Bence de pozitif gibi duruyoKizlar ben yine test yaptim bu sabah size sonucu gondermek istedim dr umada gonderdim pozitif gibi duruyo ama kanda baktir dedi aksam is cikisi gidicem hastaneye cok panigim hic bi hissiyatim veya belirtimde yok bu konuyla ilgili ya
Olur cnm sonuçta içi kaynadı yine. Bundan sonrakileri soyarak yaparsın.Evet pozitif duruyor. Peki arkadaşlar ben bu kürü soğanın kabuklarını soymadan yaptım ya 6 gün oldu bugün okudum kabukları soyulup yapılacakmış. Sizce hiç etkisi olmaz mı ya çok üzgünüm
çok sevindim adına cnm inslh olur çok dua ediyorum Allah isteyen herkese nasip eylesin bizlerdeKizlar ben yine test yaptim bu sabah size sonucu gondermek istedim dr umada gonderdim pozitif gibi duruyo ama kanda baktir dedi aksam is cikisi gidicem hastaneye cok panigim hic bi hissiyatim veya belirtimde yok bu konuyla ilgili ya
Bende olsam bekleyemezdim, hadi hayırlısıBen dayanamadim ogle arasinda gidip kan verdim 2 saate cikiyomus sonuc kesin sonuc artik 1 2 saate belli olacak allah hayirlisini nasip etsin hepimize
Biz de ondan meraklıAmin. Sonuç ne oldu
TebrikleeerrKizlarrrr inanamiorrmm ya hamileyimmmm resmen sogan kuruyle hamile kalanlar kervanina katildim ya soktayim hala umarim hersey iyi devam eder daha cok yemi dedi dr
Tebrikler canin sogan kuru ictigin aymi hamile kaldin bende gecen ay ictim ama malesef adet gordum bakalim hayirlisiKizlarrrr inanamiorrmm ya hamileyimmmm resmen sogan kuruyle hamile kalanlar kervanina katildim ya soktayim hala umarim hersey iyi devam eder daha cok yemi dedi dr
çok çok çok sevindim canım ya Allah hayrlisi ile kucağına almayi nasip etsin bu arada senin bugün kaçıncı günün ben biraz umudumu kestim negatifi görünce ama hala hiç bir belirti yokKizlarrrr inanamiorrmm ya hamileyimmmm resmen sogan kuruyle hamile kalanlar kervanina katildim ya soktayim hala umarim hersey iyi devam eder daha cok yemi dedi dr
Ayy ne güzel Rabbim kucağına almayi nasip etsin ins çoook mUtku oldum senin adına darısı bize ins bizim için de dua et ins bize anne oluruzKizlarrrr inanamiorrmm ya hamileyimmmm resmen sogan kuruyle hamile kalanlar kervanina katildim ya soktayim hala umarim hersey iyi devam eder daha cok yemi dedi dr
var canım bende bu ay ilk defa kullandım 5 gün adetim gicikti hala da gelen giden yok idrar testi yaptım negatif çıktı ama neden hala adet olamadım bilmiyorumMerhaba ben de bu gruba yeni katildim hamile kalmaya calistigimdan beri takip ediyorum yazdiklarinizi.ben de yaklasik 1.5 senedir bebek icin ugrasiyorum en son gecen ay sogan kuru yapayim dedim ama cok fazla umut baglamadim adetimin 8.gunu baslafim ve 15 gun yaptim ve bu ay adetim 1 hafta gecikti acaba yan etkisi mi yoksa iyi birsey mi bu test yapmaya korkuyorum ya degilse diye benim gibi olan vrsa yazabilir misiniz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?