kullandigm zaman zaten adetime deng geldi ozama kanamam cok olmaliymis demek ama,inciri sonradan yaptim ve sadece 1 hafta ve sirf hamilelik icn digil baska funksionlarida var kansizliga iyi geliyor vucud direncine filan ondan kulkandim canim,ama hamilelik icin 25 bir 25 bir tam 50 gun uygulaniyor.
Sana da Allah rahatlik versin canim. Zaten olay rahat kafada bitiyor yaaa ben bi tek buna eminimmIyi geceler cnm allah rahatlik versin,az dusunelim rahat yatalim kafalar rahat olsun
Yemekten onceden kasti ac karnina olmasi tatlimmm. Mutlaka sabah da aksam da ac karnina olman lazim. Oglen kalkiyorsan senin icin sabah odurKizlar şimdi anlamadım şimdi ibrahim saracoglu ogle yemeginden 10 dk once aksam yemeginden 10 dk once gunde ikikez diyor burda yazilmis sabah ac karnına anlamadim simdi ac karninami daha iyi oluyor ?
Yemekten onceden kasti ac karnina olmasi tatlimmm. Mutlaka sabah da aksam da ac karnina olman lazim. Oglen kalkiyorsan senin icin sabah odurmaksat ac karnina olmak. Bende oglen uygulayacam cunku oglen kalkiorum ve kahvaltimida ogleden sonra yapiyorum msela.
Hahaha bende valla uyuyabldigim kadar uyuyup islerimi gec yapiyorum butun gun evde canm sklir diyeYemekten onceden kasti ac karnina olmasi tatlimmm. Mutlaka sabah da aksam da ac karnina olman lazim. Oglen kalkiyorsan senin icin sabah odurmaksat ac karnina olmak. Bende oglen uygulayacam cunku oglen kalkiorum ve kahvaltimida ogleden sonra yapiyorum msela.
Ben sabah esime kahvalti yaptirirken yiyemiyorum da o saatte yaBende esimi sabah yolcu edib sonra birdaha yatiyorum,neapicaz sabahin 7 de oturubuyandimimda artik uyguladim,aynen benimde sabah cayimdan once oluyor artik saati farketmiyor
Aynen o saatde yenmez cok erken oluyorBen sabah esime kahvalti yaptirirken yiyemiyorum da o saatte ya
Ya kizlar ogure ogure zorla 1 bardak ictim ama nasil devam ederim bilmiyorum cok tiksindim hala midem kalkik... ne yapicam ben yaa 1.gnumdeyim soganda
Burnumu kapatsam nefes alamiyorumKokusunu almadan ic canim benimde 2. Gunum hafif midem bulandi ama mecubur bunu yapamiyorsan balli corek otlu tarifi yap oda faydali cnm
Canim cok ilik icme kötü oluyor icilmez,hafif sicak gibi,daha iyi iciliyor,birde ilk gun bende oyleydim,bir kac gun sonra alistim.alisirsin bence yaYa kizlar ogure ogure zorla 1 bardak ictim ama nasil devam ederim bilmiyorum cok tiksindim hala midem kalkik... ne yapicam ben yaa 1.gnumdeyim soganda
Insallah ya. Cok ilik degildi dilim yandi ama buharindan cikan sogan kokusu tiksindiriyo tadinda sorun yok koku berbat :)Canim cok ilik icme kötü oluyor icilmez,hafif sicak gibi,daha iyi iciliyor,birde ilk gun bende oyleydim,bir kac gun sonra alistim.alisirsin bence ya
Katiliyorum bugun 7.gun basladim anam agladi o kokudan yaInsallah ya. Cok ilik degildi dilim yandi ama buharindan cikan sogan kokusu tiksindiriyo tadinda sorun yok koku berbat :)
Benm biteli 2 gun oldu ama hala bendende leke geliyo :)Katiliyorum bugun 7.gun basladim anam agladi o kokudan ya Bu arada benim regl hala bitmedi ya 7.gunde enfazla azcik leke gelir ogleden sonra oda biterdi. Simdi koyulasti kahverengi oldu tamam ama hic leke falan degil yani geliyo yani baya baya
Heee )))sen koklama buharini tutma burnunu.Insallah ya. Cok ilik degildi dilim yandi ama buharindan cikan sogan kokusu tiksindiriyo tadinda sorun yok koku berbat :)
Senin gene leke geliyo benim ic camasira kadar bulasti hahahaha okadarBenm biteli 2 gun oldu ama hala bendende leke geliyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?