• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü kullanırken hamile kalmak

Asya Zeynep

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2025
2
0
1
28
Kizlar soğan kürü kullandigim süre içerisinde hamile kalırsam ve farkında olmasam. Ve soğan suyu içmeye devam etsem ne olur. Yani düşük mü olur yoksa gebelik sağlıklı devam eder mi? Biraz karmaşık oldu ama lütfen bana yardımcı olun

Canım ben uyguladığım ay hamile kaldım. Lekelenmelerim oldu sonra da kanamaya döndü. 2 hafta boyunca içmiştim. Riski var sonuçta rahimi temizliyor. Ama sorunsuz geçirenler de oldu. Benim 9. Haftada kalp atışı durmuştu. Yani kanamayla falan düşük olmadı öyle

Son düzenleme:
Canım ben uyguladığım ay hamile kaldım. Lekelenmelerim oldu sonra da kanamaya döndü. 2 hafta boyunca içmiştim. Riski var sonuçta rahimi temizliyor. Ama sorunsuz geçirenler de oldu. Benim 9. Haftada kalp atışı durmuştu. Yani kanamayla falan düşük olmadı öyle
Ayy inşallah isteyen herkes en yakın zamanda gebe kalır. Soğan kürünü nasıl yaptınız acaba? Ben beyaz soğanı dörde bölüp bir buçuk su bardağı suda haşlıyorum. Soğanı yiyiyorum suyunu da içiyorum. Günde bir defa yapıyorum.

Ayy inşallah isteyen herkes en yakın zamanda gebe kalır. Soğan kürünü nasıl yaptınız acaba? Ben beyaz soğanı dörde bölüp bir buçuk su bardağı suda haşlıyorum. Soğanı yiyiyorum suyunu da içiyorum. Günde bir defa yapıyorum.
Kırmızı kabuklu yani turuncu kahverengi gibi olan soğan olacak. En üstteki kabuğunu soyup 4 e böl. 1,5 bardak klorsuz suda kapağı kapalı şekilde kaynat. Kaynamaya başlayınca 7 -10 dk kadar daha kaynat somra soğumaya bırak. Çok soğuk olmıycak içebileceğin sıcaklıkta olacak. Sabah akşam aç karmına 1 er bardak 14 ya da 15 gün olmalı içeceksin 😊

Back
X