Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

merhaba uzun zamandır sizi takip ediyorum ama daha yeni yazıyorum. 3 yıllık evliyim 4. yılımıza girdik bir yıldır korunmuyoruz ama haa bebişimiz olmuyor. bu ay adetim iki gün gecikince test yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm ama birz silikdi. testi 3 kez tekrarladım ve yine ikinci çizgi çıktı. bi heycanla hastaneye gidip hcg testi yaptırdım ve sonucum 18.97 çıktı. iki gün sonra tekrar yaptırcaktım ama adet oldum kasık ve karın ağrısı çektim ardında yine test yaptım ama negatifti. biliyorum yanlış birşey olduğnu ama hastaneye gitmedim. sizce bu neden olmuştur. bu ay bende soğan kürüne başladım dün ilk günümdü ama işimden dolayı iki kere yapamıyorum bir kere içsem faydası olur mu sizce. beni aydınlatırsanız sevinirim
Canim kimyasal gebelik yasamisin bende de oldu ama diger ay hamile kalma sansin yuksek diyorlar yumurlama ovulasyonu kullan mutlaka ve adetin buyuk bir ihtimal gecikecek

Benim baya bi sinirim bozuldu sogan suyunu adet soktursun temizlesin diye yaptim tam 4 gun gecikti :( olmadi bi dr a gidim sokturucu versin psikolojm alt ust oldu

Yokcm en son cumartesi yaptim sora tekrarlamadim bekliyim dedm ama olsa silikte olsa cikardi bence bide ultra erken gebelik testiydi yaptigim ... bugunude geciriyimde tekrarlicam hic bi belirtimde yok ne hamilelikle ilgili nede regl olmakla ilgili

Gerci belirtim yok derken tabi goguslerm inanlmz aciyo el degmio bide beyaz alkimtim var surekli geldi die tuvalete tasiniyorum okadar

Yokcm en son cumartesi yaptim sora tekrarlamadim bekliyim dedm ama olsa silikte olsa cikardi bence bide ultra erken gebelik testiydi yaptigim ... bugunude geciriyimde tekrarlicam hic bi belirtimde yok ne hamilelikle ilgili nede regl olmakla ilgili
benimde öyle canım sadece akıntım var ağrım falan yok 3 gün geçti ama pek ümitlenmekte istemiyorum ama inslh hakkımızda hayırlısı olur

kızlar selam ben 15 günlük kürü geçen ay uyguladım.
Pek bir değişiklik olmadı adetim günü gününe geldi ama aşırı derecede ağrılı ve pıhtılarım çok oldu.
Hiç ağrımayan göğslerim yumurtlama döneminde ve ara ara ağrıdı bi nevii acıdı.
Şimdi de 9 gün var bata. soğan kürünün 2. kısmını yapacağım.
yapmak istemiyrum ama pişman olurum kesin keşke devam etseydim yarım bırakmasaydım dememek için
yapacağım.Allah herkese tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat wersin inşallah :anneadayı::anneadayı::dua::dua:

Canım aynen hayırlısı yap bencede , ben de bir hastalansam bu ay incir kürü sorasındada reglime 10 gün kala soğan yapacağım. Bişeyi yapmışken tam deneyelim sora herşeyi yaptık deriz napalım.

benimde öyle canım sadece akıntım var ağrım falan yok 3 gün geçti ama pek ümitlenmekte istemiyorum ama inslh hakkımızda hayırlısı olur
sende bir test yap bence canım beraber görelim neler oluyor vücudumuzda , daha önceki konuşmalarda böyle konuşmalar yapıp sonra birlikte hamilelik haberini alanlar olmuş belki ben değilim ama sen olabilirsin, test yapmamış olsam bende şüphelenebilirdimm :)

Canim kimyasal gebelik yasamisin bende de oldu ama diger ay hamile kalma sansin yuksek diyorlar yumurlama ovulasyonu kullan mutlaka ve adetin buyuk bir ihtimal gecikecek
anladım kimyasal olduğnu çok üzüldüm ama kısmet değilmiş demekki. İnşallah bu ay gelir mucizem. Benim kistim pkom falan yok soğan kürü zararlı olur mu sizce

inslh cnm güzel haberler veririz umarım yarın test yapmayı düsünüyorum 1 gün daha bekleyeyim

anladım kimyasal olduğnu çok üzüldüm ama kısmet değilmiş demekki. İnşallah bu ay gelir mucizem. Benim kistim pkom falan yok soğan kürü zararlı olur mu sizce
benimde bir sorunum yok pko veya kist gibi ama kullandım bir sorun yaşamadım

Sabah aksam yada ogle aksam olmasi gerekiyo canim ama sen yinede gunde 1 kere yapip faydasini goren olmsmu bir arastir istersen

Bazı yerlerde okudum günde bir kere içip faydasını gören ama yinede bi sizlere sormak istedim
faydasını tabiki görebilirsin ama diğeri kadar etkili olabilirmi bilmiyorum canım yinede elinden ne kadar geliyorsa yap bence ayrıca akşam yemekten önce içip gece yatmadan öncede icebilirsin gibi

faydasını tabiki görebilirsin ama diğeri kadar etkili olabilirmi bilmiyorum canım yinede elinden ne kadar geliyorsa yap bence ayrıca akşam yemekten önce içip gece yatmadan öncede icebilirsin gibi
işte akşam 10da çkkıyorum işten sadece yatarken içebiliyorum ama iki kere içmek için zorluycam. Birde bu soğan kürü yumurtlama dönemine denk geliyor bi zararı olur mu

Ben dayanamadm yime test yaptim ama negatif yani kontrol cizgisinn yaninda cok belirsz bi cizgi cikti ama ole kirmizi falan degil boyle bise yasayan varmi bilmiyorumda hayal goruyorum sanirim artik :)

Ben dayanamadm yime test yaptim ama negatif yani kontrol cizgisinn yaninda cok belirsz bi cizgi cikti ama ole kirmizi falan degil boyle bise yasayan varmi bilmiyorumda hayal goruyorum sanirim artik :)
ay hadi ınslh ya çok sevindim şimdi bende yarın yapıcam ınslh istedigimz gibi olur Allahın izniyle ☺☺

Back