Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Soğan Kürü,İncir Kürü,Bal Tarçın Çörek Otu,Arı Poleni
- Konu Sahibi CuteMom
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım benımde yumurta rezervım az 1 denemede 4 yumurtam oldu 2 transfer sonuc negatıf 2 de farklı protokol uygulandı ayrıca ıncır kuru bu sıteden ogrendıgım cıvan percemı çakşır otu ve hatıt suyunu ıctım 1 5 ay kadar yumurta sayım 8 oldu 4 tane transfer ettıler sonuc pozıtıf cıktı ama gelısmedıler kurtaj oldum nısanda 3 denemeyı yapıcaz su andada bunlara ek bal polen tarcın corek otunu yapıyorum 20 gundur artık gerısı allahın takdırı ne dıyelım...Canlarım benım yumurta sayım dusuk bana sogan kuru ıyı gelır mı?yasım 33 bana da yardım edın.Tsk.
kızlar merhaba benım de yumurta sayım az ıncır kurunu denıcem moralım yukseldı ya ınsallah cogalır hepınıze tesekkurler acaba sperm sayısını en ıyı ne yukseltır esıme yapım
canım ben çok düzenli olmasa da incir kürü ve bal karışımlı kürden uyguladım. Eşimin 6 ay önce sperm sayısı 4 milyon civarındaydı. Larginin diye bir vitamin ile Klomen tablet kullandı,58 milyonla mikro yaptırdık. Şu anda gebeyim.
Bayanlar bitkisel kürleri (soğan incir, bal, polen gibi) deneyip faydasını gören var mı aranızda ???
Bizde sonun eşimdeydi ama ben yine de 3. denememden önce incir ve bal kürünü çok düzenli olmasa da uyguladım. şimdi gebeyim.
merhaba kızlar bende soğan kürünü uyguladım ve iki tüp bebek merkezine gitdim ordaki doktorlarda yumurta rezervimin çok iyi olduğunu söylediler tüp bebek yapma dediler gerci ben önümüzdeki ay tüp bebek için gidecem ama bu ay önce incir kürünü uygulayacağım inşallah işe yarar ve gercekden doktorların dediği gibi tüpe gerek kalmaz
soğan kürü gerçekden işe yarıyor deniyebilirsiniz hem mideye hiç dokunmuyor hemde tadı çokda kötü değil(son zamanlarda gerçi içmek zordu ama bazı şeyler için katlanıyorsunuz)
soğan kürü gerçekden işe yarıyor deniyebilirsiniz hem mideye hiç dokunmuyor hemde tadı çokda kötü değil(son zamanlarda gerçi içmek zordu ama bazı şeyler için katlanıyorsunuz)
15 gündür incir kürünü uyguluyorum ve kasıklarımda sancılar yaptı yada yumurta büyüyor hiç böyle bişi olmamıştı ya bana yan tepti yada gerçekten mucize kasılmada oluyor..hissediyorum...
selaammm hadi inşallah incirler işe yaramıştır arkadaşım. Allah gönlüne göre versin. canı yürekten diliyorum hepimiz için... birşey sormak istiyorum. incirleri 20 dk. kaynatınca suyu azalıyor. bir kaç yudumcuk kalıyor. Ben bir noktada hatamı yapıyorum. 2.5 bardak su değil mi? neden bu kadarcık kalıyor anlamadım.
selaammm hadi inşallah incirler işe yaramıştır arkadaşım. Allah gönlüne göre versin. canı yürekten diliyorum hepimiz için... birşey sormak istiyorum. incirleri 20 dk. kaynatınca suyu azalıyor. bir kaç yudumcuk kalıyor. Ben bir noktada hatamı yapıyorum. 2.5 bardak su değil mi? neden bu kadarcık kalıyor anlamadım.
yaa bu herkeste oluyor incirin faydası çok canımcokacimcoook
evet yarım litre 2,5 bardağa denk geliyor kaynayınca 20 dk.çok az çıkıyor 1 çay bardağı kadarcokacimcoook
benmi yanlış biliyorum acaba kızlar yaa
dogru bılıyosun canım 7 8 dk olacak 20 dk cok fazla bence etkısı kalmaz okadar kaynayınca
canım ben çok düzenli olmasa da incir kürü ve bal karışımlı kürden uyguladım. Eşimin 6 ay önce sperm sayısı 4 milyon civarındaydı. Larginin diye bir vitamin ile Klomen tablet kullandı,58 milyonla mikro yaptırdık. Şu anda gebeyim.
canım darısı bızlerın basına ılk tup bebek deneyımımde 5 yumurta toplandı 2 olgunlastı 1 transfer edıldı ondada degerler dusuk dendı 20 ıle basladı yukseldı ama dustu cok korkuyorum doktorlar acele et dıyo .bunun yaslada ılgısı yok ben 26 yasındayım nıye az oluyo bana neler yapmalıyım bana yardımcı olun sogan kuru ıyı sayıyı gercekten yukseltırmı