Sen testi tekrarlasanmi canim bende cumartesi yaptigimda hic yok gibi bi cizgi vardi isikta bakinca soradan tekrarlayinca ciktivar canım bende bu ay ilk defa kullandım 5 gün adetim gicikti hala da gelen giden yok idrar testi yaptım negatif çıktı ama neden hala adet olamadım bilmiyorum
Canım öncelikle hayırlı olsun. Kucağına da alırsın inşallah. Ben de test yaptım çok belirsiz bişey çıktı gibi acaba senin kan değerin kaç çıktı?Herkese cok tesekkurler darisi sizlern basina kizlarr yaa , geciktiyse test yap canim sogan kuru valla cok etkili bisemis bizimde 1 seneyi gecmisti artik bilsem bukadar beklemezdim yapmak icin
bende hiç bişey çıkmadı ama canım senin gibi çok inceledim bende bugün tam 5 gün oluyo gecikeli pazartesiyi bekleyeyim diyorumSen testi tekrarlasanmi canim bende cumartesi yaptigimda hic yok gibi bi cizgi vardi isikta bakinca soradan tekrarlayinca cikti
Sağol cnm. İnsallahÇok teşekkür ederim canım darısı inşallah sizlerin başına aynen ilk denememde hamile kaldım,bence eşinede sabah akşam keçiboynuzu içir mutlaka ben kendime soğan kürünü uygularken onada keçiboynuzu içirdim ayrıca pekmeZinide yedirdim sabah akşam aç karnına buarada adetim bitikten 2 gün sonra başlamıştım 15 gün içtim ve adetime 10 gün kala bi 7 gün daha yaptım saraçoğlunun bütün videolarını izledim bu şekilde yaparsan Allah'ın izniyle olur inşallah
ck mutlu oldum darısı basımıza ya saglıkla kucagına al inşKizlarrrr inanamiorrmm ya hamileyimmmm resmen sogan kuruyle hamile kalanlar kervanina katildim ya soktayim hala umarim hersey iyi devam eder daha cok yemi dedi dr
Canim eger sende ins .hamile cikarsan iyice umut olcak bana oyuzden senin biranonce test yapmani beklicembende hiç bişey çıkmadı ama canım senin gibi çok inceledim bende bugün tam 5 gün oluyo gecikeli pazartesiyi bekleyeyim diyorum
Saol canım darısı başına , bende de çok belirsiz çıktı bebiş çok yeni olunca öyle çıkıyor, benim kan sonucumda çok yüksek deil daha 236 çıktı sanırım 4 haftalığa denk gelio ,daha doktor kontrolüne gitmedim bukadar erken keseyi göremeyiz dedi doktorCanım öncelikle hayırlı olsun. Kucağına da alırsın inşallah. Ben de test yaptım çok belirsiz bişey çıktı gibi acaba senin kan değerin kaç çıktı?
Yani ben heveslendirmek istemem nası bi duygu olduğunu çok iyi biliyorum çünkü ama bendede sadece bu belirtiler vardı canım, adet gecikmesi beyaz akıntı ve arada batmalar başka hiç bi belirtim yok bide tabi göğüslerim inanılmaz şişPeki belirti var mi sende benim goguslerim biraz sisti ve 2 gun once bembeyaz bir akintim oldu ayrica arasira cok minik sancilar oluyo geciyo ilk kez gecikti adetim normalde en gec 29.gun olurdum cok heveslendim ama test yapmaya korkuyorum offfofff
bentip 2 diyabetm hrmonlara bası yapmış dengemi bozmuş inofolic combi +glinext kullanıyrdum arti şimdi 7 gundur soğan suyu kullanıyorum 5 kilo verdim,ilim inşallah gebelikte olur bakalım darısı bizlere ben inanıyorum faydasu olacakmrb kızlar test yapmama gerek kalmadı adet oluyorum sanırım bu sabah kahverengili kan geldi çok moralim bozuk soğan küründen mi bu kadar geçikti anlamadım kist var desem daha geçen ay doktorum hiç bişey yok stres yapma dedi offf kafayı yicem galiba
arkadaşlar kuzenimin 8 yıldır çocuğu olmuyordu soğan kürünü yaptı şimdi 4 aylık hamile.bende 24 Kasımda regl oldum ve 3.günü klomene ilk kez başladım ayrıca bal tarçın çörek otuda kullanıyorum 7.günümden itibaren soğan kürüne başlayacam 15 gün yapacam zaten reglimin 14.günü doktora kontrole gidecem nasıl bir gelişme olacağını göreceğiz ben bu soğan kürüne çok güveniyorum
evet ben uyguladım ve masallah nazar değmesin şimdi hamileyim pcoslulara özellikle tavsiye ederim
Adetinin 1.gununden itibaren 7.gun basla canim.adet 1. günü sayılarak mı 7 gün sayılmalı ? yoksa adet bittiminden sonra yani banyo yapıp 7 gün mü
Yerlesme kanamasi olabilir cnm yinede test yap bencemrb kızlar test yapmama gerek kalmadı adet oluyorum sanırım bu sabah kahverengili kan geldi çok moralim bozuk soğan küründen mi bu kadar geçikti anlamadım kist var desem daha geçen ay doktorum hiç bişey yok stres yapma dedi offf kafayı yicem galiba
sanmıyorum cnm gerçi doktora gidicem pazartesi günü adetm çok gecikti çünkü böyle bişey hiç yaşamadım benYerlesme kanamasi olabilir cnm yinede test yap bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?