• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

gunaydin kurculerim nasilsiniz? bugun 2. gunum olacak sabah kalktigimda kasigimda kucuk bir agri vardi ya

ayrica acaip wcye cikar oldum.

1 saat sonra sogan suyumu icecegim

bugun benım 3. gunum çok acık kahve rengı 1 2 damla akıntı gelmiş adet olucam galiba benım de karnımda alt kasıgımda çok hafif agrılar gırıp çıkıyor inş şifasını buluruz bu arada diet içinde sandaloz sakızı ve elma sirkeli su içiyorum sogan suyundan snr inş yan etkı yapmaz ıkısı

bugun benım 3. gunum çok acık kahve rengı 1 2 damla akıntı gelmiş adet olucam galiba benım de karnımda alt kasıgımda çok hafif agrılar gırıp çıkıyor inş şifasını buluruz bu arada diet içinde sandaloz sakızı ve elma sirkeli su içiyorum sogan suyundan snr inş yan etkı yapmaz ıkısı

canım elma sirkesinin faydası oldumu hiç ben 3 gün içtim diet için..

bebik işi bitti diyet mi kaldı kıslar.bence hiç kilo vermeye çalışmayın bebiş olunca gelsin kilolarrrr hepimiz böyle olcazzz:CüvCüv:

Kızlar,hepiniz merhaba.Ben de bu ay soğan kürünü uyguluyorum.Hatta bugün 11. günüm.ınşallah hayırlı sonuçlara ulaşırız hepimiz.

Kızlar,hepiniz merhaba.Ben de bu ay soğan kürünü uyguluyorum.Hatta bugün 11. günüm.İnşallah hayırlı sonuçlara ulaşırız hepimiz.

inşallah canım .mutlaka haber ver unutma..bende ayın 11 de başlıcam..peki neler var değişiklik ağrın oluyomu yada tadı kafamçokkarıştı

benim eşimde de çıktı varikosel geçen hafta sonu dr gittik ameliyat dedi.Allahtan şöyle bir şansımız var hızlı sperm %25 miş.destek olsun diye başladık keçiboynuzu kürüne.dr da hemen ameliyat olsun demedi ama 20 gün 1 ay sonra spermiyogram testini tekrar yapılmasını istedi.tabi senin eşinde durum nedir bilmiyorum ama eşinde başlasın keçi boynuzu kürüne:içelim:iç iç kafayı bulduk hepimizdelikafadulden

canımsız nerde yaptrdınız spermıygramı.bız ozel hasatanede aptrdık.sonradanda burda bır topıkte okudugum yazılarda ozellerde dogru cıkmıyormus dıye yazanlar vardı.tümlab larda yada capada falan yaptrmak daha ıyı sonuc verıyormus dıye okuyunca kafam ıyıce karıstı.cunku esımın degerlerı ıyı cıktı 1ccde 26 mılyon toplam 91 mılyon ılerı hareketlı % 20 cıktı toplam % 60 hareketlı ,hareketsız % 40 cıktı ama korktum ıste.zaten bızım haftaya 1 ay olcak. busefer capada yaptrcaz bakalım ne cıkıcak orda.kür uyguluyorum canım ona.ogrendıgımız gun basladım kecıboynuzu suyu,pekmezı,bal-arısutu-polen-zeytınyagına batırılmıs ıncır.cilek-domates-cevız-muz falan ne gelırse artık.ama bu ayda olmadı yıne fos cıktı uzuluyorum yaaa

kızlar şimdi ben bu soğan kürüne başlıcam
adet olduğumda da 15 güne tamamlıcam
daha sonra tekrar etmem gerekiyo mu

canımsız nerde yaptrdınız spermıygramı.bız ozel hasatanede aptrdık.sonradanda burda bır topıkte okudugum yazılarda ozellerde dogru cıkmıyormus dıye yazanlar vardı.tümlab larda yada capada falan yaptrmak daha ıyı sonuc verıyormus dıye okuyunca kafam ıyıce karıstı.cunku esımın degerlerı ıyı cıktı 1ccde 26 mılyon toplam 91 mılyon ılerı hareketlı % 20 cıktı toplam % 60 hareketlı ,hareketsız % 40 cıktı ama korktum ıste.zaten bızım haftaya 1 ay olcak. busefer capada yaptrcaz bakalım ne cıkıcak orda.kür uyguluyorum canım ona.ogrendıgımız gun basladım kecıboynuzu suyu,pekmezı,bal-arısutu-polen-zeytınyagına batırılmıs ıncır.cilek-domates-cevız-muz falan ne gelırse artık.ama bu ayda olmadı yıne fos cıktı uzuluyorum yaaa

