- 19 Mayıs 2020
- 522
- 1
- 301
- 23
- Konu Sahibi Aysennurayenni
-
Soğan kürü düşüğe sebeb oluyor ama kullandığı ay hamile kalanlarda var iyice araştırıp bakın inşallah güzel sonuçlar alırsınızBenn canım ben de uyguladım bendede pcos var ve kistlerim var ama ben pcos ve kistlerimin olduğunu bilmiyordum kullandım o y hamile kaldim ama düşük ile sonuçlandışimdi yeniden yapıyorum birde aslan pencesi kullanacağım inşalalh sağlıklı bir şekilde gelir bebislerimiz ❤
Teşekkür ederim inşallahSoğan kürü düşüğe sebeb oluyor ama kullandığı ay hamile kalanlarda var iyice araştırıp bakın inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Tesekkur ederimSoğan kürü düşüğe sebeb oluyor ama kullandığı ay hamile kalanlarda var iyice araştırıp bakın inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Merhaba canım bende sogan kürü içerken 13 gün olmuştu tam yumurtlama günümde adet oldum neden böyle oldu yaaSoğan kürü kullananlar kullanmakta olanlar lütfen yazabilir mi ben adet bitimnin 2.günü başladım 15 gün kullanp bıraktım adetim düzenszdi bu aralar pcos var kullanırken yumurtlmam oldu soğan kürü biteli 7 gün oldu hala adet olmadım ama aşırı sancı atıyor lekelenme de olmadı çoğu kişide olmuş bel ağrısı ve aşırı sancım var siz kaçıncı gün oldunuz sancı oldumu kistim var kist olanlarn kisti söküldü mü diğer ay hamile kaldınız mı veya kullanırken hamile kalan var mı
En son adet günü ne zamandı erkenden yumurtlama olmuş olablrMerhaba canım bende sogan kürü içerken 13 gün olmuştu tam yumurtlama günümde adet oldum neden böyle oldu yaa
11 marttı daha çok olmadı ki olalı 1 ayda 2 defa olmuş oldumEn son adet günü ne zamandı erkenden yumurtlama olmuş olablr
Adet gibi mi kan gelihor pcos varsa yumurtlma gününde lekelnme yapabiliyor11 marttı daha çok olmadı ki olalı 1 ayda 2 defa olmuş oldum
Güya gebelik için başlamıştım bu küre ama tam yumurtlama günümde adet olmak çok şaşırdımEn son adet günü ne zamandı erkenden yumurtlama olmuş olablr
Bende hiç bir sorun yoktu çok şükür adet gibi ama yoğun değil kırmızıAdet gibi mi kan gelihor pcos varsa yumurtlma gününde lekelnme yapabiliyor
İnanın bilmiyorm artık aklım almıyor o kadar değişik şeyler oluyor kiBende hiç bir sorun yoktu çok şükür adet gibi ama yoğun değil kırmızı
Ya sormayın valla ne düşünsem hop tersi çıkıyoİnanın bilmiyorm artık aklım almıyor o kadar değişik şeyler oluyor ki
Ben kaç gündür yumurtlama günümü iple çekerken adet olduğumu fark ettim şaka mı bu ya dedim hesaplar içtiğim kür eeee noldu şimdiİnanın bilmiyorm artık aklım almıyor o kadar değişik şeyler oluyor ki
Kür 15 gün bitince bırakın antibiyotikle eş değer olduğu için yarıda bırakmayın ama ne kadar düşünrsenz o kadar olmaz benimde yumurtlmyı iple çektğm aylar yumurtlma olmazdıBen kaç gündür yumurtlama günümü iple çekerken adet olduğumu fark ettim şaka mı bu ya dedim hesaplar içtiğim kür eeee noldu şimdi
Valla içesimde kalmadıKür 15 gün bitince bırakın antibiyotikle eş değer olduğu için yarıda bırakmayın ama ne kadar düşünrsenz o kadar olmaz benimde yumurtlmyı iple çektğm aylar yumurtlma olmazdı
Canim sonuc ne oldu sogan kuru denedikten sonraİnşallah bakalım sonuçları ne olacak burayada yazarım unutmazsam inşallah dua edin
4 cm kistim vardı söküldü gebelik olmadı rahim filmi çektirdim polip çıktı rahimde bu ay histeroskopi olacağımCanim sonuc ne oldu sogan kuru denedikten sonra
Yani sogan suyunu denedikten sonra kistin sokuldu bende bugun doktora gittim sol yumurtalikta kist var dedi deneyeyim mi diye korkuyorum aslinda4 cm kistim vardı söküldü gebelik olmadı rahim filmi çektirdim polip çıktı rahimde bu ay histeroskopi olacağım
Ben kullandım ilk kullandığımda çok kanamam oldu sonraki ay adetim gecikti baya acaba hamile miyim derken nur topu gibi bir kistim olduğunu öğrendim, soğan kürü bende kiste neden oldu , sancıyla kendimi hastaneye atınca öğrendim kist durumunuSoğan kürü kullananlar kullanmakta olanlar lütfen yazabilir mi ben adet bitimnin 2.günü başladım 15 gün kullanp bıraktım adetim düzenszdi bu aralar pcos var kullanırken yumurtlmam oldu soğan kürü biteli 7 gün oldu hala adet olmadım ama aşırı sancı atıyor lekelenme de olmadı çoğu kişide olmuş bel ağrısı ve aşırı sancım var siz kaçıncı gün oldunuz sancı oldumu kistim var kist olanlarn kisti söküldü mü diğer ay hamile kaldınız mı veya kullanırken hamile kalan var mı
Tam araştırıp bakmadan kullanmayın bende çok kararszdm kullandım ama gerçekten aşırı sancı ve kanama yapıyorYani sogan suyunu denedikten sonra kistin sokuldu bende bugun doktora gittim sol yumurtalikta kist var dedi deneyeyim mi diye korkuyorum aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?