Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Yani kizlar anlamadım şimdi ben bu ay icsem diğer ay mi faydasini gosterir benim adetim biteli iki gun oldu şimdi baslasam olur mu

boşa gitmez herhalde sonucta baya faydası var inş rabbim gönlüne göre versin canım
Bu tür kürü ilk kez uyguluyorum ben baya detaycı olduğumdan atladığım bir sey varmış gibi hisediyorum
Insallah gitmez boşa,dunden bere ama kendimi artik agirlaşmiş hisediyorum adet olcak gibi:KK12: bir haftaya olmam lazim, regl olursam 2 ci gununden baslycm uygulamaya

Kizlar ben ayni zamanda ates takibide yapiyorum. Atesin dustugu gun yumurtluyoruz o gun iliskiye gircez yukseldigi gun ymurtlama bitmis oluyor ve eger surekli yuksek kalirsa hamile oldgnuzu anliyosunz benm 36.5tan 35.9a düştüğü gun kirmizi karti yedim :) suan 35.9 36 gidiyor.
Şu ateş yuksekliyine bende cok takib etmişim bir ara,benim 37 cikmiş hem ama malesef sonuc olmamiş

Arkadaşlar birde dün burda arkadaşimizin biri süt ve maydanoz kürünü duymus oylebir şey de var diye yazmişti. Internetden bakindim yapanlar varmiş ve hamile kalanlar,acaba onudami uygulasak o_O

Insallah gitmez boşa,dunden bere ama kendimi artik agirlaşmiş hisediyorum adet olcak gibi:KK12: bir haftaya olmam lazim, regl olursam 2 ci gununden baslycm uygulamaya

iki ay üst üste kulanmanın negatif etkisi olabilir canım yha adet belirtileri gibi benimde var ancak sanırım kasık bel ağrısı akıntı normal bunları hissetmek inş tutunmuştur bebişin hayırlı haberlerini bekliyorusss

Şu ateş yuksekliyine bende cok takib etmişim bir ara,benim 37 cikmiş hem ama malesef sonuc olmamiş
37ye çıkması onemli degil surekli yuksek kalmasi onemli. Benmde 37ye cikti 36.6 oldu ama sonra yavas yavas 36.5 36ya dustu :) hamilelikte hormonlardan dolayi ates dusmuyo

D
iki ay üst üste kulanmanın negatif etkisi olabilir canım yha adet belirtileri gibi benimde var ancak sanırım kasık bel ağrısı akıntı normal bunları hissetmek inş tutunmuştur bebişin hayırlı haberlerini bekliyorusss
Dogru soyluyorsun canim negatif etki olabilir,belki sud ve maydanozu uyguladim tabi regl olsam

Evet karismis gunler birbirne bende 7. Gun yazmstim ama o regly baslangicindan itibarendi , bnm 5 gun surdu 2 gun sorada kure basladim :)

Kasik agrisi bende hic olmaz, akinti baslar ve karnim siser davul gibi agirlasmis hissederim kendimi,o sekilim su an :(

Arkadaşlar birde dün burda arkadaşimizin biri süt ve maydanoz kürünü duymus oylebir şey de var diye yazmişti. Internetden bakindim yapanlar varmiş ve hamile kalanlar,acaba onudami uygulasak o_O
aaaaa ben ilk kez senden duydum detay veriri misin ?

süt ve maydonoz mu ? o neki[/
evet canim maydanoz ve süt kürü varmiş, inernetten dun baktim buldum,yapib hamile kalanlar vamiş. tam olarak hatirlamiyorum ama şoyle bir şeydi, 2,5 süt ve bir parca gibi maydanoz kaynatiliyor ve ustunde oturuluyor,buhar banyosu dušun oyle bir şey

Bende dün ilk duydum,burda okudum
Kadinlik borarini aciyormuş,oyle bir ozelligi varmiş,aslinda dogru olabilir,cunki hamile kadinlara genelde doktorar maydanozu cok tuketmemye tavsiye ediyorlar,dušuk yapma riski oluyormus,yani borulari aciyor

Back