Soğan Kürü ile Hamile Kaldım :)

Merhabalar soğan kürü uyguladığınızda adet gecikmeniz oldumu ben uyguladıkdan sonra daha hala adet olmadım ama hamile de değilim kaç kere test yaptım kanda dahil bilgi verirseniz çok sevinirim

1 ayı geçti yazmayali. O ay olmamistim hamile. diğer aya ümit ediyordum. Sonra doktora gittim. 3. Gun. hormin vs yaptı. Esime de sperm istedi. Sonuclar gelince yıkıldım. azospermiymis esim. degerleri sifirdi. Inanamadik 15 gin sonra tekrar yaptık yine ayni. Doktor 20 gine tkrr yapalom kan bakalim ve ultrason bakalim dedi esime. devlet hastanesinde 1.5 ay sonraya ultrason vardi. Aldik. ama eve geldik ağlayarak. Dedim b1.5 ay kaybedemeyiz cok uzun. Zor guc esimi ikna ettim ozele gtimek icin. sivastan kayseriye huma tup bebek ahmet emin doktora . Esim hep baska çıkış aradi. alistirmaya calistim yapilacaklari soyledimn çöktü resmen. Erkekler icin cok daha zor bu durum. Gorusme yaptik üroloji bakti esime. Hormonlari iyiydi. muayene de varikosel vs cikmadi. Bi umut icerde calisma olabilir dedi doktor. Benim kanlarim normaldi. Ama hsg yapinca rahmimde perde cıktı. yarin onun icin hosto olacağım. Iyilesmenin ardindan yumurta geliştirme. ve esimin mikro tese(icerden ameliyatla sperm bulma) ameliyati sonucunda sperm çıkarsa yumurtalarim toplanip tup bebek yapilacak . .

Ben yaptim malesef herkeze yaramiyo hem adetim gecikti 2 gun once oldum tabi hem agrim cokk hemde fazla fazla kan gidiyo herkez doktora danismadan yapmamali bnce

Gun asiri iliski derkende hergunmu girdiniz iliskiye 1 gun araylami

Merhaba
Soğan kürüne başladığınız zaman ilişkiye girdiniz mi
Bir sıkıntı yaratır mı? Adetime daha 4 gün var şimdi başlasam mı acaba

Bende 1.5yildir evliyim çocuk istiyoruz bnde dede eşimde de bir sıkıntı yok klomen ve ovitell çatlatma ignesi kullanıyorum ve adetim bittikten sonra soğan kürüne basladim bunu doktoruma da sordum böyle birşeylere karşı değilim faydasını gören çok kişi var denemekten zarar gelmez dedi bnde kullanmaya devam ediyorum bugün kürün 9 günü inşallah Allah'ım banada isteyen herkese annelik duygusunu tattirir

Merhabalar peki soğan kürünü kullanırken aynı zamanda korunmadan ilişkiye girdiniz mi yoksa kür bittikten sonra mı korunmasiz ilişki oldu

Arkadaşlar selamün aleyküm .Bugün adetim biteli dört gün oldu ve soğan kürüne başladım .On beş gün içtikten sonra mı ilişki olmalı ilk defa deniyorum

merhaba ben gebelik düşünüyorum doktor genel bir kontol yaptı ve herhangi bir durum olmadğını ve 1 yıl normal denemem gerektiğini söyledi 3 yıldır doğal yolla korunuyordum, bu ay ilk kez denedik ve olmadı acaba ben de yapsam mı ne dersiniz bir problem ve kist yok denildi ve adetim yeni bitti ne zaman yapmalıyım

Ama İbrahim Saraçoğlu gibi bir profesör doktor da öneriyor soğan kürünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…