Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü ile hamıle kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cgdm2537

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2019
883
702
18
32
Kızlar soğan kürü ıle hamıle kalan varmı acaba ve nasıl uyguladınız sabah akşam bır bardak ıcıyorum ben

ben soğan kürü uyguladım diğer ay hamile kaldım ama kimyasal oldu maalesef

sabah akşam yemekten 30 dakika önce 1 bardak içtim canım

ben soğan kürü uyguladım diğer ay hamile kaldım ama kimyasal oldu maalesef

sabah akşam yemekten 30 dakika önce 1 bardak içtim canım
Canım zararı yok dimi soğan kürünün? Çünkü ben tedavıye baslayacagım klomen falan kullanırken zararı olmaz dmi ?

Kızlar ovulasyon günüm yaklaşıyo testle takip ediom ovulasyon çatladıgı gün bırakmam lazım de mi 15 gün olmuyo 10 gün falan bırakmış olcam napayım akıl verin

Kızlar soğan kürü ıle hamıle kalan varmı acaba ve nasıl uyguladınız sabah akşam bır bardak ıcıyorum ben
Canım ben soğan kürü ve klomen aynı anda uygulamıştım her sabah aç karınla bir bardak içiyordum 15 gün bıçoyunca uyguladım doktoruma da danıştım oda içmemi önerdi çok şükür o ay hamilr kaldım şimdi şimdi 3 aylığızDarısı başına inş

kızlar ben naptım anlatayım, 27 eylülde çatlatma iğnesi oldum, adet günününe kadar sabredemedim gittim çatlatma iğnesinin 12. günü adete 4 gün kala kan verdim. negatif. e üzüldüm tabi. hayırlı zaman dedik artık. iğnenin etkisiyle tüm gebelik belirtilerini yaşamışım. bi oğlum var Allah bağışlasın ondaki gibi belirtiler olmuştu. kan testi negatif olunca belki erken vermişim umuduna da girmedim değil hani. değişik bir kısır döngü. sonra yanıklar baharat var ınstagramdan bakın. onu araştırdım. ve telefon ettim.hormon tahlillerimi whatsapptan gönderdim polikistik over belirtileri gördü. bir kür hazırladılar ve bugün elime ulaşır sanırım. sonuçları yazarım inşallah...

Kızlar bende bu ay 3 bardak falan soğan suyu içtim 2 sefrr falan da çörekotu yağı içtim reglime 8 gün var devam etmeli miyim içmeye

Canım soğan kürünü bir sorun yokken de uygulayabilir miyiz? Sadece pko çikolata kisti vs olanlar mı uyguluyor? Bilgilendirirsen sevinirim

Canım soğan kürünü bir sorun yokken de uygulayabilir miyiz? Sadece pko çikolata kisti vs olanlar mı uyguluyor? Bilgilendirirsen sevinirim
Canım İbrahim Saraçoğlu tarifine göre yaptım istersen Araştır yanlış hatırlamıyorsam 6 ayda 1 uygulamayı öneriyor bende kist ve Pcos yok ben yaptım hep internetten araştırdım yaptım sende bak yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…