• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü ile 2,5 ayda 25 kilo vermiş..

diyet denemez yediklerimi azalttım ama sağlıklı bir liste yok azda yesem kalorisi yüksek şeyler:/ açıkçası düzen kuramadım kendime spora odaklandım

Orta irilikteki bir soğanı halkalar halinde doğranmis 1 lt cam kavonaza dogradigi soganlari yerlestirmis üzerine yani 1 litrelik kavonoz dolacak sekilde kaynamakta olan suyu ilave etmiş kapagini kapatip soguyana kadar bekletmek gerekiyormuş ardindan suyu süzüp baska bir kavonaza aliyormussun sabah ve aksam 1 cay bardagi iciyormussun ac yada tok farketmez dedi fakat migden saglamsa hic bir rahatsizligin yoksa yapabilirsin dedi . 15 gün devam et sonra birak 15 gün sonra tekrar basla dedi.

Selam hazirlanan su kavanoz bite kadar icilecekmi , dolapta saklasak bozulmaz heralde ? Birgunde bi kavanoz bitmez dimi

Selam hazirlanan su kavanoz bite kadar icilecekmi , dolapta saklasak bozulmaz heralde ? Birgunde bi kavanoz bitmez dimi
Evet bitene kadar sabah aksam 1 cay bardagi bitince hemen tazesini yapiyoruz. Biz annemle beraber ictigimiz icin hemen bitiyor buzdolabinda saklamaniza gerek yok kış aylarinda birsey olmaz

kızlar tadı nasıl kaynatılarak yapılan soğan kürü gibi değildir inşallah sizi bekliyorum işe yaradı der demez bende başlıycam burnumu tutup ya allah ya bismillah diyip içicem mecbur:))

kızlar tadı nasıl kaynatılarak yapılan soğan kürü gibi değildir inşallah sizi bekliyorum işe yaradı der demez bende başlıycam burnumu tutup ya allah ya bismillah diyip içicem mecbur:))
Tadı iğrenç arkadaşlar , kokusu burnuma gelir gelmez ogurmeye basliyrm ama yapacak birsey yok mecburen içiyorum icerken burnumu tikiyrm burundan nefes almıyorum icer icmez birsey atiyorum agzima kokusu gelmesin diye.

Tadı iğrenç arkadaşlar , kokusu burnuma gelir gelmez ogurmeye basliyrm ama yapacak birsey yok mecburen içiyorum icerken burnumu tikiyrm burundan nefes almıyorum icer icmez birsey atiyorum agzima kokusu gelmesin diye.

yapma yaa cidden mi o kadar kötü :(( işe yararsa yaz mutlaka kötü mötü demiycez dayanabildiğimiz kadar dayanıp içeriz çaresiz:))

Kızlar 6 kilo verdim.Ama sadece soğan suyu değil tabi sıkı bir diyet ve spor 15 gun ictm suan 15 gün aradayim lahana suyu içiyorum 15 gün sonunda sogana döneceğim.

Kızlar 6 kilo verdim.Ama sadece soğan suyu değil tabi sıkı bir diyet ve spor 15 gun ictm suan 15 gün aradayim lahana suyu içiyorum 15 gün sonunda sogana döneceğim.
Bende başlamayı düşünüyorum ama soğan suyu dogurganligi arttırıyor diye duydum bilgisi olan var mı ben tekrar hamilelik istemeyenler denimde

Back