bizde lab.yaptırmıştık.yine özel labda yaptırcaz ama bu sefer ki daha iyi bir laboratuvar isim yapmış biryer.benze sizin durumda iyi sen keçiboyunu suyunu içir eminimki iyi gelecektir.benm eşim 1 hafta oldu içeli bakalım 15 gün sonra tekrar yaptırcaz.o zaman sana sonucu bildiririm mutlaka.ayrıca şuda var eşinin değerleri benim eşiminkiyle aynı gibi.kadın doğum drum bu sonuçlar senin hamile kalmana engel değil dedi.üroloji dr umda kötü olmadığını söyledi.ama varikosele illaki ameliatla müdahale edilmesi gerek.ama biz ameliyatı drlarımızın dediğine göre ileri bir tarihe erteledik.keçiboynuzu kürüne devam inşallah Allahın izniyle iyi gelecek.korkma sende içini ferah tut canımm.birşey sormak istersen yine cvplarım.olumunekankayizsmile

canım benım adetlerım duzenlı,hormon testlerım temız cıktı.rahım fılmı cektrcem bı o kaldı.pzt cektrcem ıste.esımde varıkosel var daha amelıyat olmadı.ne bılıyım ne duysam denıyım belkı hamıle kalırım dıyorum .oyuzden sordum uygulasam zararı olurmu

bir zarari olmaz canim, icini temizler hatta iyi gelir yani...

benim eşimde de çıktı varikosel geçen hafta sonu dr gittik ameliyat dedi.Allahtan şöyle bir şansımız var hızlı sperm %25 miş.destek olsun diye başladık keçiboynuzu kürüne.dr da hemen ameliyat olsun demedi ama 20 gün 1 ay sonra spermiyogram testini tekrar yapılmasını istedi.tabi senin eşinde durum nedir bilmiyorum ama eşinde başlasın keçi boynuzu kürüne:içelim:iç iç kafayı bulduk hepimizdelikafadulden

hahaha valla öyle:teytey:

Kızlar,tadı hiç de öyle kötü değil,ben adetimin 8. günü başladım içmeye.Adetim bitmesine rağmen,4-5 gün daha açık kahve akıntılar oldu.Sonra sarıya döndü,şimdi de su gibi akıntım var.Son 4 günüm kaldı,hayırlısyla tamamlayacağım inşallah.Ben de 3 yıldır bebek istiyorum.Herhangi bir problem yok.ıki defa aşılama oldum.Negatif.Hatta bu ay aşılamam oldu,tutmayınca ben de soğan kürüne başladım.Kist falan varsa temizlesin diye.Soğan kokusu kesinlikle olmuyor.Tadı da nefesinizi tutarak,iki üç yudumda için.ınanın hiç zor değil.ışte benim hikayem.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

bizde lab.yaptırmıştık.yine özel labda yaptırcaz ama bu sefer ki daha iyi bir laboratuvar isim yapmış biryer.benze sizin durumda iyi sen keçiboyunu suyunu içir eminimki iyi gelecektir.benm eşim 1 hafta oldu içeli bakalım 15 gün sonra tekrar yaptırcaz.o zaman sana sonucu bildiririm mutlaka.ayrıca şuda var eşinin değerleri benim eşiminkiyle aynı gibi.kadın doğum drum bu sonuçlar senin hamile kalmana engel değil dedi.üroloji dr umda kötü olmadığını söyledi.ama varikosele illaki ameliatla müdahale edilmesi gerek.ama biz ameliyatı drlarımızın dediğine göre ileri bir tarihe erteledik.keçiboynuzu kürüne devam inşallah Allahın izniyle iyi gelecek.korkma sende içini ferah tut canımm.birşey sormak istersen yine cvplarım.olumunekankayizsmile

canım bızde 1 aya yakın uyguluyoruz kürleri.snucları yazarım bende.ınsallah ıyı cıkar.bızede bu sonuclarla % 70 hamıle kalabılırsın.% 30 etkıler dedı dr.ama olmuyor .bız bıran once olsun da ıyılesme surecı baslasın dıye dusunmeye basladık.cunku 3. dereceymıs amelıyat sartmıs

Back