- 19 Mayıs 2020
- 522
- 1
- 301
- 23
- Konu Sahibi Aysennurayenni
-
O zaman enfeksiyon vardır büyük ihtimalle onu söküyor enfeksiyonu hepsni atıyormuş bende olmadı ama kullanan ve enfeksiyon atan çok olmuşSarı ve bugün yeşilimsi geldi.
Belki de. Ben de bilmiyorum neden oluyor.O zaman enfeksiyon vardır büyük ihtimalle onu söküyor enfeksiyonu hepsni atıyormuş bende olmadı ama kullanan ve enfeksiyon atan çok olmuş
İnşallah hayırlısı olsunBelki de. Ben de bilmiyorum neden oluyor.
Merhaba, son durumunuz nedir acaba gebelik oluştu mu ya da soğanın faydasını gördünüz müİnşallah hayırlısı olsun
Ksitim vardı söküldü soğan kürü kullanp adet oldğm ay doktor söyledi şu an yumurtlama dönemindeym adetime iki hafta var olursa yazarım burayaMerhaba, son durumunuz nedir acaba gebelik oluştu mu ya da soğanın faydasını gördünüz mü
Ne zaman basladiniz içmeye ve kaç gün içtiniz lütfen anlatirmisinz bnm bugün adetimin 2. GünüRegliniz kaç gün geçti, gebelik testi yaptınız mı belki hamilesinizdirBen de kasım ayında soğan kürü yaptım Aralık ayında hamile olduğumu öğrendim ama soğan kürü sayesinde mi hamile kaldım bilemiyorum
Soğan kürünü tam olarak nasıl yaptınız acaba? Bilgi verebilirseniz çok sevinirimHayır soğan küründen sonra ben hamile olduğumu öğrendim yumurtlama gününden itibaren 11.günde test yapmıştım ve pozitifi görmüştüminşallah sizinde öyle olur
Rica etsem nasıl yaptınız yazar mısınız ?Regliniz kaç gün geçti, gebelik testi yaptınız mı belki hamilesinizdirBen de kasım ayında soğan kürü yaptım Aralık ayında hamile olduğumu öğrendim ama soğan kürü sayesinde mi hamile kaldım bilemiyorum
Soğan kürünü tam olarak nasıl yaptınız acaba? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim
Rica etsem nasıl yaptınız yazar mısınız ?
Çok teşekkür ederim cevap için. Ben de 9 martta başladım. 8 aydır gebelik için uğraşıyoruz ama olmuyor. Herşey normal, bir sorun yok ama olmuyor işteadet bitiminden 2-3 gün sonra başlayıp 15 gün boyunca sabah akşam aç kanına içtim ben, 1 su bardağı klorsuz kaynamış suya bir orta boy ince kabuğu soyulmuş soğanı 4 e bölüp atıyorsunuz, kısık ateşte 5dk kaynıyor kapağu kapalı, sonra altını kapatıp bir süre bekletip süzüp içiyorsunuz yudum yudum ılıkken, içtikten bir 20 dk falan sonra ymk yiyebiliyorsunuz, ben bu şekilde uyguladım bitti
İnşallah faydasını görürsünüz, bnm bitti üstüne de sdet gördüm sma bi değişiklik yoktu, sol yumurtalığım çok ağrıdı ilk gün sadece garip olarakÇok teşekkür ederim cevap için. Ben de 9 martta başladım. 8 aydır gebelik için uğraşıyoruz ama olmuyor. Herşey normal, bir sorun yok ama olmuyor işteUmarım faydasını görürüm.
Ben de üç gündür kullanıyorum ama sürekli kasıklarımda yumurtlama ağrısı var. Umarım bu ağrılara değerİnşallah faydasını görürsünüz, bnm bitti üstüne de sdet gördüm sma bi değişiklik yoktu, sol yumurtalığım çok ağrıdı ilk gün sadece garip olarak
Gebelik olmadı dün adet oldum bende soğan kürü gebelik yapmadk maalesef kisti tek söktüMerhaba, son durumunuz nedir acaba gebelik oluştu mu ya da soğanın faydasını gördünüz mü
Bende başladım 1 hafta oldu sizde durum nedir acabaBende basladim 3 gun oldu siz adetmi oldunuz rica etsem dermisiniz
Canım bendede öyle bir durum var şuan 14 gün geçti tam öğlen mide bulantısı vardı öğleden sonra kan vermeye gittim ama hafta içi alıyorlarmış gebelik için bat geçeli de 2 gün oldu ama bekliyim miHayır soğan küründen sonra ben hamile olduğumu öğrendim yumurtlama gününden itibaren 11.günde test yapmıştım ve pozitifi görmüştüminşallah sizinde öyle olur
Yapsam testi pozitif görürmüyüm acaba bende kafam karıştı geçen ay bat geçtikten 8.gün görmüştüm testte tek çizgiyi 12.gün kanda çıkmıştıHayır soğan küründen sonra ben hamile olduğumu öğrendim yumurtlama gününden itibaren 11.günde test yapmıştım ve pozitifi görmüştüminşallah sizinde öyle olur
İdrardan bakılan gebelik testlerinden yapabilirsiniz. Bat da iki gün geçmiş. Büyük ihtimalle doğru sonuç verirCanım bendede öyle bir durum var şuan 14 gün geçti tam öğlen mide bulantısı vardı öğleden sonra kan vermeye gittim ama hafta içi alıyorlarmış gebelik için bat geçeli de 2 gün oldu ama bekliyim mi
Benn canım ben de uyguladım bendede pcos var ve kistlerim var ama ben pcos ve kistlerimin olduğunu bilmiyordum kullandım o y hamile kaldim ama düşük ile sonuçlandıSoğan kürü kullananlar kullanmakta olanlar lütfen yazabilir mi ben adet bitimnin 2.günü başladım 15 gün kullanp bıraktım adetim düzenszdi bu aralar pcos var kullanırken yumurtlmam oldu soğan kürü biteli 7 gün oldu hala adet olmadım ama aşırı sancı atıyor lekelenme de olmadı çoğu kişide olmuş bel ağrısı ve aşırı sancım var siz kaçıncı gün oldunuz sancı oldumu kistim var kist olanlarn kisti söküldü mü diğer ay hamile kaldınız mı veya kullanırken hamile kalan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?