Merhaba sizede faydası olur diye bu başlığı açıyorum. 2 yıllık evliyim son 4 aya kadar korunuyorduk sonra çocuk istedik 1 ay 2 ay 3 ay yok olmuyor internetten çok araştırdım karşı komşumda 1.5 yıldır istiyordu . Oda soğan kürü yapıp diğer ay hamile kaldı. Bende geçen ay soğan kuru yaptim bu ay hamileyim. Tabiki öncelikle Allah istediğini için oldu ama bazı şeylerde bir sebebe bağlıdır . Gebe kalmak isteyen kişilere öneririm Allahım herkese nasip etsin banada sağ-salim kucağıma almayı nasip etsin . Okuduğunuz için teşekürler umarım faydası olur❤
Canım gözünüz aydın Allah sağl salim kucağınıza almayı nasip etsin
Bnde yarın başlıycam inşallahşuan bu yazdığınızı görmek beni çok mutlı etti umut oldu Allah razı olsun
Her hangi bir kist durumu falan var mıydı sizde yoksa tamamen gebe kalmak için mi uyguladınız
Şu an yapıyorum tutarsa Allahhhhhhhhhhkendimden korkuyorum öğrendiğim an yapacaklarımdan Şaka bi yana rabbim nasip etsin isteyen herkese. Sizi de tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bilindik bir rahatsızlığım yoktu kendime 6 ay vermiştim 6. Ayında doktora gidecektim gitmeden hamile kaldım Allaha şükür darısı size ❤❤
Merhaba canım gözün aydın öncelikle sağlıcakla gelsin bebeğinMerhaba sizede faydası olur diye bu başlığı açıyorum. 2 yıllık evliyim son 4 aya kadar korunuyorduk sonra çocuk istedik 1 ay 2 ay 3 ay yok olmuyor internetten çok araştırdım karşı komşumda 1.5 yıldır istiyordu . Oda soğan kürü yapıp diğer ay hamile kaldı. Bende geçen ay soğan kuru yaptim bu ay hamileyim. Tabiki öncelikle Allah istediğini için oldu ama bazı şeylerde bir sebebe bağlıdır . Gebe kalmak isteyen kişilere öneririm Allahım herkese nasip etsin banada sağ-salim kucağıma almayı nasip etsin . Okuduğunuz için teşekürler umarım faydası olur❤
Bende de sıkıntı yok başladım altıncı günümdeyim İnşAllah pişman olacağım sonuçları olmazKizlar bu sogan kurune adet duzensizligi ve kist falan olanlara iyi geldigini soyluyorlar bende karar vermistim yapmaya vazgectim sonra bende cok sukur sıkıntı yokta yaparsam yanlis bisey olur mu diye dusunuyorum sıkintı acar miyim diye kararsizim
Insallah canimBende de sıkıntı yok başladım altıncı günümdeyim İnşAllah pişman olacağım sonuçları olmaz
Merhaba canım gözün aydın öncelikle sağlıcakla gelsin bebeğindöngün Kaç gün öğrenebilir miyim? Soğan kürünu yumurtlama günlerinde de yaptın mı?
Insllah olmaz bir problem bende varmıydı yokmuydu bilmiyorum. Allahım sizede hayırlısıyla hemencecik nasip etsin ınsllahBende de sıkıntı yok başladım altıncı günümdeyim İnşAllah pişman olacağım sonuçları olmaz
Allah razı olsun canım benim çok sağ olInsllah olmaz bir problem bende varmıydı yokmuydu bilmiyorum. Allahım sizede hayırlısıyla hemencecik nasip etsin ınsllah
Kaldınız mı hamile acaba ? Yaradı mı işe ?Şu an yapıyorum tutarsa Allahhhhhhhhhhkendimden korkuyorum öğrendiğim an yapacaklarımdan Şaka bi yana rabbim nasip etsin isteyen herkese. Sizi de tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Kaldınız mı hamile acaba ? Yaradı mı işe ?
Okuduğum kadar 15 gün yapıyor 6 ay 1 kere. Bende adet bitimin de 3. Gün başlıysam 15 gün kullanıcam.Yok maalesef olmadı. Bu ayda yapılabiliyor mu? Yani arka arkaya kaç ay yapılabiliyor bilginiz var mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?