Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kaç cm kistlerBnde kontrole henüz gitmedim bakalım kistlerim gitti mi yarınki teste göre randevu alıcam
Klomen ile beraber kullandım ikisinin de ilk kez kullandım ve şuan hamileyim hatta doktora sormuştum kullanabilir miyim diye evet kullan demişti soğan kürünü çok şükür darısı sana inşMerhablar benim evlenmeden 1 ay önce adet duzensizligim başladı evlendikten 4 ay sonra hastaneye gittim kadın doğuma stres ten dedi herşey normal dedi olur böyle yeni evliyken dedi 7 aylık evli oldum artık dayanamayıp 6.ayda adetten sonra soğan kürü yaptim 15 gün sabah akşam bu ay tam günü günüme adet oldum stresten olsa soğan küründen sonra adet düzene girermiydu bide soğan kürü kullanan ve kullanıp hamile kalan varmi varsa ne kadar süre sonra
Gözün aydınKlomen ile beraber kullandım ikisinin de ilk kez kullandım ve şuan hamileyim hatta doktora sormuştum kullanabilir miyim diye evet kullan demişti soğan kürünü çok şükür darısı sana
Soğan küründen nekadar sonra hamile kaldınız hemen o ay miKlomen ile beraber kullandım ikisinin de ilk kez kullandım ve şuan hamileyim hatta doktora sormuştum kullanabilir miyim diye evet kullan demişti soğan kürünü çok şükür darısı sana inş
Adetin 3. Günü hem soğan kürü hemde klomene aynı anda başladım her sabah aç karınla bir su bardağı içiyordum klomeni sabah akşam içtim klomen 5 gün soğan kürünü de 15 gün uyguladım o ay hamile kaldım ha çatlatma iğnesi de kullandımSoğan küründen nekadar sonra hamile kaldınız hemen o ay mi
Bi tanesi 3cm diğerleri küçük canımCanım kaç cm kistler
Geçmiş olsun canım küçükmüş bayaBi tanesi 3cm diğerleri küçük canım
Bende aynisini uyguluyorum sogan suyunun 12.gunundeyim catlatma ignenin 6.gunundeyim insallah bende guzel sonuclar alirim bu ayAdetin 3. Günü hem soğan kürü hemde klomene aynı anda başladım her sabah aç karınla bir su bardağı içiyordum klomeni sabah akşam içtim klomen 5 gün soğan kürünü de 15 gün uyguladım o ay hamile kaldım ha çatlatma iğnesi de kullandım
Aminnn inş canjmBende aynisini uyguluyorum sogan suyunun 12.gunundeyim catlatma ignenin 6.gunundeyim insallah bende guzel sonuclar alirim bu ay![]()
Markası ve fiyatı nedir bu ürününCanım ben pco var soğan kürünü bu ay yaptım ben adetim 1 hafta gecikti test yaptım ama sanırım test bozuk bu şekilde çıktı testi yarın tekrarlıycam
Bende idrar yollarında hafif enfeksiyon vardı ilaç kullandım adetlerim gecikmeye başladı sagon kuru iyi gelir mi ?Merhablar benim evlenmeden 1 ay önce adet duzensizligim başladı evlendikten 4 ay sonra hastaneye gittim kadın doğuma stres ten dedi herşey normal dedi olur böyle yeni evliyken dedi 7 aylık evli oldum artık dayanamayıp 6.ayda adetten sonra soğan kürü yaptim 15 gün sabah akşam bu ay tam günü günüme adet oldum stresten olsa soğan küründen sonra adet düzene girermiydu bide soğan kürü kullanan ve kullanıp hamile kalan varmi varsa ne kadar süre sonra
Markası ve fiyatı nedir bu ürbigki
Bigkit öne step DİE bi marka canım ovülasyon testinin yanında hediye olarak gelmiştiMarkası ve fiyatı nedir bu ürünün