- 16 Ocak 2017
- 571
- 354
- 23
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biteli 2 gun olduysa hemen simdi basla tam zamanindasin oglen yemekten 10dk once aksam yemekten 10dk once taze ve ilik sekilde ic canm hadiiYani kizlar anlamadım şimdi ben bu ay icsem diğer ay mi faydasini gosterir benim adetim biteli iki gun oldu şimdi baslasam olur mu
Insallah gitmez boşa,dunden bere ama kendimi artik agirlaşmiş hisediyorum adet olcak gibiboşa gitmez herhalde sonucta baya faydası var inş rabbim gönlüne göre versin canım
Bu tür kürü ilk kez uyguluyorum ben baya detaycı olduğumdan atladığım bir sey varmış gibi hisediyorum
Şu ateş yuksekliyine bende cok takib etmişim bir ara,benim 37 cikmiş hem ama malesef sonuc olmamişKizlar ben ayni zamanda ates takibide yapiyorum. Atesin dustugu gun yumurtluyoruz o gun iliskiye gircez yukseldigi gun ymurtlama bitmis oluyor ve eger surekli yuksek kalirsa hamile oldgnuzu anliyosunz benm 36.5tan 35.9a düştüğü gun kirmizi karti yedim :) suan 35.9 36 gidiyor.
Insallah gitmez boşa,dunden bere ama kendimi artik agirlaşmiş hisediyorum adet olcak gibibir haftaya olmam lazim, regl olursam 2 ci gununden baslycm uygulamaya
37ye çıkması onemli degil surekli yuksek kalmasi onemli. Benmde 37ye cikti 36.6 oldu ama sonra yavas yavas 36.5 36ya dustu :) hamilelikte hormonlardan dolayi ates dusmuyoŞu ateş yuksekliyine bende cok takib etmişim bir ara,benim 37 cikmiş hem ama malesef sonuc olmamiş
Dogru soyluyorsun canim negatif etki olabilir,belki sud ve maydanozu uyguladim tabi regl olsamiki ay üst üste kulanmanın negatif etkisi olabilir canım yha adet belirtileri gibi benimde var ancak sanırım kasık bel ağrısı akıntı normal bunları hissetmek inş tutunmuştur bebişin hayırlı haberlerini bekliyorusss
aaaaa ben ilk kez senden duydum detay veriri misin ?Arkadaşlar birde dün burda arkadaşimizin biri süt ve maydanoz kürünü duymus oylebir şey de var diye yazmişti. Internetden bakindim yapanlar varmiş ve hamile kalanlar,acaba onudami uygulasak![]()
D
Dogru soyluyorsun canim negatif etki olabilir,belki sud ve maydanozu uyguladim tabi regl olsam
evet canim maydanoz ve süt kürü varmiş, inernetten dun baktim buldum,yapib hamile kalanlar vamiş. tam olarak hatirlamiyorum ama şoyle bir şeydi, 2,5 süt ve bir parca gibi maydanoz kaynatiliyor ve ustunde oturuluyor,buhar banyosu dušun oyle bir şeysüt ve maydonoz mu ? o neki[/
Bende dün ilk duydum,burda okudumaaaaa ben ilk kez senden duydum detay veriri misin ?
Kadinlik borarini aciyormuş,oyle bir ozelligi varmiş,aslinda dogru olabilir,cunki hamile kadinlara genelde doktorar maydanozu cok tuketmemye tavsiye ediyorlar,dušuk yapma riski oluyormus,yani borulari aciyorBende dün ilk duydum,burda okudum
Bence korkma hepimizde anne olacagiz insallah. Gönlünü ferah tut.Aslinda icimde bir korku da var ya olmazsa diye ya tutmazsa bende,burdaki yorumlari okudukca bir heycan umut heves geliyorama bir yerde de bir korkumda yok digil![]()
Baslari agrirBirde şu kocalarin nazi olmazsa iyi olur, baska gun olsa her gun isterler ama desen ki bugun yumurtalama gunu bebiw yapmak lazim ozamanda ya isleri gucleri cok,ya keyfleri yok![]()
Sagol canimBence korkma hepimizde anne olacagiz insallah. Gönlünü ferah tut.
Aynen :))))Baslari agrir
Insallah canim Allah hepimize anne olmaya nasib etsinSagol canim