- 18 Ağustos 2020
- 646
- 537
- 26
- Konu Sahibi ezgi eylul
Kızlar adetime 3 gün var test yaptım pozitif
Sogan kurunu ilk kullandığım ay hemde.Hic düşünmeden yapabilirsinizz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetime 10 gün kala kasık bel ve kalça kemiklerimde ağrı oldu hafif hafif ama rahatsız edici ağrılardı. Ve çok yoğun çok fazla bi akıntı geldi birden sanki rahmim temizlenmiş gibiydi sarımsı bi akıntıydı. Adetime 5 gün kala da sağ kasığım çok ağrıdı midem de tuhaftı şüphelendim acile gittim beta 0.50lerde çıktı bekledim 2 gün sonra yine ağrı kesilmeyince bir daha gittim özelde bi acile beta 49 du o zaman bile 3 gün vardı adete. Gün geçtikten 3 gün sonra da dr a gittik zaten kesinleşti kese göründü.Hamile olduğunu nasıl anladın belirtin oldu mu
Alerjin ne zaman başlıyor canm? Benim kış ve yaz ortası hariç hep alerjim var da sabah beri 7 8 kez hapşırdım.. Bence bu aralar tam başlama zamanı. Alerji boğazları da tetikliyorsa hele benim gibi, çok iyi geliyor bana.Ay o bahar alerjisi bendede var Ozaman Eylül ayında bunu denicem. Tam olarak ne zaman başlamam gerekiyor
Çoookk sevindim hayırlı olsun şimdi aklıma geldin test yaptın mı diye soracaktım bi baktım yazmışsın çok mutlu oldumKızlar adetime 3 gün var test yaptım pozitif
Cook teşekkür ederim canım bence sende yapmalısınÇoookk sevindim hayırlı olsun şimdi aklıma geldin test yaptın mı diye soracaktım bi baktım yazmışsın çok mutlu oldum
Ben soğan suyuna devam ediyorum düzenli içiyorum saati saatine 14. Günüm çok heyecanlandım gözlerim dolduCook teşekkür ederim canım bence sende yapmalısın
Bende hiç akıntı yok hafif ağrılar var ama emin değilim psikolojik olabilirAdetime 10 gün kala kasık bel ve kalça kemiklerimde ağrı oldu hafif hafif ama rahatsız edici ağrılardı. Ve çok yoğun çok fazla bi akıntı geldi birden sanki rahmim temizlenmiş gibiydi sarımsı bi akıntıydı. Adetime 5 gün kala da sağ kasığım çok ağrıdı midem de tuhaftı şüphelendim acile gittim beta 0.50lerde çıktı bekledim 2 gün sonra yine ağrı kesilmeyince bir daha gittim özelde bi acile beta 49 du o zaman bile 3 gün vardı adete. Gün geçtikten 3 gün sonra da dr a gittik zaten kesinleşti kese göründü.
Ben sogan suyu sayesinde olduğuna inanıyorum sende inanBen soğan suyuna devam ediyorum düzenli içiyorum saati saatine 14. Günüm çok heyecanlandım gözlerim doldu
Hadi yaaa bende içiyom 10 gün inşallah banada faydası olur umut oldunn banaaaKızlar adetime 3 gün var test yaptım pozitif
Inşallah şifa olur sanada yarar umut herzaman olsunHadi yaaa bende içiyom 10 gün inşallah banada faydası olur umut oldunn banaaa
Adetin bitikten 2 gün sonra sabah akşam aç karna 1 tane soğanı 4 e bölüm 1.5 hazır suda kaynatıp içiceksin 15 gün boyunca her seferinde taze hazırlaman gerekiyor tadı başta kötü ama sonradan alışıyorsun şifa okur inşlhSoğan kürünü ve hangi günde başlamam gerektiğini bana da açıklar mısınız? 1 düşüğüm var 5 ayrdır korunmuyoruz şuana kadar gebelik olmadı. olmayacak diye korkuyorum. bana da açıklarsanız sevinirm.
1.5 su bardağı ve 1 bardak içeceksinAdetin bitikten 2 gün sonra sabah akşam aç karna 1 tane soğanı 4 e bölüm 1.5 hazır suda kaynatıp içiceksin 15 gün boyunca her seferinde taze hazırlaman gerekiyor tadı başta kötü ama sonradan alışıyorsun şifa okur inşlh
bugün 1.inci günündeyim gördüğüm çok iyi oldu. teşekkür ederim tatlım hepimize şifa olur inşaallah.Adetin bitikten 2 gün sonra sabah akşam aç karna 1 tane soğanı 4 e bölüm 1.5 hazır suda kaynatıp içiceksin 15 gün boyunca her seferinde taze hazırlaman gerekiyor tadı başta kötü ama sonradan alışıyorsun şifa okur inşlh
Canımm hayırlı olsun çok mutlu oldumm Darısı bize inşallah belirtilerin nelerdiKızlar adetime 3 gün var test yaptım pozitif
Çok teşekkür ederim Belirtilerim son 10 gündür kasık bacak ve bel agrisi cektim bazen hafif mide bulantisi acikiyordum yemeye baslayinca migdem almiyordu bazende bas agrisi suan hala devam ediyor.Ha bide 2 gün önce 1 damla lekelenme oldu işte ozaman suphelendim.Sabah ta böyle güzel haberle karsilastimCanımm hayırlı olsun çok mutlu oldumm Darısı bize inşallah belirtilerin nelerdi
Sen ne durumdasın inşlh senden de güzel haberleri alırızCanımm hayırlı olsun çok mutlu oldumm ❤❤ Darısı bize inşallah belirtilerin nelerdi
Hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah canim Bize de böyle güzel haberler ile karşılaşmak nasip olur inşallahÇok teşekkür ederim Belirtilerim son 10 gündür kasık bacak ve bel agrisi cektim bazen hafif mide bulantisi acikiyordum yemeye baslayinca migdem almiyordu bazende bas agrisi suan hala devam ediyor.Ha bide 2 gün önce 1 damla lekelenme oldu işte ozaman suphelendim.Sabah ta böyle güzel haberle karsilastim
Sen ne durumdasın inşlh senden de güzel haberleri alırız