• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü kullananlar lütfennn yardım edin....

Ben de yapmak istiyorum soğan kürünü. Ama normalde soğan tüketemiyorum miğdeme dokunuyor :çok üzgünüm: nasıl yapıcam ben kara kara düşünüyorum. Benim gibi olupta kullandım hiç dokunmadı diyen varmıbilmiyorumkismile

bende gastrit var normalde dokunuyor ama soğan suıyu dokunmadı belkide bebek umudu :)

arkadaşlar merhaba ben de bu ay çikolata kisti olduğunu öğrendim sağda 3cm bu soğan kürü çikolata kistine çok fayda etmiormuş diye duydum ama yine de yapıyorum 8 gündür ne akıntı var ne bişey benim gibi olup fayda gören var mı acaba tamda çocuk istediğimiz dönemde öğrendim alt üst oldum varsa benim gibi moralime iyi gelecek

merhaba arkdaslar ben sogan kurune basladim 15 gun ictim yani eger iliktan biraz sicak icilirse problem yok icebilirsiniz diye dusunuyorum asil problem bana yaradimi yoksa yaramadimi bilmiyorum cunku hala adet olmadim 15 gun gecti 3 gun gecince test yaptim negatif cikti yani bilemiyorum suandada hayit kapsulu iciyom yani allah yardimcimiz olsun hepimizin

bende başladım soğan kürüne ama 2 gündür kanlı akıntı olmaya başladı normalmidir bilmiyorum. Bazen bırakasım geliyor ama devam edicem sanırım boshayallersmile

mrb kızlar ya bende bugun reglın 3.gunundeyım bugun basladım sogan kürüne eşime de kecı boynuboynuzu kuru papıyodum ama tıksındı ıyıce kaynatmasakta yedırsek olur mu acaba? bende kist falan yok ama işte aşılamadan once bu kürüde denemek ıstedım ınsallah faydasını goruruz...

kızlar bende 2gündür içiyorum ama bugün kanlı akıntım geldi bikaç kere jöle gibi ne bileyim lastik gibi bu ay aynı zamanda bir kimyasal düşük
yaptım normal mi acaba ona göre devam edicem...:18:

merhaba arkadaşlar;
ben aranıza yeni katıldım.yani aslında bir senedir uzaktan takip ediyordum ama üye olmaya karar verdim.öncelikle bebek bekleyen tüm arkadaşlara allah hayırlısını nasip etsin demekle başlıycam.benim durumumda şöyle;2010 eylül ayına kadar düzenli adet gören birisiydim.eylülde 15 gün adet gecikmesiyle dr. gittim.3 cm kist olduğunu öğrendim.içi su dolu görünüyor dedi dr.o zamandan bu yana yasmin kullandım ama hiçbir değişiklik olmadı boyutunda.dr yasmin sana fayda etmiyor korunmayı bırak bi deneme yapın 3 ay sonra gel dedi.şimdi yasmini bıraktım ama içimde rahat değil.büyür diye korkuyorum.soğan kürünü ne zamandır duyuyordum ama yasmin kullandığım için yapmamıştım.acaba bu soğan kürünü uygulayıpta dezavantajını gören varmı??? biraz uzun oldu ama şimdiden teşekkür ettim :)

denemeni bende tavsiye ederim benim de sorum şu bu kürün 2 , olanı hani 10 gün kala 10 gün için diyo ya o şekilde içince o 10 gün içnce oluyonuz mu yoksa 10 gün bittikten birkaç gün sonra mı oluyonuz cevaplarsanız çok sevinirm hepinize teşekkür ederim kızlar

ay kızlar ben içemedim o sogan kürünü kokusu iğrenç böö :30:

Bende 4 gün içtim 2 gün içmedim karnım çok ağrıdı bıraktım :63:ama bugün yine içicem...sana tavsiyem sıcak değil ama soğuk da değil ılığın biraz daha sıcağıyla içilebiliyor

kızlar sogan kürünün troidle alakası ne bende dun akşam başladım içmeye sogan suyunu bende pko var ????

kızlar sogan kürünün troidle alakası ne bende dun akşam başladım içmeye sogan suyunu bende pko var ????

Benim bildiğim kadarıyla bir sorun yok yapmanda. Benim de 9.günüm bitti bakalım.. Normalde adet göremiyorum o yüzden süre tutmadan başladım :(( İnşallah işe yarar..

Back