• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü kullananlar lütfennn yardım edin....

melser_ak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
384
0
46
Diğer
Kızlar soğan kürü kullanıp hamile kalan yada adeti düzene giren varsa yazsın ben adet olamıyorum doğal olarak hamile de kalamıyorummm

bende de 18/19 yaşındayken adetlerim düzensizdi.beklenen adet günümde olmadıysam 2-3 gün beklerdim olmazsamda maydanoz suyu kaynatıp içerdim ve akabinde regl olurdum.

soğan suyunun faydasını gören çok insan varmış ama ben daha denemedim.inş. bu ay deniycem ve faydasını görürüm.

Annemin miyomu yok oldu soğan küründen sonra :sm_cool:
Bende mantara karşı koruma sağlarmı denemek istiyorum ama şuan çok fazla vitamin çay filan kullanıyorum artık sonra.

kızlar soğan kürümün 12. günü adetimin ise 18. günü bugün lekelenmem oldu pembe kahve gibi farklı sizce neden olabilir yardım edin ilk defa oldu

Yumurtlama döneminde olabilirsin canım nadiren bazen o dönemlerde bu şekilde ufak lekelenmeler olabiliyor, soğan kürünü kullanırkende akıntı zaten oluyor, telaşlanma bence kahverengi akıntı iltihaplanmalardada oluşabiliyor, çok rahatsız edici uzun süren bir kanaman olursa doktora git, aksi halde yumurtlama gününden.

Yumurtlama döneminde olabilirsin canım nadiren bazen o dönemlerde bu şekilde ufak lekelenmeler olabiliyor, soğan kürünü kullanırkende akıntı zaten oluyor, telaşlanma bence kahverengi akıntı iltihaplanmalardada oluşabiliyor, çok rahatsız edici uzun süren bir kanaman olursa doktora git, aksi halde yumurtlama gününden.

Teşekkür ederim canım ilk defa böyle bişey olunca telaşlandım

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım.malesef bende pko luyum.3 ayda bir adet görüyorum ve troidlerm
az çalışıyo ömürboyu ilaç kullanmam gerek

bende annamin zoruyla soğan kürüne başlamıştım ama iğrennnnnçç çok kötü mide bulantısı yapıyor burnumu tutarak içiyordum 10. günde bıraktım

Soğan kürünü uyguladım. Uyguladığım ay faydasını gördüm sadece, akıntılarım çoğaldı ve zamanında adet gördüm.
Onun dışında gebelik oluşmadı henüz.
Lekelenme de normal bildiğim kadarıyla.

slm arkadaşlar bende soğan kürü içtim iğrenç tadı var içtiklerimin hepsini kustum... Büyük yürek lazım içmek için. içenleri tebrik ederim

Ben soğan kürünün tadına alıştım iğrenç gelmiyor ama kürüm yarın bitiyor incir kürüne başlayacağım duanızı eksik etmeyin lütfen

melsercim saraçoğlunun sitesinde yazıyor aslında orada sadece kürlere değil soru cevap kısımlarını da okursan herkes bu tip sorular sormuş ve saraçoğlu cevap vermiş.
kürleri peşpeşe uygulamak böbrekler için çok yorucu canım...aynı anda birden fazla kür uygulamayın diyor.bir sonraki aya bırak derim..lekelenme de gayet normal bence bende de oluyor..zaten saraç.da bırakmayın öyle olunca devam edin diyor.
ben dr da sordm bu sefer kendi kendime adet olamıyrm soğan suyu içmemde bi sakınca var mı içince oluyorum çünkü diye...hiiç bi sakıncası yok iç iyi bile olur dedi.
ancak bildiğim bişi de soğan suyunu da 4 aydan falan fazla peşpeşe yapmayın arkadaşlar rahim duvarını inceltiyomuş fazlası...
son bişi soğan suyunu soğumaya yakın epey bi ılıklaşınca içince iğrenç oluyor fakat sıcak sıcak(yakacak kadar değil tabii) soğan yemeyen biri olarak bile çok rahat içebiliyorm....

bende önce Allah sonra soğan suyu sayesinde gebe kaldım ama hiç tiksinerek içmedim dakikasına hatta saniyesine bile dikkat ettim yemeklerimi ona göre ayarladım misafirliğe gittiğimde bile yaptım şimdi bebek için uğraşanlara anlatıyorum tabii eşimde keçiboynuzu kullandı hatta sadece bir hafta içti Allah saraçoğlundan razı olsun...

Ben de yapmak istiyorum soğan kürünü. Ama normalde soğan tüketemiyorum miğdeme dokunuyor :çok üzgünüm: nasıl yapıcam ben kara kara düşünüyorum. Benim gibi olupta kullandım hiç dokunmadı diyen varmıbilmiyorumkismile

Back