Merhablar benim evlenmeden 1 ay önce adet duzensizligim başladı evlendikten 4 ay sonra hastaneye gittim kadın doğuma stres ten dedi herşey normal dedi olur böyle yeni evliyken dedi 7 aylık evli oldum artık dayanamayıp 6.ayda adetten sonra soğan kürü yaptim 15 gün sabah akşam bu ay tam günü günüme adet oldum stresten olsa soğan küründen sonra adet düzene girermiydu bide soğan kürü kullanan ve kullanıp hamile kalan varmi varsa ne kadar süre sonra
Inşallah hamilesindirCanım sopan kürü çok şifalı yapman çok iyi olmuş
Benimde bi dönem gecikmelerr oluyordu korunmayı burakınca oldu aslında
Sonra dğzene girdi şükür
Bu ay bende kullandım sopan kürünü
Adet olmadım henüz eğer hamileysem yazarım inşllah
Bence klomen işe yaramazsa kullanınKlomen kullanırken kullanılır mı acaba soğan kürü
Inşallah bendede düzensizlik vardı doktor bisey yok dedi ama soğan kürü kullandım bu ay tam günümde oldum inşaallah bebeğinde olur sizinde tabiARkadaslar bende pko var kuzenımdede aynısı var onunda adetı duzensızdı sogan kürü uygulamıs oda adetı duzene gırınce cocugu oldu ara ara kullanıyo sımdı ıkıncıye hamıle bıdahakı adetımde bendr denıcem ıns işe yarar
Aminnİnşallah ısteyen herkese hayırlı versın rabbim :) peki tam olarak nasıl kullandın yanı ınterneette sacma sapan seyler yazıyo kımı kabuguyla kaynatın dıyo kımı kabuksuz sen nasıl uyguladın tam olarak yazabılırmısın ☺
Amin insallah cok tesekkur ederım bılgı ıcınAminnben ibrahim saracoglunu dinlemistim onu uyguladım dış kabuğunu soydum 1 buçuk bardak klorsuz suyu kaynattım soğanı 4 e böldüm kaynayan suya attım 5 dakika daha kaynattım ne fazla ne az kaynaşın tam 5 dakika diyodu ibrahim saracoğlu sabah akşam ac karna içtim sabah akşam ayrı ayrı yapıyoruz bide adet bittiğinden 2 gün sonra başlayın ama düzensizlik varsa hemen başlayın diyodu bende ilk baslım dedim iki saat sonra adet oldum bıraktım adet bitti iki gün sonra başladım 15 gün sabah akşam ac karnına anında adet söktü düşünün inşallah hepimize şifa olur
Amin insallah cok tesekkur ederım bılgı ıcın ☺ Eger hamılelık olursa bılgı verelım bırbırımıze
[/QUOT
Ricam ederimgelişmeleri yazicam insAllah
Inşallahsoğan kürü kullandığım ay değil bir sonraki ay hamile kaldım canım üstelik çatlatma iğneleri tüp bebek denemeleri hiç biri işe yaramamıştı 3 yıldır bana vesile oldu gerçi kimyasal oldu ama benim yaşım 40 bundan dolayı sanıyorum kimyasal oldu sana vesile olur inşallah
Bende bu şekil yapmıştım ve yaptığım ay gebe kaldım. Ama 2 aylıkken kalbi durdu aldırmak zorunda kaldım. İnşâAllâh sizlere de şifa olurAminnben ibrahim saracoglunu dinlemistim onu uyguladım dış kabuğunu soydum 1 buçuk bardak klorsuz suyu kaynattım soğanı 4 e böldüm kaynayan suya attım 5 dakika daha kaynattım ne fazla ne az kaynaşın tam 5 dakika diyodu ibrahim saracoğlu sabah akşam ac karna içtim sabah akşam ayrı ayrı yapıyoruz bide adet bittiğinden 2 gün sonra başlayın ama düzensizlik varsa hemen başlayın diyodu bende ilk baslım dedim iki saat sonra adet oldum bıraktım adet bitti iki gün sonra başladım 15 gün sabah akşam ac karnına anında adet söktü düşünün inşallah hepimize şifa olur
Aminn inşaallah ❣Bende bu şekil yapmıştım ve yaptığım ay gebe kaldım. Ama 2 aylıkken kalbi durdu aldırmak zorunda kaldım. İnşâAllâh sizlere de şifa olur
Canım ben pco var soğan kürünü bu ay yaptım ben adetim 1 hafta gecikti test yaptım ama sanırım test bozuk bu şekilde çıktı testi yarın tekrarlıycamMerhablar benim evlenmeden 1 ay önce adet duzensizligim başladı evlendikten 4 ay sonra hastaneye gittim kadın doğuma stres ten dedi herşey normal dedi olur böyle yeni evliyken dedi 7 aylık evli oldum artık dayanamayıp 6.ayda adetten sonra soğan kürü yaptim 15 gün sabah akşam bu ay tam günü günüme adet oldum stresten olsa soğan küründen sonra adet düzene girermiydu bide soğan kürü kullanan ve kullanıp hamile kalan varmi varsa ne kadar süre sonra
Evet bozuk canim benim de çok başıma geldi ama inşallah güzel haber alırsın ❣Canım ben pco var soğan kürünü bu ay yaptım ben adetim 1 hafta gecikti test yaptım ama sanırım test bozuk bu şekilde çıktı testi yarın tekrarlıycam
Evet bozuk canim benim de çok başıma geldi ama inşallah güzel haber alırsın ❣
Umarım hepimiz güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?