Gebeliğe Hazırlık Soğan kuru ile hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende sizin gibi yaparim ozaman bende kabugunu soyarim kaynatirim bide bu yaptifmiz birkere icmelik oluyor dimi surekli taze yapmak gerekiyor herlde

Bende sizin gibi yaparim ozaman bende kabugunu soyarim kaynatirim bide bu yaptifmiz birkere icmelik oluyor dimi surekli taze yapmak gerekiyor herlde
Aynen canım her öğün yenisini yap. Ama kız ben hamile miyim bilmiyorum ki şuan doğrusu hangisiyse onu yapsana

Simdi baktim senin tarifinin aynisini diyenler var yani osekil yapicam insallah hamilesindr ya gercekten isten herkes Allah nasip etsin bu guzel mubarek ayda

Simdi baktim senin tarifinin aynisini diyenler var yani osekil yapicam insallah hamilesindr ya gercekten isten herkes Allah nasip etsin bu guzel mubarek ayda
O zaman hadi bakalım onu uygula. Amin canım mübarek günlerin hatrına inşallah

Canim bisey sorucam peki bu kuru yaparken nezaman birlesme oluyor farkediyormu hergunmu yapilmasi lazim yada kur yapilirken birlesme olmamasimi lazim bu konudada yardimci olursanz sevinim
Canım çok soğan mı olcak ne demişin ya onu anlamadım inşallah hamile kalmışımdır kesin haber ederim birleşmede 2 güne bir işte standar doktor tavsiyesi kür uygukanırken olmayacak falan diye bişey yok kuzum Rabbim sebep eylesin inşallah

Aminn insallah yaptim bakalim hadi hayirlisi 15 gun devam taze taze yapcm ya hani sureklo bi soganda kaynayinca cop olcak dmi
Hee şimdi anladım çöp demişin yani istersen ye onu kız ben tadına bakmadım ama soğanın her hali güzeldir ama ağzım kokar diye hiç yemek aklıma gelmedi

Sahurda yemeden once olur ozaman sqdece sabhmi mi icilmesi lazim
rabbim diledi hamile kaldım bunlar vesile sadece.. ama bunu sayesınd ekıstlerım temızlendı. 2ay hamıleydım. ovaluasyon takıbı yapıp tahmını yumurtlama gunlerınızıde degelendırın. sahur da ve ıftarda once ac karna sogan suyunu ıcın sonra 10 dakıka sonra falan yemek yersınız.. ayrıntılı saracoglu vıdeolarında anlatmış.

2 gecedir sahurda ictim sadece ozaman simdi 15 gun boyunca yapicam ya hani hem sahur hep iftar dedigniz gbi yapim

Peki senin sorunun neydi de sogan kuru yaptin. Bilgi verir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…