- 13 Ağustos 2015
- 31
- 4
- 28
-
- Konu Sahibi neslihanglsoy
Nasıl peki faydasını görebildiniz mi? İyileşme oldu mu? Siz ne için kullandınızBen uyguladim canim.tamda dedigin gibi adet bitdi gi gun basladim ama 15 gun.
Ben bebek icin kullandim canim.o ayda hamile kaldim.tam nasil yaziyodusa oyle yaptim 4 de boldum.1 bucuk bardak su kaynadiktan sonra agzi kapali 5 dakika kaynatdim ne az ne cok 5 dakika.iliktan biraz sicak icdim sabah aksam.siz ne icim kullanmak istiyorsunuz?bebekse insallah olur.Nasıl peki faydasını görebildiniz mi? İyileşme oldu mu? Siz ne için kullandınız
Çok teşekkürler canım. Senin adına çok sevindimBen bebek icin kullandim canim.o ayda hamile kaldim.tam nasil yaziyodusa oyle yaptim 4 de boldum.1 bucuk bardak su kaynadiktan sonra agzi kapali 5 dakika kaynatdim ne az ne cok 5 dakika.iliktan biraz sicak icdim sabah aksam.siz ne icim kullanmak istiyorsunuz?bebekse insallah olur.
Dene istersen bi zarari yok nasilsaÇok teşekkürler canım. Senin adına çok sevindimBende polikistik overyum sendromu var ve tüm semptomlarını gösteriyorum. Özellikle gitmeyen bu sivilceler tam bir baş belası oldu benim için
Deneyeceğim sonuç alırsam yazarımDene istersen bi zarari yok nasilsa
evet bende de malesef son 7 ayda kilo almaya baslamsdim.insallah alirsiniz.Deneyeceğim sonuç alırsam yazarımCidden bi kadının başına gelebilecek en kötü rahatsızlık bu sanırım
İbrahim Saraçoğlu %99 kurtulursunuz soğan kürüyle dediPco geçici bir rahatsızlık değil yalnız cnm
Genetik bir rahatsızlık pco sadece etkisini azaltabilirsin cnmİbrahim Saraçoğlu %99 kurtulursunuz soğan kürüyle dediya bu çok illet bir şey ya
Saglicakla kucaginiza alin insallah aç tok farkedermi kac gun ictiniz bende bu ay klomen yerine sogan suyu baslicamBen bebek icin kullandim canim.o ayda hamile kaldim.tam nasil yaziyodusa oyle yaptim 4 de boldum.1 bucuk bardak su kaynadiktan sonra agzi kapali 5 dakika kaynatdim ne az ne cok 5 dakika.iliktan biraz sicak icdim sabah aksam.siz ne icim kullanmak istiyorsunuz?bebekse insallah olur.
Anladım teşekkürlerGenetik bir rahatsızlık pco sadece etkisini azaltabilirsin cnm
Tesekkurler canim 15 gun ictim ve inanarak ictim. pko varsa mutlaka dene.Ac mutlaka ac yemekten 15 dakika once iciyordum.agzi kapali kaynat 5 dakika iliktan biraz sicak icSaglicakla kucaginiza alin insallah aç tok farkedermi kac gun ictiniz bende bu ay klomen yerine sogan suyu baslicam
Evet canim pko var 1.5 yildir hamile kalamiyorum cok tesekkur ederimTesekkurler canim 15 gun ictim ve inanarak ictim. pko varsa mutlaka dene.Ac mutlaka ac yemekten 15 dakika once iciyordum.agzi kapali kaynat 5 dakika iliktan biraz sicak ic
Birde adetin kacinci gunu basladinizTesekkurler canim 15 gun ictim ve inanarak ictim. pko varsa mutlaka dene.Ac mutlaka ac yemekten 15 dakika once iciyordum.agzi kapali kaynat 5 dakika iliktan biraz sicak ic
Adet bitiminden iki gün sonra diye biliyorum benBirde adetin kacinci gunu basladiniz
Adet bitdi 1 gun sonra baslasimBirde adetin kacinci gunu basladiniz
Bence olmaz canim en çok 8 gün diyorlar sekiz günden fazlaysa başlama azsa başla.Adet bitimi biraz geçtiyse zararı olur mu kızlar başlasam küre ?