• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SOĞAN KÜRÜ KULLANANLAR LÜTFEN BAKABİLİR Mİ

Regliniz kaç gün geçti, gebelik testi yaptınız mı belki hamilesinizdir :KK68: Ben de kasım ayında soğan kürü yaptım Aralık ayında hamile olduğumu öğrendim ama soğan kürü sayesinde mi hamile kaldım bilemiyorum :anneadayı:
Ne zaman basladiniz içmeye ve kaç gün içtiniz lütfen anlatirmisinz bnm bugün adetimin 2. Günü

eşinize de bakıldı mı?
Ben de yaptım 2 kez üstelik bende bişey yoktu kist mist falan. Olmadı hamile kalamadım.
Meğer eşimde varikosel varmış ameliyat oldu şükür şimdi. Bekliyoruz biz de

Hayır soğan küründen sonra ben hamile olduğumu öğrendim yumurtlama gününden itibaren 11.günde test yapmıştım ve pozitifi görmüştüm🥰 inşallah sizinde öyle olur
Soğan kürünü tam olarak nasıl yaptınız acaba? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim 🥰

Kızlar ben soğan kürü yapalı bugün 11. Gün olucak ama kan ve kahverengi leke 1 haftadır bitmiyor ve bel ağrım da var dün karnimda hafif ağrıdı karsiklarimda adetim biteli daha 13 gün oldu böyle olanınız varmi

Soğan kürünü tam olarak nasıl yaptınız acaba? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim 🥰

Rica etsem nasıl yaptınız yazar mısınız ?

adet bitiminden 2-3 gün sonra başlayıp 15 gün boyunca sabah akşam aç kanına içtim ben, 1 su bardağı klorsuz kaynamış suya bir orta boy ince kabuğu soyulmuş soğanı 4 e bölüp atıyorsunuz, kısık ateşte 5dk kaynıyor kapağu kapalı, sonra altını kapatıp bir süre bekletip süzüp içiyorsunuz yudum yudum ılıkken, içtikten bir 20 dk falan sonra ymk yiyebiliyorsunuz, ben bu şekilde uyguladım bitti

adet bitiminden 2-3 gün sonra başlayıp 15 gün boyunca sabah akşam aç kanına içtim ben, 1 su bardağı klorsuz kaynamış suya bir orta boy ince kabuğu soyulmuş soğanı 4 e bölüp atıyorsunuz, kısık ateşte 5dk kaynıyor kapağu kapalı, sonra altını kapatıp bir süre bekletip süzüp içiyorsunuz yudum yudum ılıkken, içtikten bir 20 dk falan sonra ymk yiyebiliyorsunuz, ben bu şekilde uyguladım bitti
Çok teşekkür ederim cevap için. Ben de 9 martta başladım. 8 aydır gebelik için uğraşıyoruz ama olmuyor. Herşey normal, bir sorun yok ama olmuyor işte 😔Umarım faydasını görürüm.

Çok teşekkür ederim cevap için. Ben de 9 martta başladım. 8 aydır gebelik için uğraşıyoruz ama olmuyor. Herşey normal, bir sorun yok ama olmuyor işte 😔Umarım faydasını görürüm.
İnşallah faydasını görürsünüz, bnm bitti üstüne de sdet gördüm sma bi değişiklik yoktu, sol yumurtalığım çok ağrıdı ilk gün sadece garip olarak

İnşallah faydasını görürsünüz, bnm bitti üstüne de sdet gördüm sma bi değişiklik yoktu, sol yumurtalığım çok ağrıdı ilk gün sadece garip olarak
Ben de üç gündür kullanıyorum ama sürekli kasıklarımda yumurtlama ağrısı var. Umarım bu ağrılara değer 😊

Hayır soğan küründen sonra ben hamile olduğumu öğrendim yumurtlama gününden itibaren 11.günde test yapmıştım ve pozitifi görmüştüm🥰 inşallah sizinde öyle olur
Canım bendede öyle bir durum var şuan 14 gün geçti tam öğlen mide bulantısı vardı öğleden sonra kan vermeye gittim ama hafta içi alıyorlarmış gebelik için bat geçeli de 2 gün oldu ama bekliyim mi

Yapsam testi pozitif görürmüyüm acaba bende kafam karıştı geçen ay bat geçtikten 8.gün görmüştüm testte tek çizgiyi 12.gün kanda çıkmıştı

Canım bendede öyle bir durum var şuan 14 gün geçti tam öğlen mide bulantısı vardı öğleden sonra kan vermeye gittim ama hafta içi alıyorlarmış gebelik için bat geçeli de 2 gün oldu ama bekliyim mi
İdrardan bakılan gebelik testlerinden yapabilirsiniz. Bat da iki gün geçmiş. Büyük ihtimalle doğru sonuç verir

Soğan kürü kullananlar kullanmakta olanlar lütfen yazabilir mi ben adet bitimnin 2.günü başladım 15 gün kullanp bıraktım adetim düzenszdi bu aralar pcos var kullanırken yumurtlmam oldu soğan kürü biteli 7 gün oldu hala adet olmadım ama aşırı sancı atıyor lekelenme de olmadı çoğu kişide olmuş bel ağrısı ve aşırı sancım var siz kaçıncı gün oldunuz sancı oldumu kistim var kist olanlarn kisti söküldü mü diğer ay hamile kaldınız mı veya kullanırken hamile kalan var mı
Benn canım ben de uyguladım bendede pcos var ve kistlerim var ama ben pcos ve kistlerimin olduğunu bilmiyordum kullandım o y hamile kaldim ama düşük ile sonuçlandı 😔 şimdi yeniden yapıyorum birde aslan pencesi kullanacağım inşalalh sağlıklı bir şekilde gelir bebislerimiz 😍

Back