Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ben hamile oldugumu dusunmuyorum canim kistte gecikme yaparms benim gecen aydan catlamayan bi yumurtam buyuyup kist olmustu sogan suyunu oyuzden ictim zaten ama dr uma sordum smdi o kist gecikme yapabilir cumartesi gel muayeneye dedi yani sebebi bu buyuk olasilikla senden guzel haberler bekliyorum ama insallah :)

Ben hamile oldugumu dusunmuyorum canim kistte gecikme yaparms benim gecen aydan catlamayan bi yumurtam buyuyup kist olmustu sogan suyunu oyuzden ictim zaten ama dr uma sordum smdi o kist gecikme yapabilir cumartesi gel muayeneye dedi yani sebebi bu buyuk olasilikla senden guzel haberler bekliyorum ama insallah :)
Benimde gecikti ya off !sürekli kahve rengi akıntım var , başka da bişey yok :(

Kızlar bu incir kürünü sadece bir kere mi yapıyoruz lütfen cevap verin

malesef test yaptım sonuç negatif ama hiç mantıklı değil bnm adetm 28 günde bir olurdu şaşmazdi hiç 4 gün gecikti hala niye olmuyoruz hamile degilsek

kist oluşmuş olabilir mi canım ? bende var mesela , aslında soğan kürünün iyi gelmesi gerekirdi ama bilemiyorum cumartsiye randevu aldım öğrenince yine yazarım zaten ,

Cnm gözün aydın
Darısı basımıza
Bnmde çikolata kistim var
İlk ay denedin ve regl olmadın hamile old öğrendim öyle mi
Cok guzel Bişi
Ben ilk ay Denedim ve olmadı ama eşime Bişi içirmedim
Şimdi ikinci ay için baslayacam haftaya inşallah
Çok teşekkür ederim canım darısı inşallah sizlerin başına aynen ilk denememde hamile kaldım,bence eşinede sabah akşam keçiboynuzu içir mutlaka ben kendime soğan kürünü uygularken onada keçiboynuzu içirdim ayrıca pekmeZinide yedirdim sabah akşam aç karnına buarada adetim bitikten 2 gün sonra başlamıştım 15 gün içtim ve adetime 10 gün kala bi 7 gün daha yaptım saraçoğlunun bütün videolarını izledim bu şekilde yaparsan Allah'ın izniyle olur inşallah

Kızlar keçi boynuzunu nasıl kaynatıyorsunuz yani ne kadar suda kaç dk falan ? Bir de ne işe yarıyor ?

keçiboynuzu kürü :7,8 adet küçük küçük kırılıp 2,5 -3 bardak suda 7,8 dk kaynatılır(içme suyu olucak) ,bi sabah bi akşam bunu 2 ye bölünecek aç karnına.sperm kalitesini arttırıyor

keçiboynuzu kürü :7,8 adet küçük küçük kırılıp 2,5 -3 bardak suda 7,8 dk kaynatılır(içme suyu olucak) ,bi sabah bi akşam bunu 2 ye bölünecek aç karnına.sperm kalitesini arttırıyor

Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun

Kizlar ben yine test yaptim bu sabah size sonucu gondermek istedim dr umada gonderdim pozitif gibi duruyo ama kanda baktir dedi aksam is cikisi gidicem hastaneye cok panigim hic bi hissiyatim veya belirtimde yok bu konuyla ilgili ya :(

Eklentiler

• IMG-20170119-WA0000.jpeg
    IMG-20170119-WA0000.jpeg
    15,5 KB · Görüntüleme: 109
Back