sogan kürü kullananlar

bende 27 yasındayım ankara dayım 4 senedir evliyim

aa yaşıtmışız.canım ben de gazide okudum.ankarayı çok severim.hatta bu yaz gitmeyi düşünüyorum
inş bebiş gelir ya 30a dayandım sankim öyle gibi geliyor.azcık genç anne olalım

ben gidip yapcam şimdi kızlar.beni de ekleyin.beklenen adet günüm de 5 haziran.ben kritik günlerdeyim şu an

annesat tarihibat tarihiyasıkacıncı çocuksogan kürü kaçıncı günkaçıncı çocukdurumproblemdüsündügü isim
hadi kızlar bilgilerinizi verin yazayım

Son düzenleme:
annesat tarihibat tarihiyasıkacıncı çocuksogan kürü kaçıncı günkaçıncı çocukdurumproblemdüsündügü isim
hadi kızlar bilgilerinizi verin yazayım
benim ilk cocuk 1yildir istiyoruz problem yok dediler kuru 1 kere yaptim gecen ay yas 23

hosgeldin canım ne güzel bu sogan kürü gerçekten umut oluyor ins hamilesindir canım benim de fsh yüksek çıktı onun için kür kullandım düşmüş çok sükür

inş artık ne dylm ki beklemkten başka çare yok.fsh benm de bi ara hep yüksekti çok şükür şmdi iyi.acaba soğanla mı düştü düzeldi:26:
sen ne kür kullandn fsh içn?

inş artık ne dylm ki beklemkten başka çare yok.fsh benm de bi ara hep yüksekti çok şükür şmdi iyi.acaba soğanla mı düştü düzeldi:26:
Sen ne kür kullandn fsh içn?

canım saraçoglunu aradım o da bana sogan kürü ve aslanpençesi civanperçemi göndermiş ara vermeden iç dedi aslanpençesi dün bitti bugunde sogana basladım ikinci kez

anne adayıbat tarihisogan kürünün kaçıncı ayıyasıdurum
folikasitka15 haziran1
beybişim9 haziran227
serçem27 mayıs123
nrhs1 haziran
angelnese5 haziran27
topigimin güzel anne adayları hadi bakalım güzel haberleri bekliyoruz

Son düzenleme:

kızlaaaar benide alın soğan suyu 2. ayım bat 4 haziran yaşım 29

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…