Soğan kürü ile

Serinyer44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2020
425
126
53
26
Soğan kürü yaptım 15 gün sonunda adet gördüm adet gibi de değildi kahverengi açık pempe renkli idi suan da halsizim uyku halindeyim acaba hamilemiyim böyle olan varmı acaba ??

Canım ben de 5 gündür uyguluyorum soğan kürünü. Adettken başladım ama. Ocak ayında da aşılama yapmıştık olmadı malesef. 🙁Bu ay bunu demiyorum bakalım. Olumlu olursa yazarım. Benim de çok bilgim yok. Bilenler de malesef yazmıyor. 😶

Ha bu arada bilen biri bana eğer iltihap varsa adetle birlikte onu da döker demişti. Ne kadar doğru bilmiyorum ama yararlı olmasa bu kadar ün yapmazdı soğan 😉

Bende bugün başladım soğan kürüne adetimin 4. Günü kızlar 15 gün yapicam inşallah beraber takip edelim oğluma soğan suyu içtiğim ay kalmistim
Ya canım şimdi gördüm mesajını . Ne kadar denedin peki gebe kalmak için. Benim 1 aşılama var tutmadı. Bu ay soğan kürüne başladım ama yine olmazsa diye de korkuyorum açıkçası. 1 hafta oldu benim de.şimdi kasiklarimda ağrı var adet sancısı gibi. Sende olmuş muydu. Bi umitleniyorum bi ümidimi kaybediyorum öyle zor ki gerçekten

Ya canım şimdi gördüm mesajını . Ne kadar denedin peki gebe kalmak için. Benim 1 aşılama var tutmadı. Bu ay soğan kürüne başladım ama yine olmazsa diye de korkuyorum açıkçası. 1 hafta oldu benim de.şimdi kasiklarimda ağrı var adet sancısı gibi. Sende olmuş muydu. Bi umitleniyorum bi ümidimi kaybediyorum öyle zor ki gerçekten
Seni çok iyi anlıyorum geçen ay korunmayı bıraktık olmadı o yüzden bu ay soğan suyuna başladım oglum da ınanki 4 5 gün falan içmiştim kasik ağrısı hatırlamıyorum ama adetime 5 gün kala falandı heralde öğlen bir uyku bastı uyudum 2 saat falan uyandığımda müthiş bir göğüs agrım vardı normalde hicbir zaman göğüslerim ağrımaz hiç bilmezdim meme ağrısı ne yani annem hemen anlamıştı sen hamilesin dedi ertesi gün de pembe bi akıntı geldi ama nasıl bi sanci bi sanci sanki karnında bomba var adet sancisi lavaboya gittim pembe akıntı peceteye silince geldi sanki rahatladım kuş gibi oldum şişlik ağrı gitti daha da bisey gelmedi test yaptim kan testi 12 çıkmıştı

Canım senin ismin 44 malatyalı misin

15 gun kullandim iltihap doktu evet ama adette olmadim hamile de degilim 😅sonuc iyi veya kotu anlamis degilim

Ben de yesilyurtluyum 😂 ay ne güzel. İnşallah uğurlu gelirsin bana.
Inşallah canım bizde 30 yıldır merkezdeyiz istasyonda ama hatunsuyluyuz hiç gitmesek de :D inşallah olur benim bir oğlum var ikinciyi istiyorum kaç yaşındasın daha önce düşük falan yaşadın mi yoksa hiç olmadı mi

Inşallah canım bizde 30 yıldır merkezdeyiz istasyonda ama hatunsuyluyuz hiç gitmesek de :KK70: inşallah olur benim bir oğlum var ikinciyi istiyorum kaç yaşındasın daha önce düşük falan yaşadın mi yoksa hiç olmadı mi
34 yaşındayım 3 yıldır evliyim 2 yıldır deniyoruz ama malesef hiç gebelik olmadı. Herşey de normal diyor doktorlar ama. Ocak ayında da aşılama oldu depremden hemen sonra o korkuyla adet oldum malesef. Tutmadı. Ben bursada yaşıyorum tatillerde Malatyada oluyorum sadece

34 yaşındayım 3 yıldır evliyim 2 yıldır deniyoruz ama malesef hiç gebelik olmadı. Herşey de normal diyor doktorlar ama. Ocak ayında da aşılama oldu depremden hemen sonra o korkuyla adet oldum malesef. Tutmadı. Ben bursada yaşıyorum tatillerde Malatyada oluyorum sadece
Yaaa ben 25 yaşındayım ablacım ilişkiden sonra ayağa kalkma etkisi var mı bilmiyorum ama hep öyle diyolar 1 sat falan uzan birde ovulasyon testi kullansana hemen kalırsın bence

Bge
Yaaa ben 25 yaşındayım ablacım ilişkiden sonra ayağa kalkma etkisi var mı bilmiyorum ama hep öyle diyolar 1 sat falan uzan birde ovulasyon testi kullansana hemen kalırsın bence
Geçen ay kullandım hiç yumurtlama yakalayamadım canım ya o yüzden kullanmadım bu ay. Soğan kürüyle devam bakalım bu ay neler olacak.

Bge

Geçen ay kullandım hiç yumurtlama yakalayamadım canım ya o yüzden kullanmadım bu ay. Soğan kürüyle devam bakalım bu ay neler olacak.
Hayırlısı inşallah bakalım ablacımbu ay soğan kuru yaptın ama sen şimdi dedin yumurtlama olmadı diye yumurtlama olmuyorsa incir kürü yapacaksın ve havuç kuru incir yumurtayı geliştiriyor havuç da çatlatıyor ikisini bir yapıyorsun bu kürün saracoglunu izle incir kürü yaz çıkar havuç ve incir beraber yaptırıyor 21 gün soğan kürü kist ve adet düzensizliği için diğer ay incir ve havuç yap inşallah olacak inanıyorum

Hayırlısı inşallah bakalım ablacımbu ay soğan kuru yaptın ama sen şimdi dedin yumurtlama olmadı diye yumurtlama olmuyorsa incir kürü yapacaksın ve havuç kuru incir yumurtayı geliştiriyor havuç da çatlatıyor ikisini bir yapıyorsun bu kürün saracoglunu izle incir kürü yaz çıkar havuç ve incir beraber yaptırıyor 21 gün soğan kürü kist ve adet düzensizliği için diğer ay incir ve havuç yap inşallah olacak inanıyorum
Teşekkür ederim canım. Sogan kuru bitsin gelecek ay da incir denerim öyleyse. İnşallah kediliginden olur. Hastalık bitince tup bebek düşünüyorduk

Back
X