• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü ile hamile kalanlar..

Ayslllm

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2021
425
149
18
Kızlar soğan kürü ile hamile kalanınız var mı.. bir buçuk senedir deniyoruz ama olmadı.. çatlatma iğneleri klomenler falan derken yine olmadı..en son çare geçen ay aşılama yaptırdım.. umutluydum aslında ama yine olmadı.. bu ay soğan kürü yapmaya karar verdim.. fakat faydasını görür müyüm bilmiyorum.. soğan kürü ile hamile kalanlar sizde yazarsanız çok umut olursunuz bana .. 🥰

Kızlar soğan kürü ile hamile kalanınız var mı.. bir buçuk senedir deniyoruz ama olmadı.. çatlatma iğneleri klomenler falan derken yine olmadı..en son çare geçen ay aşılama yaptırdım.. umutluydum aslında ama yine olmadı.. bu ay soğan kürü yapmaya karar verdim.. fakat faydasını görür müyüm bilmiyorum.. soğan kürü ile hamile kalanlar sizde yazarsanız çok umut olursunuz bana .. 🥰
Ben kullandim uc ay adet olmadim 😭

Canim soğan kürü eğer enfeksiyon kist gibi sorunlar varsa iyi geliyor

Polikistik over var bende canım.. birde aşılamadan sonra yanma ve ağrı oluştu bende.. sanki içimde yara gibi bişey varmış gibi hissediyordum .. biraz da o yüzden soğan kürü uygulamak istedim açıkçası..
Canim soğan kürü eğer enfeksiyon kist gibi sorunlar varsa iyi geliyor

Tam adetlerim düzene girmeye başlamıştı benim de inşallah düzeni şaşmaz yaa 🤦
Canım bende hiçbir sıkıntı olmadı ben geçen ay denedim ama adetimin ilk günü sabah aç karnına 1 bardak içtim . Yani adetim boyunca her sabah aç karnına içtim hep enfeksiyon adetimle söküldü farkettim. Ve sanırım bu ay ben hamilelik geçirdim öyle tahmin ediyorum ama kimyasal olarak atıldı

Canım bende hiçbir sıkıntı olmadı ben geçen ay denedim ama adetimin ilk günü sabah aç karnına 1 bardak içtim . Yani adetim boyunca her sabah aç karnına içtim hep enfeksiyon adetimle söküldü farkettim. Ve sanırım bu ay ben hamilelik geçirdim öyle tahmin ediyorum ama kimyasal olarak atıldı
Adetimin beşinci günü başladım bende .. senin yaptığın gibi günde bir bardak aç karnına içiyorum.. kimyasal gebelik nasıl oluyor canım ya.. benim başıma hiç gelmedi ne kimyasal ne dış gebelik ne de düşük.. hiç bi türlü hamile kalamıyorum nedense 🤷

Önceki hamileliğimde enfeksiyon vardı ilaç kullanmıştım o şekilde hamile kaldığımı düşünüyorum ben.. şimdi acaba diyorum yine mi enfeksiyon var da o mu engel oluyor acaba diyorum kendi kendime ...

Adetimin beşinci günü başladım bende .. senin yaptığın gibi günde bir bardak aç karnına içiyorum.. kimyasal gebelik nasıl oluyor canım ya.. benim başıma hiç gelmedi ne kimyasal ne dış gebelik ne de düşük.. hiç bi türlü hamile kalamıyorum nedense 🤷
Ya bende bilmiyorum ama burdaki edindigim bilgilere göre konusuyorum çok belirti vardı bende adet günümden 1 gün önce kan tahlili verdim 4.9 du. 2 gunn sonra kahverengi lekelenme oldu ertesi günü ise adet başladı ama çok parçalar aktı benden

Önceki hamileliğimde enfeksiyon vardı ilaç kullanmıştım o şekilde hamile kaldığımı düşünüyorum ben.. şimdi acaba diyorum yine mi enfeksiyon var da o mu engel oluyor acaba diyorum kendi kendime ...
Enfeksiyon kan ve idrar tahlilinde belli oluyor zaten doktor bakınca söylüyor

Enfeksiyon kan ve idrar tahlilinde belli oluyor zaten doktor bakınca söylüyor
Bilmiyorum genel de bana doktor soruyor yanma felan var mı diye .. geçen bi doktora gittim enfeksiyon olabilir mi acaba diye .. bu arada her gitmem de kan tahlili yaptırıyorum zaten.. sanki ben doktormuşum gibi onlar bana soruyor bilmem var mı sence diye.. bazen insan bişey sormaya bile korkar oluyor yaa

Bilmiyorum genel de bana doktor soruyor yanma felan var mı diye .. geçen bi doktora gittim enfeksiyon olabilir mi acaba diye .. bu arada her gitmem de kan tahlili yaptırıyorum zaten.. sanki ben doktormuşum gibi onlar bana soruyor bilmem var mı sence diye.. bazen insan bişey sormaya bile korkar oluyor
Bende acile gittim 3 defa ordan kan verdim doktor soruyordu ama bende hiç yanma şikayeti olmadı sadece Mide ekşimesi vardı doktor sonuçlara bakınca demişti az enfeksiyon görünüyor diye benim iki anlamında 7 ay bebek istemişler olmamış soğan kürü ile hamile kalmışlardı bende deniyeyim dedim

Bende acile gittim 3 defa ordan kan verdim doktor soruyordu ama bende hiç yanma şikayeti olmadı sadece Mide ekşimesi vardı doktor sonuçlara bakınca demişti az enfeksiyon görünüyor diye benim iki anlamında 7 ay bebek istemişler olmamış soğan kürü ile hamile kalmışlardı bende deniyeyim dedim
İnşallah bizlere de faydası olur soğan kürünün ..

Bence faydası olsaydı dokotlar verdikleri ilaçların yanı sıra bunu da önerirdi diye düşünüyorum.

Bence faydası olsaydı dokotlar verdikleri ilaçların yanı sıra bunu da önerirdi diye düşünüyorum.
Evet ama büyüklerim de bana soğan kürü değil de soğanı pişirip yememi söylerlerdi .. iltihap veya enfeksiyona karşı iyi geliyormuş.. çoğu kişi de faydasını görüyor .. ayrıca her doktor önermese de gittiğim bazı doktorlar da soğan kürü veya incir kürünü denemek de fayda olucağını söylüyorlar .. önceki gittiğim doktor incir kürünü tavsiye etmişti.. soğan kürü yapsam olur mu demiştim ama o zamanlar kist yok yapmana gerek yok demişti .. faydasız bişey olsa hiç bi doktor önermez ..

Back
X