- 7 Şubat 2018
- 308
- 217
- 23
- Konu Sahibi Karadenizliyasmin
-
canim kesinlikle faydası var ben 4 ay önce 4 camlık kıstım vardı 2 ay uyguladım kıstım yok oldu doktor şok :)Kızlar banada bi akıl verin annem senelerdir söylerdi soğan soğan diye kadıncağızı hiç kaale almadım.yaşım 45 bendede işe yararmıki
nasıl kullanılıyo kızlar soğan kürü yapılışı nasıl ve sanah aç karnamı içiyosunuz?
canimcanim sabah ve akşam olmak üzere bi yemeklik soğanı kabuğunu soyup 4 e bol 2 bardak kaynamış suya at ve 5 dk daha ağzı kapalı şekild e kaynat suyunu süz iç ac karınla yemeklerden önce içeceksin yani ve hep taze yapacaksın ben faydasını cok gördüm umarım sen de görürsün geçmiş olsun
Niyeyse bu kürü uygulayıp hamile kalanların düşükle sonuçlanıyo benimki de kalbi durdu yani yine düşük sayılıyo
Yok ben sonraki ay kaldım. ama hep sancım vardı belliki zorlanıyodu bebekevet bende okudum onu.. öncelikle geçmiş olsun sana da canım.. sığan kürü rahmi temizliyor ya aynı ay hamile kalınca acaba etkisi devam mı ediyor.. sende mi kullandığın ay hamile kalmıştın???
rahim filminden sonra gwlen kanama da geldi parçalar tabi ben soğan kürüne de devam ediyordum
adetın başlangıcından itibaren say 15. günden itibaren... sabah akşam aç karna 10 gün iç.. tıksınme olur kusma ıstegı gelır sabret.. ben bır adet soganı 4 e bolup kaynattım.. suan hamıleyım çok sukur...Kizlar lutfen sogan kuru ile hamile kaliniyor diye duydum fakat nedir nasildr nezaman nekadar yapilir hic bilmiyorum sogan kuru ile hamile kalan arkadaslarmiz yardimci olabilirlermi lutfen ya 6 aya yakin deniyoruz.birde sogan kurunu yapmak istiyorum yardimci olurmusunuzz
Burda yazan kizlar var hamile kaldim diyen lutfen yardimci olunnn kizcelerr
Canım bir arkadaşım maydonoz kürüyle hamile kaldı. Hangisi istersen onu yap. İltihap söktürücü ve ödem attırıcı. :)) inşallah kucağın dolar en yakın zamandaSelam arkadaşlar soğan kuruyle hamile kalan varmı ?
Kimiside yazmiski adet bitiminde baslanir diye denicem sizlee bana umut oluyorsunuz siz bu sekil hamile kaldiniz oylemiadetın başlangıcından itibaren say 15. günden itibaren... sabah akşam aç karna 10 gün iç.. tıksınme olur kusma ıstegı gelır sabret.. ben bır adet soganı 4 e bolup kaynattım.. suan hamıleyım çok sukur...
Sahurda yemeden once olur ozaman sqdece sabhmi mi icilmesi lazimadetın başlangıcından itibaren say 15. günden itibaren... sabah akşam aç karna 10 gün iç.. tıksınme olur kusma ıstegı gelır sabret.. ben bır adet soganı 4 e bolup kaynattım.. suan hamıleyım çok sukur...
Insallah hamilesinizdirrBen bu ay yaptım kızlar. Ama 12 gün yapabildim son 3 günü malesef yapamadım. 3 mayısta regl olmam gerekiyordu ama hala olmadım inşallah da olmam. Testte yapmadım henüz biraz daha bekleyeceğim
Benmde adetimin songunu ve gece yapmak istiyorum siz nasil yaptiniz bende yapicamda 15 gun devam edicem. Sahurda yemeden once acken iceri. Bi sogani dorde bole direk kaynaticakmiyim nasil yapicam ❣İnşallah canım
Canım ben soğanın dış sarı kabuğunu soydum. Bir buçuk bardak kaynayan hazır su ama çeşme suyu değil , 4 e bölüp soğanları atıp 5 dk kaynattım. Fakat burdaki bazı arkadaşlar kabuğunu soymadan sirkeli suda bekletmişlerBenmde adetimin songunu ve gece yapmak istiyorum siz nasil yaptiniz bende yapicamda 15 gun devam edicem. Sahurda yemeden once acken iceri. Bi sogani dorde bole direk kaynaticakmiyim nasil yapicam ❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?