Soğan Kürü ile Hamile Kaldım :)

Canim meraba cvp verirsen sevinirim adetin kacinci gunu basladin icmeye

hayırlı olsun benim komşumda ilk denemede hamile kaldı bende yapıyorum şimdi inşallah hayırlısıyla bende hamile olurum

ben başlayalı 5 günü geçti 15 gün yazıyodu sitede zarar olurrmu acaba

Bugün adetimin 4. günü ve ben dün başladım sogan kürüne faydası olur mu? Bende hamile kalmak için içiyorum ne zamana kadar içmem gerekiyor

Bugün benim de soğan kurumun 14.günü adetlerim de seninki gibi cok duzensiz pko yada kist yok yumurtalıklar guzel çalışıyor ama bende bir turlu hamile kalamadim

Hayır kür kullanınca hamile kalmadım önce hacamat oldum sonra klomen + ovitralle ilk denemede hamile kaldım

Bende bu ay kürü kullandım. 14 gün. Suan bata 1 gun var. pek bi belirti vs yok. 1 yıldır olmuyor..eger reglim gelirse 3. Gunu doktora gidecegim. Insallaj gelmez

Bende bu ay kürü kullandım. 14 gün. Suan bata 1 gun var. pek bi belirti vs yok. 1 yıldır olmuyor..eger reglim gelirse 3. Gunu doktora gidecegim. Insallaj gelmez
Şuan regl günüm. 1.5 gun oldu henuz gelmedi. Agri vs yok sadece goguslerim vücudumun sıcaklığı artti. Ates basiyo bazen. 1 haftadır iştahım yok. Uyku cok. Beklemeye devam. Sogan mi geciktiriyor göreceğim. Eger olursa diye yazıyorum burayada. Kimse sonra sonucunu yazmiyo çünkü..

İnşallah hamissindir canım evet yaz lütfen bizede ümit ol inşallah

İnşallah hamissindir canım evet yaz lütfen bizede ümit ol inşallah
Sabah sancım oldu. Bacaklarim vs ağrıdi. Genel adet belirtilerini yasadım. Lavaboya gittim peceteye pembelik geldi. Ama devami da gelecek kesin. Agriyor çünkü. Bir sey oldugunu düşünmüyorum. Umut ariyodum bende hep , size de olmayı isterdim ama maaalesef

Çok üzgünüm insalalh bu aydan sonra hamile kalırsın yada en kısa zamanda

Çok üzgünüm insalalh bu aydan sonra hamile kalırsın yada en kısa zamanda
Üzülmeyin lütfen. hayırlısı ne zamansa o zaman olur inşallah. ona dua ettim simdi de neden olmadi demeye hakkim olmayacağını düşünüyorum. Rabbim iyisini bilir. ınsallah size de nasip et enn guzel zamanda. sevgiler..

Teşekkür ediyorum. Haklısınız tabiki en doğrusunu Rabbim bilir. Hayırlı zamanda hayırlısını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…