Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Herkese cok tesekkurler darisi sizlern basina kizlarr yaa , geciktiyse test yap canim sogan kuru valla cok etkili bisemis bizimde 1 seneyi gecmisti artik bilsem bukadar beklemezdim yapmak icin
Canım öncelikle hayırlı olsun. Kucağına da alırsın inşallah. Ben de test yaptım çok belirsiz bişey çıktı gibi acaba senin kan değerin kaç çıktı?

Peki belirti var mi sende benim goguslerim biraz sisti ve 2 gun once bembeyaz bir akintim oldu ayrica arasira cok minik sancilar oluyo geciyo ilk kez gecikti adetim normalde en gec 29.gun olurdum cok heveslendim ama test yapmaya korkuyorum offfofff

Sağol cnm. İnsallah
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana sa

Canım öncelikle hayırlı olsun. Kucağına da alırsın inşallah. Ben de test yaptım çok belirsiz bişey çıktı gibi acaba senin kan değerin kaç çıktı?
Saol canım darısı başına , bende de çok belirsiz çıktı bebiş çok yeni olunca öyle çıkıyor, benim kan sonucumda çok yüksek deil daha 236 çıktı sanırım 4 haftalığa denk gelio ,daha doktor kontrolüne gitmedim bukadar erken keseyi göremeyiz dedi doktor

Peki belirti var mi sende benim goguslerim biraz sisti ve 2 gun once bembeyaz bir akintim oldu ayrica arasira cok minik sancilar oluyo geciyo ilk kez gecikti adetim normalde en gec 29.gun olurdum cok heveslendim ama test yapmaya korkuyorum offfofff
Yani ben heveslendirmek istemem nası bi duygu olduğunu çok iyi biliyorum çünkü ama bendede sadece bu belirtiler vardı canım, adet gecikmesi beyaz akıntı ve arada batmalar başka hiç bi belirtim yok bide tabi göğüslerim inanılmaz şiş

mrb kızlar test yapmama gerek kalmadı adet oluyorum sanırım bu sabah kahverengili kan geldi çok moralim bozuk soğan küründen mi bu kadar geçikti anlamadım kist var desem daha geçen ay doktorum hiç bişey yok stres yapma dedi offf kafayı yicem galiba

mrb kızlar test yapmama gerek kalmadı adet oluyorum sanırım bu sabah kahverengili kan geldi çok moralim bozuk soğan küründen mi bu kadar geçikti anlamadım kist var desem daha geçen ay doktorum hiç bişey yok stres yapma dedi offf kafayı yicem galiba

bentip 2 diyabetm hrmonlara bası yapmış dengemi bozmuş inofolic combi +glinext kullanıyrdum arti şimdi 7 gundur soğan suyu kullanıyorum 5 kilo verdim,ilim inşallah gebelikte olur bakalım darısı bizlere ben inanıyorum faydasu olacak

Merhaba , adetin ilk gününden itiberen mi 7 gün sayılıcak ?

Yerlesme kanamasi olabilir cnm yinede test yap bence

ben de adet oldum 5 ocak da olmuştum en son şidi soğan kürüne ara mı vercem incir kürü mü
yapaım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…