Gebeliğe Hazırlık Sogan kuru kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Soğan kürünü mutlaka yap bence uygulayıpta güzel sonuç alan çok kişi var benim doktorum önerdi bana

bende pko var bekarken bir sure brokoli suyuyla birlikte kullandim ama yalnizca idrar yollarimi temizledi ☺ evlenince yapmadım bir daha

Klomen ile beraber kullandım ikisinin de ilk kez kullandım ve şuan hamileyim hatta doktora sormuştum kullanabilir miyim diye evet kullan demişti soğan kürünü çok şükür darısı sana inş

Soğan küründen nekadar sonra hamile kaldınız hemen o ay mi
Adetin 3. Günü hem soğan kürü hemde klomene aynı anda başladım her sabah aç karınla bir su bardağı içiyordum klomeni sabah akşam içtim klomen 5 gün soğan kürünü de 15 gün uyguladım o ay hamile kaldım ha çatlatma iğnesi de kullandım

Bende bugun basladim sogan kurune. Bununla bbirlikte civanpercemi de iciyorum.civan percemiji tok karnina gunder bir kere sogani ac karnina sabah aksam.
Civan percemide faydaliymis baya sogan kuru ile birlikte icildiginde. Birde boyle deneyeyim dedim

Bende aynisini uyguluyorum sogan suyunun 12.gunundeyim catlatma ignenin 6.gunundeyim insallah bende guzel sonuclar alirim bu ay

Bende idrar yollarında hafif enfeksiyon vardı ilaç kullandım adetlerim gecikmeye başladı sagon kuru iyi gelir mi ?

Selam kızlar bende de pco var adet duzensizligi oluyor dolayisiyla.1 senelik evliyim daha once bos gebelik gecirdim.Bu ay 20 gun gecti hala hastalanmadim test yaptim negatif cikti.Sogan kurune baslamak istiyorum hemen baslamali miyim yoksa adet olmayi mi beklemeliyim?acil cevap yazarsaniz sevinirim

Arkadaşlar, benimde adetlerim çok düzensiz uzun yıllar doğum kontrol hapı kllandım.. aynı zamanda troid hastasıyım bu kürü kullanmak salıncalı olurmu bilemedim yardımcı olurmusunuz. Dr düreklş adet söktürücü veriyo kullanmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…