• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü ile hamile kaldım.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşe yarıyor mu gerçekten.. Ben bu soğan kürünü saç uzatmak isteyenler için kullanıldığını biliyordum. Hatta sacımı ilk yıl kısacık kestirmiştim nasıl çabuk uzatabilirim diye araştırdığiımda bu kürü denemiştim

Okuduğum kadar 15 gün yapıyor 6 ay 1 kere. Bende adet bitimin de 3. Gün başlıysam 15 gün kullanıcam.

15 gün yaptım ama buna ek olarak günde 1 tane 10 gün duphaston kullanarak tam zamanında adet oldum ayın 7 sinde. Şimdi 6 ay yapılmayacak yani doğru mu anladım ?

Dup
15 gün yaptım ama buna ek olarak günde 1 tane 10 gün duphaston kullanarak tam zamanında adet oldum ayın 7 sinde. Şimdi 6 ay yapılmayacak yani doğru mu anladım ?
Duphastonu ne için kullandınız doktorunuz mu vermişti
Adet düzenlemesi için vermişti. Ben aynı amaca hizmet ediyor diye soğan suyunu yaptığım dönemde içmiştim. Normalde günde 2 tane ama doktor 1 tane içmemi önerdi ben de 1 tane içtim 10 gün boyunca
Teşekkür ederim canım cevap için

Kızlar malsef ben bebeğimi kaybettim. 6+4 haftalıkken düşük yaptim çok üzgünüm . Bu kur 6 ayda bir yapılıyor . Icerken korunmaya gerek yok çünkü zaten adetten hemen sonra başladığı için gebelik söz konusu olmuyor .15 gun icindede bittiği için düşükle alakalı bir problem yaratmaz . Tercih tabi yine size kalmış . Hayırlısını diliyorum hepinize

Kızlar malsef ben bebeğimi kaybettim. 6+4 haftalıkken düşük yaptim çok üzgünüm . Bu kur 6 ayda bir yapılıyor . Icerken korunmaya gerek yok çünkü zaten adetten hemen sonra başladığı için gebelik söz konusu olmuyor .15 gun icindede bittiği için düşükle alakalı bir problem yaratmaz . Tercih tabi yine size kalmış . Hayırlısını diliyorum hepinize

Tatlım saraçoğlunun sayfa görüntüsü bak bu. 4 ay yapılır diyor ama karar senin yine de. Şifa olsun

Eklentiler

• DAFDB25F-D70D-49A8-B577-B1E78CB3B096.jpeg
    DAFDB25F-D70D-49A8-B577-B1E78CB3B096.jpeg
    145,7 KB · Görüntüleme: 42

Canım Allah daha hayırlısınu nasip etsin
Seninde kalbine ferahlık genişlik versin inşallah 🌸

Back