Soğan kürü, incir kürü, havuç kürü ile Hamile kaldım

Evet birlikte yapılıyormuş yani yapan var

Ben ikisini aynı anda içmeye başladım. Ama havuç ve inciri 21 gün . Soğanı 15 gün

Kesinlikle incir kürü ve soğan kürü arastrıp yapılmalı soğan kürü proaktif yükseltiyor incir kürü ise bende kist yapmıstınve e2 tavan olmustu ama sonraki ay düştü çok şükür

Merhaba,ben ibrahim saraçoğlunun videosunu izledim öncelikle 15 gün soğan kürünü yapın diyor sonrasında incir kürüne başlayıp 21 gün incir kürünü uygulayın diyor.

kızlar havuç incir küründe kaçıncı gün çatlamanız vs oldu yani kaçıncı gün işe yaradı ?*

Allah sağlıkla kavuştursun ne güzel böyle haberleri okumak. Darısı tüm bekleyenlerin başına olsun
Ben de uğraşıyorum bir sorunumuz da yok ama hamile kalamıyorum. 2 aşılama denedik tutmadı. tüp bebek kalıyor geriye.

Tüp bebek öncesi bir de şansımı kürlerle denemek istedim. Aslında kürleri deneyenleri hep okuyordum ama uğraşmak zor geliyordu.

Bu ay soğan suyuna başladım 3 gün icebildim. İlk 2 gün kolay içtim ama sonra midemi çok rahatsız etti bıraktım mecbur
Tekrar regl olmayı bekliyorum incir havuç kürüne başlamak için. Siz adetle mi başladıniz hem incire hem havuca.
Soğanı da tekrar denesem mi hepsini birlikte acaba. Soğan suyuna limon sıksam etkisini bozar mı bilginiz var mı

canım havuç incir küründe kaçıncı gün çatlaman vs oldu yani kaçıncı gün işe yaradı ?*

canım havuç incir küründe kaçıncı gün çatlaman vs oldu yani kaçıncı gün işe yaradı ?*
Hem soğan kürüne hemde Havuç ve incir kürüne adetimin 3. Günü başladım. Yumurtam içtiğim günü de sayarsam 14. Günde çatladı

15. Günde olabilir. Çünkü ovulasyon çubuğu ile ölçtüm . 14. Ve 15 günlerde çok kalın çizgi gördüm. İki günü de eşimle değerlendirdik. Ve galiba hazır yumurtaya hazır sperm gönderdiğimiz içinde bebeğimin cinsiyeti Erkek oluyor
Yani yumurtlama mesela doktorların herkesin bahsettiği gibi olmadı. Adet günümün ilk gününü yani başlangıcını sayarsam yumurtam 17. Yada 18. Günde çatladı.

Çatlamadan sonra ki 12. yada 13. Günde idrar testimi yaptım ve hamile olduğumu öğrendim.

Çatlamadan sonra ki 12. yada 13. Günde idrar testimi yaptım ve hamile olduğumu öğrendim.
canımmm, benim bugün 10. günüm sabah akşam içiyorum, bir yandan ovülasyon testimi yapıyorum 4 yıllık evliyim pcosluyum, testte hala çift çizgi olmadı ift çizgi olduktan sonra iki günü mü değerlendiriyoruz, bide ben sadece akşamları yapabiliyorum ovülasyonu doğru gösteriyodur umarım :)))))

Çift çizgi olması yeterli değil. Sizin test çizginiz kontrol çizgisinden daha kalın daha net olacak. Ben sabahları yapıyordum. Ama fark etmiyor. Hatta kalın çizgiyi gördüğüm gün akşamda yaptım.

Bakın 21.10 yazan sabah yaptım. Sonra akşam daha doğrusu artık gece 0:00 olmuş ondan da 22.10 yazdım

Eklentiler

• IMG_9343.png
    354,1 KB · Görüntüleme: 140
Yani kendi test çizgim kontrol çizgisinden daha kalın olduğu gün yumurtladığım gün. Ama biz iki günü de değerlendirdik.

Yani kendi test çizgim kontrol çizgisinden daha kalın olduğu gün yumurtladığım gün. Ama biz iki günü de değerlendirdik.
gebelik oldu dimi ondan sonrada küre devam ettin mi yumurtladıktan sonra, acaba çörek otu bal tarçın kürünüde yapsam mı şuan bilemedim :)

gebelik oldu dimi ondan sonrada küre devam ettin mi yumurtladıktan sonra, acaba çörek otu bal tarçın kürünüde yapsam mı şuan bilemedim :)
Evet gebelik oldu. Hatta tam yumurtladığımız günü tutturduğumuz içinde cinsiyeti erkek 14. Haftaya yeni girdim.

Evet gebelik oldu. Hatta tam yumurtladığımız günü tutturduğumuz içinde cinsiyeti erkek 14. Haftaya yeni girdim.
pcos falan var mıydı bizde herşey yolunda sebepsiz gebe kalamama vardı. birde yumurtalama günününü hesaplayamıyorum adet düzensiği olduğu için

pcos falan var mıydı bizde herşey yolunda sebepsiz gebe kalamama vardı. birde yumurtalama günününü hesaplayamıyorum adet düzensiği olduğu için
Hayır pcos yok. Yumurtaların gelişmiyor demişti doktor bana. Bi kaç kere yumurta geliştirici ilaç verdi ve çatlama iğnesi ile çatlattı. Ama tutmadı. Bende yumurta gelişimini ne destekliyorsa onu araştırdım. İncir ve havuç kürüne rastladım. Birde iltihabın var dedi doktor. O yüzden soğan kürünü de aynı anda yaptım. İncir havuç kürünü yapıp hamile kalanların sayısını görünce de direkt başladım.

banada dua et canım bende bu şekilde karar verdim hayırlısı olsun hakkımızda desteğin için çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…