tatlım ben 27 yaşındayım.urfada oturuyorum1yıl 8aydır evliyim
maydanozu idrar yolu için içiyodum.soğan da idrar yoluna ii geliyosa sadece onu içiyim o zaman.ben sadece rahime faydalı diye genellememiştim.tek taşla 2 kuş vurayım öyleyse
bende 27 yasındayım ankara dayım 4 senedir evliyim
benim ilk cocuk 1yildir istiyoruz problem yok dediler kuru 1 kere yaptim gecen ay yas 23
hadi kızlar bilgilerinizi verin yazayım
anne sat tarihi bat tarihi yası kacıncı çocuk sogan kürü kaçıncı gün kaçıncı çocuk durum problem düsündügü isim
hosgeldin canım ne güzel bu sogan kürü gerçekten umut oluyor ins hamilesindir canım benim de fsh yüksek çıktı onun için kür kullandım düşmüş çok sükür
benim ilk cocuk 1yildir istiyoruz problem yok dediler kuru 1 kere yaptim gecen ay yas 23
inş artık ne dylm ki beklemkten başka çare yok.fsh benm de bi ara hep yüksekti çok şükür şmdi iyi.acaba soğanla mı düştü düzeldi:26:
Sen ne kür kullandn fsh içn?
eveeeet ilk kürümü yaptım şu anda içiyorum.şifa olsun.amin
insallah sifa olur canim
eveeeet ilk kürümü yaptım şu anda içiyorum.şifa olsun.amin[/QUOTE
sifa olsun canım
canim listeyi tekrar duzelticeksin dimi bu artirdigin seyleride yaz listeye ne guzel liste olucak isim filan bence cok guzel
canim listeyi tekrar duzelticeksin dimi bu artirdigin seyleride yaz listeye ne guzel liste olucak isim filan bence cok guzel[/QUOT
tabi canım çogaltacagım sen de bilgilerini yaz canım ekleyelim
canim listeyi tekrar duzelticeksin dimi bu artirdigin seyleride yaz listeye ne guzel liste olucak isim filan bence cok guzel[/QUOT
tabi canım çogaltacagım sen de bilgilerini yaz canım ekleyelim
yazdim tatlim ismileride yazdim hepsini yazdim basdaki listeyi mi duzelticeksin yoksa tekrardan mi liste yapicaksin ?
yazdim tatlim ismileride yazdim hepsini yazdim basdaki listeyi mi duzelticeksin yoksa tekrardan mi liste yapicaksin ?
canım tekrardan yapcam sizin için
canım tekrardan yapcam sizin için
sagol tatlim bitanesin.. ama bence duzelte bilsen basdakini duzelt giren gorsun olmasada hicbirsey olmaz
topigimin güzel anne adayları hadi bakalım güzel haberleri bekliyoruz
anne adayı bat tarihi sogan kürünün kaçıncı ayı yası durum folikasitka 15 haziran 1 beybişim 9 haziran 2 27 serçem 27 mayıs 1 23 nrhs 1 haziran angelnese 5 haziran 27