- 19 Mayıs 2020
- 522
- 1
- 301
- 23
- Konu Sahibi Aysennurayenni
-
Regliniz kaç gün geçti, gebelik testi yaptınız mı belki hamilesinizdirSoğan kürü kullananlar kullanmakta olanlar lütfen yazabilir mi ben adet bitimnin 2.günü başladım 15 gün kullanp bıraktım adetim düzenszdi bu aralar pcos var kullanırken yumurtlmam oldu soğan kürü biteli 7 gün oldu hala adet olmadım ama aşırı sancı atıyor lekelenme de olmadı çoğu kişide olmuş bel ağrısı ve aşırı sancım var siz kaçıncı gün oldunuz sancı oldumu kistim var kist olanlarn kisti söküldü mü diğer ay hamile kaldınız mı veya kullanırken hamile kalan var mı
Adetim gecikmedi Ocak 12 de olmştum ama son iki aydır 10 15 gün gecikerek oluyordum yumurtlma geç olduğu için bu ay yumurtlma tam zamanında hatta erken bile oldu adetmde tık yok siz soğan kürü kullandıktan sonra adet görmednz miRegliniz kaç gün geçti, gebelik testi yaptınız mı belki hamilesinizdirBen de kasım ayında soğan kürü yaptım Aralık ayında hamile olduğumu öğrendim ama soğan kürü sayesinde mi hamile kaldım bilemiyorum
Hayır soğan küründen sonra ben hamile olduğumu öğrendim yumurtlama gününden itibaren 11.günde test yapmıştım ve pozitifi görmüştümAdetm henüz gecikmedi
Adetim gecikmedi Ocak 12 de olmştum ama son iki aydır 10 15 gün gecikerek oluyordum yumurtlma geç olduğu için bu ay yumurtlma tam zamanında hatta erken bile oldu adetmde tık yok siz soğan kürü kullandıktan sonra adet görmednz mi
Sanmıyorum ne zaman umut etsem olmuyor alıştım bu duruma tek korkum sancı çok atması ama kanama olmaması Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahHayır soğan küründen sonra ben hamile olduğumu öğrendim yumurtlama gününden itibaren 11.günde test yapmıştım ve pozitifi görmüştüminşallah sizinde öyle olur
Bende basladim 3 gun oldu siz adetmi oldunuz rica etsem dermisinizSoğan kürü kullananlar kullanmakta olanlar lütfen yazabilir mi ben adet bitimnin 2.günü başladım 15 gün kullanp bıraktım adetim düzenszdi bu aralar pcos var kullanırken yumurtlmam oldu soğan kürü biteli 7 gün oldu hala adet olmadım ama aşırı sancı atıyor lekelenme de olmadı çoğu kişide olmuş bel ağrısı ve aşırı sancım var siz kaçıncı gün oldunuz sancı oldumu kistim var kist olanlarn kisti söküldü mü diğer ay hamile kaldınız mı veya kullanırken hamile kalan var mı
Evet oldum ve aşşırı sancılı geçti dün oldum kistim patladı sanırım öyle bir sancı yaptı ama kanamam az var pazartesi günü doktora gidicemBende basladim 3 gun oldu siz adetmi oldunuz rica etsem dermisiniz
Nasil kullandiz bende 3 gundur kullaniyorum sabah aksam iciyorum banada yardimci olurmusunuzRegliniz kaç gün geçti, gebelik testi yaptınız mı belki hamilesinizdirBen de kasım ayında soğan kürü yaptım Aralık ayında hamile olduğumu öğrendim ama soğan kürü sayesinde mi hamile kaldım bilemiyorum
Cok gecmis olsun insallah iylesmissinizdir insallah hamile kalirsiniz bende 3 gundur kullaniyorumEvet oldum ve aşşırı sancılı geçti dün oldum kistim patladı sanırım öyle bir sancı yaptı ama kanamam az var pazartesi günü doktora gidicem
İnşallah bakalım sonuçları ne olacak burayada yazarım unutmazsam inşallah dua edinCok gecmis olsun insallah iylesmissinizdir insallah hamile kalirsiniz bende 3 gundur kullaniyorum
Allah yar ve yardimcin olsun Rabbim izteyen herkese sana da banada nasip etsin insallah nasil kullandin senİnşallah bakalım sonuçları ne olacak burayada yazarım unutmazsam inşallah dua edin
Amin inşallah adet bitmnşn ikinci günü sabah akşam aç karınla orta boy soğanı birbuçk su bardapı kaynar suyla 5 dakika kaynatıp içtim sabah ayrı akşam ayrı yaptım 15 günAllah yar ve yardimcin olsun Rabbim izteyen herkese sana da banada nasip etsin insallah nasil kullandin sen
Bugün gittim doktora kistim vardı 4 cm o sökülmüş kist yok dedi doktor hormonlarm düzgün ama polikstk overlym zaten soğan kürü kistimi atmışAllah yar ve yardimcin olsun Rabbim izteyen herkese sana da banada nasip etsin insallah nasil kullandin sen
Soğan kürü kisti erittiğinizi nasıl anladınız. Akıntınızın rengi ne idi. 3. Günümdeyim soğan kürünün.Bugün gittim doktora kistim vardı 4 cm o sökülmüş kist yok dedi doktor hormonlarm düzgün ama polikstk overlym zaten soğan kürü kistimi atmış
Soğan kürü kisti erittiğinizi nasıl anladınız. Akıntınızın rengi ne idi. 3. Günümdeyim soğan kürünün.
