- Konu Sahibi Karadenizliyasmin
-
Bende sizin gibi yaparim ozaman bende kabugunu soyarim kaynatirimCanım ben soğanın dış sarı kabuğunu soydum. Bir buçuk bardak kaynayan hazır su ama çeşme suyu değil , 4 e bölüp soğanları atıp 5 dk kaynattım. Fakat burdaki bazı arkadaşlar kabuğunu soymadan sirkeli suda bekletmişlerbence onu tam bir araştır. Sahurdan önce içersin. Bide ezan okununca ilk onu içersin canım önceden yaparsan ılır hem. Soğuk içmedim bide ben. Ağzımı yakmayacak derecede çay gibi içtim
Aynen canım her öğün yenisini yap. Ama kız ben hamile miyim bilmiyorum ki şuan doğrusu hangisiyse onu yapsanaBende sizin gibi yaparim ozaman bende kabugunu soyarim kaynatirimbide bu yaptifmiz birkere icmelik oluyor dimi surekli taze yapmak gerekiyor herlde
O zaman hadi bakalım onu uygula. Amin canım mübarek günlerin hatrına inşallahSimdi baktim senin tarifinin aynisini diyenler var yani osekil yapicam insallah hamilesindr ya gercekten isten herkes Allah nasip etsin bu guzel mubarek ayda
Aminn insallah yaptim bakalim hadi hayirlisiO zaman hadi bakalım onu uygula. Amin canım mübarek günlerin hatrına inşallah ❤❤
Eger hamile kalirsan bizimle paylassAynen canım her öğün yenisini yap. Ama kız ben hamile miyim bilmiyorum ki şuan doğrusu hangisiyse onu yapsana
Canim bisey sorucam peki bu kuru yaparken nezaman birlesme oluyor farkediyormu hergunmu yapilmasi lazim yada kur yapilirken birlesme olmamasimi lazimO zaman hadi bakalım onu uygula. Amin canım mübarek günlerin hatrına inşallah ❤❤
Canım çok soğan mı olcak ne demişin ya onu anlamadımCanim bisey sorucam peki bu kuru yaparken nezaman birlesme oluyor farkediyormu hergunmu yapilmasi lazim yada kur yapilirken birlesme olmamasimi lazimbu konudada yardimci olursanz sevinim
Hee şimdi anladım çöp demişinAminn insallah yaptim bakalim hadi hayirlisi15 gun devam taze taze yapcm ya hani sureklo bi soganda kaynayinca cop olcak dmi
Anladim canim cok tesekkur ederimCanım çok soğan mı olcak ne demişin ya onu anlamadıminşallah hamile kalmışımdır kesin haber ederim birleşmede 2 güne bir işte standar doktor tavsiyesi kür uygukanırken olmayacak falan diye bişey yok kuzum Rabbim sebep eylesin inşallah ❤❤
Yok yaptm suyunu ictim attim cope yeterki ise yarasinHee şimdi anladım çöp demişinyani istersen ye onu kız ben tadına bakmadım ama soğanın her hali güzeldir ama ağzım kokar diye hiç yemek aklıma gelmedi
Ben tadını çok beğenmiştimYok yaptm suyunu ictim attim cope yeterki ise yarasinasiri tadida kotu deil di iyiydi 15 gun yaparim yani
InsallahBen tadını çok beğenmiştiminşallah şifa olsunnn
rabbim diledi hamile kaldım bunlar vesile sadece.. ama bunu sayesınd ekıstlerım temızlendı. 2ay hamıleydım. ovaluasyon takıbı yapıp tahmını yumurtlama gunlerınızıde degelendırın. sahur da ve ıftarda once ac karna sogan suyunu ıcın sonra 10 dakıka sonra falan yemek yersınız.. ayrıntılı saracoglu vıdeolarında anlatmış.Sahurda yemeden once olur ozaman sqdece sabhmi mi icilmesi lazim
2 gecedir sahurda ictim sadece ozaman simdi 15 gun boyunca yapicam ya hani hem sahur hep iftar dedigniz gbi yapimrabbim diledi hamile kaldım bunlar vesile sadece.. ama bunu sayesınd ekıstlerım temızlendı. 2ay hamıleydım. ovaluasyon takıbı yapıp tahmını yumurtlama gunlerınızıde degelendırın. sahur da ve ıftarda once ac karna sogan suyunu ıcın sonra 10 dakıka sonra falan yemek yersınız.. ayrıntılı saracoglu vıdeolarında anlatmış.
Siz bu kurlemi kaldiniz ediyorum tabiki dua.bunlar sadece vesile Allah oldurdukdan sonra olur insallah bu mubarek ayda olurbide dua edin niyet edın allahım şifamı burdan ver diye.
Peki senin sorunun neydi de sogan kuru yaptin. Bilgi verir misin?adetın başlangıcından itibaren say 15. günden itibaren... sabah akşam aç karna 10 gün iç.. tıksınme olur kusma ıstegı gelır sabret.. ben bır adet soganı 4 e bolup kaynattım.. suan hamıleyım çok sukur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?