Benm kürü kullanırken dahil ara ara batmalar başladı sancı olyordu bazen belim aşırı ağryordu adet oldpmda normal kan gibi ama hafif pıhtılıydı kanamam normaldi daha çok kanamam oldğu adetlerm olmştu ama kan rengi tam kırmızı değilde sanki hafif kahvemsi gibiydi kirli kandı midenz bulanmasn kusura bakmayın adetn ilk günü sancım çok oldu ağrı kesici içmek zorunda kaldım ağrı kesicinin etkisi geçtiği an tam kistimn oldğu sağ kasığm hemn yumurtalk tarafı beş dakikada bir bıçak saplar çıkartor gibi sancı ama adet sancııs gibi değil nefes kesen bi ağrıydı sürekli değildi bi atıp geçiyordu bi sancı atyordu çığlık atyprdum bir iki dakikaya bırakıp beş dakşka sonra yine aynı yer aynı şekil ağrıyordu ve uzandğmda sağ tarafa asla dönemedim sanki ordan bütün organlarm eziliyor gibiydi sola döndüm öyle yatmaya çalştım sabah kalktğmda kist ağrısı kalmamştı adet sancm hafif vardı beşinci günü doktora gittim alttan muayeneyle baktı kistin yok pcos görüntüsü sadece var ama kist yok hiç dediSoğan kürü kisti erittiğinizi nasıl anladınız. Akıntınızın rengi ne idi. 3. Günümdeyim soğan kürünün.
Anladım canım. Regl 7. Günü bugün ve karnımda şiddetli ağrı oldu 10 dk sonra geçti. 2 tane 2.2mm kadar kist varmış. Nasıl eriyor kist aceba kist mi parçalanıyor diye düşündüm.Benm kürü kullanırken dahil ara ara batmalar başladı sancı olyordu bazen belim aşırı ağryordu adet oldpmda normal kan gibi ama hafif pıhtılıydı kanamam normaldi daha çok kanamam oldğu adetlerm olmştu ama kan rengi tam kırmızı değilde sanki hafif kahvemsi gibiydi kirli kandı midenz bulanmasn kusura bakmayın adetn ilk günü sancım çok oldu ağrı kesici içmek zorunda kaldım ağrı kesicinin etkisi geçtiği an tam kistimn oldğu sağ kasığm hemn yumurtalk tarafı beş dakikada bir bıçak saplar çıkartor gibi sancı ama adet sancııs gibi değil nefes kesen bi ağrıydı sürekli değildi bi atıp geçiyordu bi sancı atyordu çığlık atyprdum bir iki dakikaya bırakıp beş dakşka sonra yine aynı yer aynı şekil ağrıyordu ve uzandğmda sağ tarafa asla dönemedim sanki ordan bütün organlarm eziliyor gibiydi sola döndüm öyle yatmaya çalştım sabah kalktğmda kist ağrısı kalmamştı adet sancm hafif vardı beşinci günü doktora gittim alttan muayeneyle baktı kistin yok pcos görüntüsü sadece var ama kist yok hiç dedi
Ben adet bittikten iki gün sonra başladım o zaman başlamk daha iyiymiş 3 cm altındaki kistler adette kendlğnden sökülebiliyormş inşallah sökülürAnladım canım. Regl 7. Günü bugün ve karnımda şiddetli ağrı oldu 10 dk sonra geçti. 2 tane 2.2mm kadar kist varmış. Nasıl eriyor kist aceba kist mi parçalanıyor diye düşündüm.
Ben de adet bittikten 2 gün sonra başladım. Akıntı çok fazla dünden beri. Çabuk sökülür inş.Ben adet bittikten iki gün sonra başladım o zaman başlamk daha iyiymiş 3 cm altındaki kistler adette kendlğnden sökülebiliyormş inşallah sökülür
Akıntı sarı yada yeşilimisimi renksizmiBen de adet bittikten 2 gün sonra başladım. Akıntı çok fazla dünden beri. Çabuk sökülür inş.
Sarı ve bugün yeşilimsi geldi.Akıntı sarı yada yeşilimisimi renksizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?